Şimdi Ara

boya dökülmesi (Golf 7) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet VW ve renault elendi.. cok sey beklemiyoruz, 50-60bin gayme verilip boyasi dokulmeyen araba ariyoruz
  • Ordaki çiziği nereye sürttüyseniz yukarı kısma de değdiği aşikar.Boya dökülmesi olsa hepsinde olurdu.Clioya falan da laf atmanın alemi yok insan yapımı sonuçta hepsi 2. partide düzeltilir.Honda neyse su bazlı kullanıyordu.
  • kalite cok dustu cok.. bunlarin hepsi 3 kurus fazla para kazanma adina oluyor.cok eski arabalarda hic boyle seyler olmuyordu, ozamanlardada tek bir yikama sekli vardi oda basincli su.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orienttt

kalite cok dustu cok.. bunlarin hepsi 3 kurus fazla para kazanma adina oluyor.cok eski arabalarda hic boyle seyler olmuyordu, ozamanlardada tek bir yikama sekli vardi oda basincli su.

aynen katılmaktayım. bilinçsiz alıcılar yüzünden firmaların gözü çok açıldı 3 kuruş için çalabildikleri her şeyden çalıyorlar..
  • tampondaki boyanın dış şartlardan güneş yağmur çamur dolu taş vs den dökülmesi artık normal karşılanıyor, resimlere baktım normalde tamponun boyası altına bir renk ya da artı bir boya konmuyor fabrikadan, direk astar çıkması lazımdı.. sanki müdahale edilmişte olmamış gibi duruyor işin aslı .. bi kaportacıya gidip baktır derim .. autokingi önermesemde ora bile olur
  • honda'nın bu tür durumlarda savunması;abi boya su bazlı çevreyi düşünmüşler...
    vw;???
  • vw de is hava bazlı demekki :P .... tamponda ki boya ise daha bi su bazlı desek yeridir.... oluyor yani bunlar tamponlarda ama insan üzülüyor ister istemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasperski

tampondaki boyanın dış şartlardan güneş yağmur çamur dolu taş vs den dökülmesi artık normal karşılanıyor, resimlere baktım normalde tamponun boyası altına bir renk ya da artı bir boya konmuyor fabrikadan, direk astar çıkması lazımdı.. sanki müdahale edilmişte olmamış gibi duruyor işin aslı .. bi kaportacıya gidip baktır derim .. autokingi önermesemde ora bile olur

Adam 1,5 yıl sizin üye olup yorum yapmanızı beklemiş olmalı eminim yorumunuzu görür görmez nöbetçi kaportacı aramaya çıkmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 9 Kasım 2014; 21:42:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaş 1.5 yıl beklemiş mi beklememiş mi bilemem... bildiğim bu durumun herkesin başına her an için gelebileceğidir (bana geldiği gibi) ve bu sonucun fabrika çıkışından mı yoksa kullanıcı kaynaklı mı öğrenilmesi gerektiğidir... kaldı ki yaptırmamışta göstermemişte olabilir çünkü sonucu yazmamış...
  • Dogadaki gibi eski boyayi atip yenisini çikaracak olmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaş 1.5 yıl beklemiş mi beklememiş mi bilemem... bildiğim bu durumun herkesin başına her an için gelebileceğidir (bana geldiği gibi) ve bu sonucun fabrika çıkışından mı yoksa kullanıcı kaynaklı mı öğrenilmesi gerektiğidir... kaldı ki yaptırmamışta göstermemişte olabilir çünkü sonucu yazmamış...

Siz hangi sorunla karşılaştınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

arkadaş 1.5 yıl beklemiş mi beklememiş mi bilemem... bildiğim bu durumun herkesin başına her an için gelebileceğidir (bana geldiği gibi) ve bu sonucun fabrika çıkışından mı yoksa kullanıcı kaynaklı mı öğrenilmesi gerektiğidir... kaldı ki yaptırmamışta göstermemişte olabilir çünkü sonucu yazmamış...

golf 7 bende de var bugün tamponda ufak kalkmalar gördüm yıkamadan sonra... ama astar gözüküyor yani.. yıkamacı taş olduğunu iddia ediyor ki değil bence de bir daha o yıkamacıyı tercih etmem... tampon kısmındaki boya vw ler için konuşmak gerekirse çok zayıf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

golf 7 bende de var bugün tamponda ufak kalkmalar gördüm yıkamadan sonra... ama astar gözüküyor yani.. yıkamacı taş olduğunu iddia ediyor ki değil bence de bir daha o yıkamacıyı tercih etmem... tampon kısmındaki boya vw ler için konuşmak gerekirse çok zayıf

gecmiş olsun hocam.

• teşekkür ederim köksal bey... ama ben yıkamacılara marka olsa bile güvenilmeyeceğini anladım.. kaldı ki topraklı çakıllı yola çıkmış değilim adam taş diyip işin içinden sıyrıldı.. araba özel garajda dururken tozlardan yıkatmaya gitmişim... neyseki tampon deyip üzülsemde geçtim gitti (tabi bi daha oraya dönmemek üzere)
  • quote:

teşekkür ederim köksal bey... ama ben yıkamacılara marka olsa bile güvenilmeyeceğini anladım.. kaldı ki topraklı çakıllı yola çıkmış değilim adam taş diyip işin içinden sıyrıldı.. araba özel garajda dururken tozlardan yıkatmaya gitmişim... neyseki tampon deyip üzülsemde geçtim gitti (tabi bi daha oraya dönmemek üzere)

Fazla takmamak lazım hocam ya kafaya takınca akıl hep orda oluyor moral bozuyor :) Oraya ugramayın dediğiniz gibi :)

• Clip severlerde amma yara var. Golf'ün başka dökülen örneği yok. Cliolarda olan bir sorundu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.