Şimdi Ara

boya dökülmesi (Golf 7) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet doğuş oto yetkilisinden klasik cevabı duyar gibiyim; Yapılan teknik inceleme sonucunda gri renkli bir aracın sizin aracınızın ön tamponuna sürttüğü ve bu nedenle ön tampondaki boyanın yerini gri rengin aldığı, aracınızda her hangi bir sorunun tespit edilemediği anlaşlmıştır.
  • hakkaten ilginç
  • Alttaki gri astarda siyah çizikler oluşmuş.Normal boya dökülmesi gibi gelmedi bana.
  • Piyango size vurmuş anlaşılan alttaki gri boya'da astarı olabilir veya tamponun kendi rengi

Umarım sorununuz yakında çözülür
  • Opsiyon olmasın hocam o özellik ?...sonuçta d segmentine göz kırpan dünyanın en iyi aracına biniyorsunuz.. 65 bine sattıkları araca konfor paket diye park sensörü ve cc veriyorlar canına yandıklarım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almancilar insin bakalim sahaya.

• he bazıları çok sevinmiş . çocuk gibisin valla böyle bir konunun açılmasını bekliyodunuz
  • Basınçlı su yapmış olmalı. Umarım kullanıcısı hatası demezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce reno şimdi bu, daha önce de fiestada olmuştu bu durum, hiçbir aracı yeni çıkar çıkmaz alma taraftarı değildim zaten, bu tarz konular tuz biber oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

1 ay önce aldığım aracın tamponunda boya dökülmesi oldu. aracı servise götürdüm fotoğraflarının çekip doğuş İstanbul merkeze ileteceklerini söylediler. tamam dedim ayrıca! içime dert olan kısım beyaz araban tamponunun dökülen kısmında gümüş gri boya çıkması' aracım ayıplı araç mı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar:(
     boya dökülmesi (Golf 7) boya dökülmesi (Golf 7)

Bu sorun benim golf 6 dada oldu sag kapınin alt kısmında basincli sudan dolayı .servisin açıklamasi havayastigi sensörleri orda o yüzden yapısı biraz yumuşak boya cabuk kalkıyor dedi. Yersen tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Ne? Nasıl olur? Dünya'nın en iyi arabasında. Yok canım.

• arabayı fırçayla felan yıkadıysanız onu bahane edip kullanıcı hatası demesinler.
  • Oncelikle gecmis olsun.zarariniz en kisa surede karsilanir umarim.
    Bazi arkadaslar aferin size falan yazmis ayip oluyor herkesin gorusune saygi duymalisin kardesim.bende vw ve dogusu sevmem fakat bir arabada boya dokulmesi normal ve altta gorunen grilik bence astar.burada onemli olan dogusun alacagi tavir.....

• Geçmiş olsun.

Bakalım! ne sonuç çıkacak...
  • Geçmiş olsun umarım mağdur olmazsınız bu durumdan dolayı başka araçlarda yaşanıp yaşanmadığını araştırın,eğer başkalarıda yaşamışsa yasal hakkınızı arayın emsal davalar var daha önceden para iadesi alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

1 ay önce aldığım aracın tamponunda boya dökülmesi oldu. aracı servise götürdüm fotoğraflarının çekip doğuş İstanbul merkeze ileteceklerini söylediler. tamam dedim ayrıca! içime dert olan kısım beyaz araban tamponunun dökülen kısmında gümüş gri boya çıkması' aracım ayıplı araç mı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar:(
     boya dökülmesi (Golf 7) boya dökülmesi (Golf 7)

Bu sorun benim golf 6 dada oldu sag kapınin alt kısmında basincli sudan dolayı .servisin açıklamasi havayastigi sensörleri orda o yüzden yapısı biraz yumuşak boya cabuk kalkıyor dedi. Yersen tabi

sizin golf 6 da da gri alt renk var mıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

İnanamıyorum, araç daha yeni sürtme olmadığı sürece imkansız. Ön yargılı davranmakta istemiyorum ama burnuma fake kokusu geliyor. Kusura bakmayın 2013 kayıtlısınız ve otomobil platformunda profilinizden Sadece Golf yazışmalarınızı gördüm.

fake ne ya allah allah binbaşı olmuşsun ama profilimi yazdıklarımı paylaştıklarımı incelemeden fake demişiisin sen fake olmayasın?
  • Kullanıcı hatasıdır o biraz daha dikkatli kullanmak lazım diyebilirler size.

Geçmiş olsun yeni arabada bu tarz aksilikler yaşamak kötü.
  • Kimsede VW'ye laf etmemiş. Ne kadar iyimser herkes. Ama ne hikmetse CLIO IV'e ve Renoya denmedik laf kalmamıştı.

Buyrunuz, GOLF 7'de bile olabiliyormuş.

Geçmiş olsun. aksi gibi bu arabada beyaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Kimsede VW'ye laf etmemiş. Ne kadar iyimser herkes. Ama ne hikmetse CLIO IV'e ve Renoya denmedik laf kalmamıştı.

Buyrunuz, GOLF 7'de bile olabiliyormuş.

Geçmiş olsun. aksi gibi bu arabada beyaz.

evet hocam sana katiliyorum clioyu yerden yere vurmustu fanboylar vwnin basina gelince herkes sus pus sanssizlik demisler nasil insanlar var ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.