Şimdi Ara

Boy Uzatma Kürü Denicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 2000 doğumluyum ailem küçükken pek yaşımı göstermediğimden geç yazdırdı şuan 2001 lerle okumama rağmen orta sıralardayım 2001 lere bakıyorum resmen kafa farkı olanlar var 2 sene önce başladı boy takıntım ilk başlar belki şuanki zamanlarda uzar diye takmadım ancak artık özgüvensizliğime kadar gidiyor

youtube deki esneme egzersizlerini 10 gün yaptım yarım cm bile olmayınca hiç motivasyonum kalmadı sonra üşengeçlikten baktım 3 günde bir yapıyorum bıraktım.

Spor yap diceksiniz 1 sene önce dumbell kaldırmaya başlamıştım kardiyo oldu kaslar çıktı ama boy ne kısaldı ne uzadı zaten artık öyle şeyler yapasım gelmiyor.
    diğerlerine gelince 10 senelik yüzücü tanıyorum 1.77 5 senelik judocu tanıyorum 1.75 hiç fark etmiyor ne olduğu geçen forumlarda gezerken gördüm 16 yaşında olmasına rağmen uzun süre spor yaptığından vücut çok yorulmuş kıkırdaklar yakın zamanda kapancakmış . Vaktiniz varsa youtubedan David Laid değişim videosunu izleyin derim başka bir yorum yapmıcam spor olarak

son olarak şu kürü denicem biraz masraf olsada belki işe yarar
    Hayri Gözlüklügiller 16 yaş ve üzeri kürüydü hatırladığım kadarıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.