Şimdi Ara

boya dökülmesi (Golf 7) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
2
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuç nedir ? Yoksa bu konuda mı feykti ?
  • bu vw fanlarına, evet boya dökülüyor. ancak "golf öyle kaliteli ki kendi boyasını kendisi onarabiliyor" desen, inanırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Ne? Nasıl olur? Dünya'nın en iyi arabasında. Yok canım.

yok canım olurmu hiç imkansız dünyanın hatta asrın en iyi aracında böyle birşey imkansız çiziktir o çizik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfun boyasi cikmaz. Boyanin golfu cikar.

vw fanboylar yüzünden iyice tiksindiğim bu marka konuları böyle giderse bu işin b.ku çıkar..
  • Vw ye düsman degilim ama verdiğim paraya kalite isterim piyasadan aşırı +ları yok ama fiyalar servet değerinde sözde halk arabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard
    Normal şartlar altında değiştirmeyiz konu başlığını, kural dışı bir durum yok çünkü fakat konu içerisindeki üye mesajları hariç marka belli değil. KArışmaması için parantez içerisinde Golf 7 ekliyorum.

Teşekkürler
  • Sürtme ile bu şekli almaz.Basbayağı boya dökülmesi olmuş.Aynı bizim evin her sene kireçle boyanan tavanı gibi kavlamış.
  • Olacak iş değil , bu bir komplo olmalı. İsrail ve Amerika'nın parmağı var bu işte.

• Alttaki gri renkte metalik boya gibi (simli gibi) duruyor.

Sakat durum ..
  • bugün açılan hatta bikaç gün önceden açılan tüm konuların fake olabileceğinden kıllanıyorum.
    değilse geçmiş olsun,umarım zararınızı karşılarlar
  • hitler görse fabrikaya kilit vururdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

1 ay önce aldığım aracın tamponunda boya dökülmesi oldu. aracı servise götürdüm fotoğraflarının çekip doğuş İstanbul merkeze ileteceklerini söylediler. tamam dedim ayrıca! içime dert olan kısım beyaz araban tamponunun dökülen kısmında gümüş gri boya çıkması' aracım ayıplı araç mı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar:(
     boya dökülmesi (Golf 7) boya dökülmesi (Golf 7)

Bu sorun benim golf 6 dada oldu sag kapınin alt kısmında basincli sudan dolayı .servisin açıklamasi havayastigi sensörleri orda o yüzden yapısı biraz yumuşak boya cabuk kalkıyor dedi. Yersen tabi

Hocam bizim arkadaşın beyaz golf 6'da da sağ ön kapının altında boya atması oldu,çıplak metal gözüküyor direk.herhangi bir yaptırımı var mıdır?

• bir yere vurmuş olmayasın
  • Sağ alt taraftaki siyah çizgiye ve üst taraftaki siyaha bakarsanız orda ezilme olduğunu görebilirsiniz.Bir yere sürtülmüş bu araç.
  • 40-50 bin para ver arabaya ondan sonra sürün .
  • VW fetişistlerinin halini görmek isterdim .

Araç sahibi arkadaşa geçmiş olsun diyorum .
  • Tok sesi var diyenlere 4 kapı 1 direksiyon vercen ahahshs

• Vw kaka pis uzak durun boyası bile dökülüyor

• Öncelikle geçmiş olsun

golfün kalitesi eski kasaya göre düştü
  • eskisi yenisi fark etmiyor. kul yapımı olduğunu unutmamak gerekiyor. adam samara'dan symbol'den inip golf'e passat'a binince öve öve bitiremiyor tabi. abarttılar iyice marka nerelere geldi.

otomobilleri elbette iyi. ancak PR çalışması sayesinde marka algısı çok güçlendi. şimdi sor bir vw sahibine anlatsın sana aracını. 20 kat boyası vardı, tsi motoruyla tokatlamadığı araç yoktur, fren yaptığında arkada paraşüt açılmışçasına yavaşlar, kapıları inanılmaz güven hissi verir, süspansiyon tipi fark etmez bağımsızın eksikliği zaten hiç hissedilmez, bütün bunların yanında benzinlisi 6 dizeli 4 litre yakar vs.

buyrun bu da golf 6 gti:

boya dökülmesi (Golf 7)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 2 Nisan 2013; 17:35:59 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.