Beyler boyum kilom orantılı ama zayıf duruyorum. Ve uzun boyda zayıf da pek sarmıyor. Spor yapıyorum, bence güzel de yiyorum ama kollar falan hala 36-36.5 civarı. Ama göğüs,sırt,omuz falan kötü durmuyor. Hani şöyle temiz 5 kg alsam falan çok iyi duracak gibi ama bakalım. Var mı öneriniz? |
Boy-Kilo Orantılı Fakat Zayıf Durmak

-
-
boy kilo kaç? Mesela ben de ideal kilomdayım ama zayıf duruyorum kas yapmam lazım
-
Oran normalse zayıf değilsindir
Kendini 44 cm kolu olan herküle karşı kıyaslarsan zayıf olduğunu düşünürsün elbet..
-
Kendini 44 cm kolu olan herküle karşı kıyaslarsan zayıf olduğunu düşünürsün elbet..
-
Hocam metabolizma hızınıza baktırın bi ve endoform ekdoform ve mezoform(sanırım isimleri buydu) vücut tipinden hangisine sahipsiniz ona göre farklı yöntemler denenebilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4boy kilo kaç? Mesela ben de ideal kilomdayım ama zayıf duruyorum kas yapmam lazım
193 cm, 90 kg hocam. Mesela t-shirt falan giyince dökümlü olanlar omuzlardan ötürü güzel duruyor ama dar t-shirtler çubuk gibi gösteriyor.
@mrslimshady Hocam 193-90. Hani normal bence boy/kilo oranım. Ama bilemedim tabi. Doğru diyorsunuz.
@from softwave Doğru dediniz hocam. Vücut tipine göre beslenme olayını duymuştum. Bi bakayım onlara birazdan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinş193 cm, 90 kg hocam. Mesela t-shirt falan giyince dökümlü olanlar omuzlardan ötürü güzel duruyor ama dar t-shirtler çubuk gibi gösteriyor.
@mrslimshady Hocam 193-90. Hani normal bence boy/kilo oranım. Ama bilemedim tabi. Doğru diyorsunuz.
@from softwave Doğru dediniz hocam. Vücut tipine göre beslenme olayını duymuştum. Bi bakayım onlara birazdan.
Alıntıları Göster193 cm ve 90 kiloya göre zayıf duruyorsan skinny fat durumu olabilir hocam, ama spor yapıyorum demişsin bilemedim, omuzlar dar ve bel yağdan dolayı kalın olduğu için dar tişört giyince çubuk şeklinde gözüküyor olabilirsin foto olsa daha rahat yorum yapardık
-
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinş193 cm, 90 kg hocam. Mesela t-shirt falan giyince dökümlü olanlar omuzlardan ötürü güzel duruyor ama dar t-shirtler çubuk gibi gösteriyor.
Alıntıları GösterOmuzlar iyi mi hocam
Forumda herkesin omuzlar iyi ztn. Bir tane kötü diyen olmadı şuana kadar :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4193 cm ve 90 kiloya göre zayıf duruyorsan skinny fat durumu olabilir hocam, ama spor yapıyorum demişsin bilemedim, omuzlar dar ve bel yağdan dolayı kalın olduğu için dar tişört giyince çubuk şeklinde gözüküyor olabilirsin foto olsa daha rahat yorum yapardık
Alıntıları GösterHocam skinny fat idim evet. Sonra spora başlayınca topladı vücut gibi. Hani skinny fat durmuyorum. Omuzları şimdi ölçtüm 125cm çıktı ama 5 cm hata payı verelim , ben ölçtüğüm için 120 cm duruyor. 120 cm dar mı geniş mi bi fikrim yok ama tişört giydiğimde dediğiniz gibi V şeklinde durmuyor. Bel kısmına gelince bi bombe oluyor. Leğen kemiğim de geniş olabilir bi fikrim yok valla.
@mrslimshady Hocam şimdi ölçtüm 125 cm çıktı ama benden dolayı 5 cm hata payı versek 120cm falan hemen hemen. 120 cm geniş bir omuz mu bi fikrim yok açıkçası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinşHocam skinny fat idim evet. Sonra spora başlayınca topladı vücut gibi. Hani skinny fat durmuyorum. Omuzları şimdi ölçtüm 125cm çıktı ama 5 cm hata payı verelim , ben ölçtüğüm için 120 cm duruyor. 120 cm dar mı geniş mi bi fikrim yok ama tişört giydiğimde dediğiniz gibi V şeklinde durmuyor. Bel kısmına gelince bi bombe oluyor. Leğen kemiğim de geniş olabilir bi fikrim yok valla.
@mrslimshady Hocam şimdi ölçtüm 125 cm çıktı ama benden dolayı 5 cm hata payı versek 120cm falan hemen hemen. 120 cm geniş bir omuz mu bi fikrim yok açıkçası.
Alıntıları GösterHocam o boya 120 iyi değil
Benim 173 boya 140 falan :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BHocam o boya 120 iyi değil
Benim 173 boya 140 falan :D
Alıntıları Göstere hocam bu 90 kg nerede? :D Anlamadım bi bok. Birine 90kg deyince " hast lan " diyor. Hani hepten iskelet gibi değilim ama bi 90 denildiğinde akla gelen tank görünümü de yok. Fit bir vücut.
Salona devam ediyor musun hocam sen hala?
-
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜinşe hocam bu 90 kg nerede? :D Anlamadım bi bok. Birine 90kg deyince " hast lan " diyor. Hani hepten iskelet gibi değilim ama bi 90 denildiğinde akla gelen tank görünümü de yok. Fit bir vücut.
Salona devam ediyor musun hocam sen hala?
Alıntıları GösterHocam senin boyuna 90 kg bir şey değil.
Vücut uzadıkça kg normalleşiyor. Mesela benim gibi bulk görünmen için senin 115 kg falan olman lazım
Evde çalışıyorum hocam. Koronavirüs falan filan derken, evde ekipmanlar vardı benim önceden. Üstüne eklemeler yaptım
Evi spor salonuna çevirdim anlayacağın
-
kötü knk, mutlu musun
-
Hocam selam benim boyum 1 80 kas yapmak veya kaslı görünmek gibi bir amacım yok ama şu an çok zayıf duruyorum, spor yapmıyorum sadece evde ufak tefek şınav mekik vesaire yapıyorum kilom 60
Aşırı fazla yiyorum ama çok yakıyorum kilo almam çok zor kaç kiloya kadar çıkmam gerekiyor normal bir görünüm olması için
quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
Hocam selam benim boyum 1 80 kas yapmak veya kaslı görünmek gibi bir amacım yok ama şu an çok zayıf duruyorum, spor yapmıyorum sadece evde ufak tefek şınav mekik vesaire yapıyorum kilom 60
Aşırı fazla yiyorum ama çok yakıyorum kilo almam çok zor kaç kiloya kadar çıkmam gerekiyor normal bir görünüm olması içinSpor yapmadan alacağın kilo yağ olur. Öyle hiç alma daha iyi.
salona gidip daha düzgün alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BHocam senin boyuna 90 kg bir şey değil.
Vücut uzadıkça kg normalleşiyor. Mesela benim gibi bulk görünmen için senin 115 kg falan olman lazım
Evde çalışıyorum hocam. Koronavirüs falan filan derken, evde ekipmanlar vardı benim önceden. Üstüne eklemeler yaptım
Evi spor salonuna çevirdim anlayacağın
Alıntıları GösterAnladım hocam da clean bulk düşünüyordum fakat bende beslenme sıkıntı. Pirinç olmuş kaç lira tavuk olmuş kaç lira. 3 ayda anca 5 kg alabildim. Abur cubur yemiyorum. Genelde paso protein + karb + sağlıklı yağ abanıyorum. Dirty yapmak istemiyorum hani elim yüzüm yağlanmasın diye ama oraya doğru gidicem gibi.
Mantıklı hocam ben de evdeyim şu an. Aman havalandırmayı iyi yap, tıkanıp kalma.
-
Hocam şu an malum virüs nedeniyle salonlar pek güvenli değil
Şu anlık ne tavsiye edersin
quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
Hocam şu an malum virüs nedeniyle salonlar pek güvenli değil
Şu anlık ne tavsiye edersinKüçük ağırlık setleri alıp o şekilde spor yapabilirsin.
Spor olmadan kilo almaya kalkma boşuna
En Beğenilen Yanıtlar

Kendini 44 cm kolu olan herküle karşı kıyaslarsan zayıf olduğunu düşünürsün elbet.. ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X