Bildirim
boya arabanın değerini ne kadar düşürür
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Valla kesin rakam söylemek çok güç, neticede müşterisine bağlı. Neden boyattığınıza ikna olursa müşteri fiyat konusunda bi yol bulunur.
Formda galerici arkadaşlar var, birazdan gelirler, onlar daha iyi bilirler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 3 Eylül 2006; 17:20:31 > -
bende de 98 sahın war araba boya istior ama boyacı olmama ragmen arabayı boyamıorum. kullanabıldıgım noktaya kadar kullanacam sonra mecbur boya atacam
arabanda curuk pas falan warsa boya arabanın degerını dusurmez artırır bu 1
2. si de değerini düşürmesi için dediğim gibi yüksek modelli 1 araba olması lasım ve boyandığı belli olması lasım.
illaki boyanan arac bellı olur ama tek bakısda anlasılacak 1 boya arabayı satın alacak ınsanı huylandırır .
bunun için fiyat dusurme yoluna gıder.
Yanı arabanın surası boyandı fiyatı bu kadar düşer diye birşey soz konusu deildir
saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 3 Eylül 2006; 23:15:41 > -
teşekkürler
şu anda ikinci el pazarı nasıl acaba satmamız lazım acilen. -
vallahi 2 . el piyasasını bılemıcm cunku cok zaman gectı.
Benım babam anlar ki o eskıden sabah pazardan araba alırdı satısı falan ustune gecırmeden aksama baskasına satardı bugunnu parasıyla 1 mılyar dıım sana 8 tane arabamız olmustu bı ara gercı hepsını elınde donduruodu yane parasını odememısdı
artık sayamaz olmustum
sonra krız geldı
hasarlı araba alım satımı yapıodu
bırakdı daa ugrasmadı.
ben de sıkıldım gittim. -
ben komple boyalı renault 11 imi yarım saatte satmıştım komple boyalıydı pazara girer girmez herkes üstüme çullanmıştı sanki araba cillop gibi olunca çabuk satılmıştı -
Aracın yaşına göre 3-5 parçasının boyalı olması gayet normal .
3-5 parçanın boyalı olması fiyata etki bile etmez.
Yanlız kopmple boyanma sebebini alıcıya inandırırsanız sorun kalmaz.
Sonucta degişeni yok orjinal olmadı götürür gösterirsiniz ki alıcının ilk işi.
Bu durumda 500-1000 ytl civarı kaybınız olabilir ama muhtemel degildir. -
yooo profesyonel bir usta elin boyadığı araba mutlaka değer kazanır değer kaybettiren boya değil boyama nedenleridir. sen kaza yapıp boyatırsan değer kaybeder çünkü araban kaynak görecek muhtelşf yerleri kaynak arabayı bitiren birinci etken. üzeri macunlanıp boyamaya . o değer kaybettirir -
slm arkadasım oncelıkle arabanı komple mi boyattın oyleyse eger arabanın hasarı yoksa ne bilim boyanın yanması veya solması yuzunden boyattıysan arabanın kesın fıyatı biniciye 6.500-7.000 bin ytl civarı satabılırsın ama arabaya kesın bır fıyat vermem ıcın arabaya bakmam lazım galericiyim fiyat konusunda herkeze yardımcı olmaya calısırım -
3-5 parca etkılemez demıssın ve yanlıs bısey soylemıssın arkadasım 1 parca olsun ısterse boyalı oldugu kısma gore degısır ewet gayet normal karsılanabılır ama alıcı oyle demıyor ıste
sunu soylıyeyım alıcıya sebebını ınandırmak dıye bısey soz konusu degıl alacak adam zaten sanayıye goturur ve sebebını ogrenır fıyat konusuna gelınce araba fıyatı kesınlıkle en az 750.00 ylt duser buda boyanın nerede olduguna gore bu fıyat degısır
ben ne arabalar gordum ne boya var nede tek bır cızık bundan 6 ay kadar once hıc kazasız boyasız ve cızıksız hacı murat sattım 4.000 ytl ye bu naomal degılmı?
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
Aracın yaşına göre 3-5 parçasının boyalı olması gayet normal .
3-5 parçanın boyalı olması fiyata etki bile etmez.
Yanlız kopmple boyanma sebebini alıcıya inandırırsanız sorun kalmaz.
Sonucta degişeni yok orjinal olmadı götürür gösterirsiniz ki alıcının ilk işi.
Bu durumda 500-1000 ytl civarı kaybınız olabilir ama muhtemel degildir.
-
Şahin'in piyasası gerçekten pek belli olmuyor... -
bu arada mawci arkadaş kaça boyattın arabanı ? bende boyatmayı düşünüyorum... -
quote:
Orjinalden alıntı: cosmos8727
3-5 parca etkılemez demıssın ve yanlıs bısey soylemıssın arkadasım 1 parca olsun ısterse boyalı oldugu kısma gore degısır ewet gayet normal karsılanabılır ama alıcı oyle demıyor ıste
sunu soylıyeyım alıcıya sebebını ınandırmak dıye bısey soz konusu degıl alacak adam zaten sanayıye goturur ve sebebını ogrenır fıyat konusuna gelınce araba fıyatı kesınlıkle en az 750.00 ylt duser buda boyanın nerede olduguna gore bu fıyat degısır
ben ne arabalar gordum ne boya var nede tek bır cızık bundan 6 ay kadar once hıc kazasız boyasız ve cızıksız hacı murat sattım 4.000 ytl ye bu naomal degılmı?
Ne alaka en az 750 düşer demişsin.
Zaten araba 92 model kardeşim garanti boya görmüştür yani değeri düştüyse düşmüştür.5. 10. kez boyaya grecek arabanın daa ne değeri düşsün.
o zaman senın hesaba gore 7.500 YTL lik arabayı 10. boyadan sonra beleşe werirsin boyacıya al arabayı boya senın olsun dersın
zaten piyasada ki fiyatlar aracın modelıne gore boyanmıs kaza yapmıs ıhtımalıne gore werılır. Sen tutup da 92 model 1 arabayı boyaya sokarsan 750 YTL değer kaybeder diemessın.Lütfen genel konusmayın. adamın sorusuna cevap werın kı en iyisi boyacı 1 adam olarak benımkı oldu.
Sonuc olarak arabayı ii 1 boyacıda kalın 1 boya attır sonra kompıle ince zımparayla boyanın portakalını al pasta gectır arabayı al uzerıne de 1 mılyar para koy
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X