Şimdi Ara

boya dökülmesi (Golf 7) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabayı sürtmüş gibi.O nasıl dökülme öyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama sahtekar muamelesi yapmayin.kaza falan olduguna inanmiyorum.vw satis temsilcileri gelmis arabayi yuceltmek icin sahibine camur atiyo.ayiptir....

• Renault ve Clio ya laf atanlar buna ne diyecekler?
  • clio konusuna balıklama zıplayanları bu konuda göremiyorum
    fanatiklik öyle boyuta varmış ki konu başlığı bile değişmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon_38

Adama sahtekar muamelesi yapmayin.kaza falan olduguna inanmiyorum.vw satis temsilcileri gelmis arabayi yuceltmek icin sahibine camur atiyo.ayiptir....

Ne alaka?Bende bu firmayı göklere de çıkartmam yerin dibine de sokmam.
    Iyi incele fotoları.O çizikler nasıl oluşmuş?

• Konu tam liseli ergen atışmasına dönmüş.. kliyocular vs. golfçüler.
  • Bana kalırsa araçta gizli kusur var, fabrikasyon boya çizilse de bu kadar kolay atmaz.
  • Arkadasim araci servise gotur derhal baksinlar boyada imalat hatasi olabilir.. bu tur olaylar gizli kusur olarak tanimlanmaz kanimca.. bir sey surtebilir veya tas carpmis olabilir fakat boyanin yine de soyulmamasi lazim. Bu tur soyulmalarda bant testi vardir. Soyulan kisma koli bandi yapistirin ve banti cekin hizlica. Eger boya soyularak nant ile birlikte geliyorsa o boyada yapisma sorunu yani astar sorunu vardir. Buyuk ihtimal belli seri araclar ayni boya ve astar ile boyandiysa baska araclarda da gormek muhtemel.

Servise gidip gosterin ve o kisima tazyikli su tutturmayin

Saygilar

• Clio 4 ve Golf 7 nin beyaz renginde sorun var o halde.
  • Parayi bayilip vernigi kalin metalik boya almak sart.

edit: bilgisayara geçip detaylı incelediğimde fotoğrafları derin yarıklar mevcut dökülen yerlerde bana bir yere çarpma gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancakveancak -- 1 Nisan 2013; 17:00:27 >
  • burayı yıkarlar yanlız
  • bilmiyorum ama sanki darbe var gibi duruyor

üstte derin bir siyahlık çizik gibi sonrasında da soylmuş kavlamış gibi

yıykamacıda olmuştur basınçlı suyun etkisiyle de ..
  • Golf te problem olmaz. problem güneş ışığındadır. fazla UV göndermiştir. boyayı dökmüştür.
  • konuyu açan kişi kayıp, zararı karşıladılar mı?
  • gün geçmiyorki vw den bir şikayet yaşanmasın sevgili seyirciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 1 Nisan 2013; 13:34:13 >
  • Golfun boyasi cikmaz. Boyanin golfu cikar.

• Benim bildiğim vw ürettiği araçlarda kaporta altına easter egg koyuyor. Bu da genelde Almanya haritası oluyor. Yıkamacı üstün gayretleri ile easter egg'i bulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cologne -- 1 Nisan 2013; 14:08:50 >
  • Dünyanın en iyi arabasında olacak iş mi, i30 mu bu????

Bu arada VW ciler neden 'kendi sürttüğünüz şeyi burada dökülme diye gösteriyorsunuz' dememişler????
  • Öncelikle geçmiş olsun, her ne marka olursa olsun insanın yeni arabasında bu veya buna benzer bir durumu gördüğünde neler hissettiğini buradaki bir çok kişi gibi bende biliyorum.
    Eklediğiniz fotoğraflara büyüterek baktığımda, siz farkında olmasanız da, sanki bir sürtme olayı yaşanmış gibi görünüyor, boyası kalkan yerin hemen alt kısmında yine silik çizikler görünüyor, keza krom çubuğun üst kısmı ve iç kısımdaki siyah plastik aksamda da çamura sürtmüş gibi bir durum var, fakat bir yere sürtülse dahi araba boyasının bu şekilde kalkmasına daha önce şahit olmadım.
    Yorum yapan bir çok kişi şu an bu durumu kullanıyor bunu herkes gibi bende görüyorum, fakat şunu unutmayın ki bu durumu bu şekilde kullanmalarına sebep olan temel nokta vw fanatizmi dir. Lütfen fanatik olmayalım. Anlayışlı olalım.
  • Dökülmemiş soyulmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.