Şimdi Ara

boya dökülmesi (Golf 7) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clio4 konusunda Renault'u yerden yere vuran zihniyet bu konuda acaba nerdedir merak etmekteyim !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Clio4 konusunda Renault'u yerden yere vuran zihniyet bu konuda acaba nerdedir merak etmekteyim !!!

Nerede olacaklar, VW'ye gelince sorun haktır. Baksana, konu başlığı bile değişmiş. İlk açıldığında başlık GOLF 7 BOYA DÖKÜLMESİ idi. Sonraya doğru sadece BOYA DÖKÜLMESİ olarak değişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

1 ay önce aldığım aracın tamponunda boya dökülmesi oldu. aracı servise götürdüm fotoğraflarının çekip doğuş İstanbul merkeze ileteceklerini söylediler. tamam dedim ayrıca! içime dert olan kısım beyaz araban tamponunun dökülen kısmında gümüş gri boya çıkması' aracım ayıplı araç mı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar:(
     boya dökülmesi (Golf 7) boya dökülmesi (Golf 7)

Görülen, Astar. Boya değil.

Ayrıca o bölgeyi bir yere sürtmüşsünüz. Siyahlıklar görüyorum resimde?

Araç bir yere sürtse boya kalkması izi böyle keskin olmazdı
    Evimin rutubetten dolayı kabaran boyası gibi olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vw de gaz vardi aliyorlar yavas yavas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Clio4 konusunda Renault'u yerden yere vuran zihniyet bu konuda acaba nerdedir merak etmekteyim !!!

Nerede olacaklar, VW'ye gelince sorun haktır. Baksana, konu başlığı bile değişmiş. İlk açıldığında başlık GOLF 7 BOYA DÖKÜLMESİ idi. Sonraya doğru sadece BOYA DÖKÜLMESİ olarak değişmiş.

Neden konu başlığı değiştirildi ???

Her markada sorun olabilir ancak diğer markaların marka isimleriyle konu dururken ki doğrusu da budur.

Neden Golf olunca marka ismi kaldırılmış başlığın GOLF 7 BOYA DÖKÜLMESİ olarak tekrar eski haline dönmesini yani olması gerektiği gibi değiştirilmesini istiyoruz YÖNETİCİLERDEN.

Gri boya astardır yani aracın renginde değişme yok plastik boya tutmaığı için özel işlemlerden geçirilir sac ile renk farkı olmasın diye ancak yinede bir miktar olur.

Gri boya aracın heryerinde ,boyanın altındaki astardır telaşlanacak durum yok ancak boyanın atması kötü olmuş geçmiş olsun

• Clio IV boya dökülmesi olunca başlık sabit, Golf VII olunca başlık değişiyor. Ben bişey anlamadım bu işten.
  • 1.2 105hp ama 1.6 atmosferik motordan daha performanslı araba...
    Torsiyon çibuklu ama tam bağımsız süspansiyonlulardan daha iyi yol tutan araba...
    Her şeye rağmen en az yakan araba...
    Kalite timsali ve üstün teknoloji ile yersen ağırlığı hafifletilmiş araba (Leon en hafif ve teknolojiği)...
    Kaç kattı bunun boyası 15-20 katmıydı? Ondan da mı çalmışlar?
  • quote:

quote:

Clio4 te olunca, Clio4 Boya Dökülmesi, Resimler içerde diye başlık açılıyor. Clio nun 2 katı pahalı Golf te dökülünce sadece boya dökülmesi.
  • konuyu acan pimi cekmiş kaybolmuş dökülme varsa konu başlıgının arkasında durmalısınız.. o tampona boya değdigi zaman yada değiştigi zaman değer kaybınıda vw karşılıyorsa sorun yok
  • Dünyanın en iyi arabası
  • Clioculardada ammada yara varmış ya Kendi araçlarından çok üst bir araç da kendi kusurlarından görünce bastırıp da bastırıyorlar, tırmalayıp duruyorlar. YAŞASIN VWnizm
  • ya ben plakaları ne kadar kötü boyuyorlar 1 sene de döküldü diye kızıyordum ama yeni arabanın boyasının dökülmesi çok tuhaf olmuş (boya sökücü gibi bir şey dökülmediyse)
  • Vw'ni gram sevmem ancak kalkan kısımın tam alt ve üstünde sürmeden dolayı boya kalkması mevcut (sol taraftada görülebilir). Yıkanırken, yıkamacı suyu bu kısma tutunca tıpkı bir bantı açarken tırnak taktığımız gibi kaldırmış. Eğer uzun süre tutmamışsa bu kadar kalkmaması gerekir.
    bazen biz araba tamponlarının belirli bir kısmını boyamadan önce boyasını sökmek için basınçlı su kullanıyoruz. tamponun 70 cm2'lik alanını sökmek için 10 - 15 dk falan gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 1 Nisan 2013; 2:03:36 >
  • Edit : Resme büyüterek baktıktan sonra yorumumu değiştiriyorum.Bence hocam siz sürtmüşsünüz bu aracı.Ondan sonra artık basınçlı su mu tuttunuz ne yaptınız sürtme gibi göstermemek için boyayıda böyle çıkartmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys -- 1 Nisan 2013; 2:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Ne? Nasıl olur? Dünya'nın en iyi arabasında. Yok canım.

Dünyanın en iyi arabası olabilir ama en iyi boyası olmadığı kesin...
  • Yukarıdaki arkadaşta servis gibi konuşmuş....

Demekki arkadaş yalan söylüyor yani..
  • forumda vw laf söyletmeyen arkadaşlar vardı sırf o "TOK" kapı sesi için arabayı baş tacı edenler.. vw almanlar buldu hindular üretiyo dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi
    ayrıca basınçlı suyla çıkıcak bi boya bilmiyorum ben folyo kaplamalar bile basınçlı suyla çıkmıyoken fabrika boyası çıkıyorsa o fabrikayı kapatsınlar zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

quote:

quote:

Neden konu başlığı değiştirildi ???

Her markada sorun olabilir ancak diğer markaların marka isimleriyle konu dururken ki doğrusu da budur.

Neden Golf olunca marka ismi kaldırılmış başlığın GOLF 7 BOYA DÖKÜLMESİ olarak tekrar eski haline dönmesini yani olması gerektiği gibi değiştirilmesini istiyoruz YÖNETİCİLERDEN.

Gri boya astardır yani aracın renginde değişme yok plastik boya tutmaığı için özel işlemlerden geçirilir sac ile renk farkı olmasın diye ancak yinede bir miktar olur.

Gri boya aracın heryerinde ,boyanın altındaki astardır telaşlanacak durum yok ancak boyanın atması kötü olmuş geçmiş olsun

Normal şartlar altında değiştirmeyiz konu başlığını, kural dışı bir durum yok çünkü fakat konu içerisindeki üye mesajları hariç marka belli değil. KArışmaması için parantez içerisinde Golf 7 ekliyorum.

• hadi canım sende şaka yapıyorsun 1 nisan şakası olmasın sakın.
    Dünyanın en iyi arabası olan bir araçta boya dökülmesimi olurmuş. Tam komedi. Bi dünya para ver araç boyalı çıksın.
    Az bile az siz bu hale getirdiniz bu doğuşu.
    Olamaz ya valla inanmam o dünyanın en iyisi şakadır şaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Renault'u yerden yere vuran tüm üyeler, lütfen danışmaya.

Her araçta problem çıkar,ki golf çok satılan bir araç.
    Ancak rönoların direksiyon soyulması tarzı problemleri milleti isyan ettirmiş durumda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.