Şimdi Ara

boya dökülmesi (Golf 7) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    malzemden çalmışlar
    gri boya astar falandır
    mesele boya atması ilginç

boyası dökülen clioda BEYAZDI

DEMEK Kİ AYNI BOYACIDAN ALMIŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 31 Mart 2013; 18:45:48 >
  • Yok canım. VW'mi? Hemide Golf. O araç kulyapısı mıydı? Neyse özür diliyorum ve geçmiş olsun diyorum. Sözlerimiz size değil anlayanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Basınçlı su yapmış olmalı. Umarım kullanıcısı hatası demezler.

Muhtemelen diyecekler
    derlerse şaşırmam ama ben olsam
    bu iş mahkemede biter di
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

1 ay önce aldığım aracın tamponunda boya dökülmesi oldu. aracı servise götürdüm fotoğraflarının çekip doğuş İstanbul merkeze ileteceklerini söylediler. tamam dedim ayrıca! içime dert olan kısım beyaz araban tamponunun dökülen kısmında gümüş gri boya çıkması' aracım ayıplı araç mı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar:(
     boya dökülmesi (Golf 7) boya dökülmesi (Golf 7)

Bu sorun benim golf 6 dada oldu sag kapınin alt kısmında basincli sudan dolayı .servisin açıklamasi havayastigi sensörleri orda o yüzden yapısı biraz yumuşak boya cabuk kalkıyor dedi. Yersen tabi

Çok yaratıcı olmuş ya bu bahane de :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük ihtimal kullanıcı hatası diyecektirler basınçlı suyu sabit yüzeye uzun süre tuttularsa boya dökülür özellıkle su bazlı boyalar için geçerli

tamponu değiştirelım derlerse kem küm etmeyın çözümü kabul edin
  • malzemeden çalmaya başlamışlar
  • Hans müdavimleri konuya bekleniyor:) Tok kapı sesinden olmuştur belki de..

Kesin kullanıcı hatası diyecekler..
  • Önce c4 ,sonra clio şimdide golf konusu,herkesin arabası boya dökmeye başlamış.
  • markanın fanboylugunu yapanların dili içine kaçmış galiba tamamen rezalet zaten ucube bir tasarımı vardi şimdi rakibi clio olmuş
  • Koskoca C segmenti, PRÖMYÜM bir markanın efsane modeline bak, boyası dökülmüş

E canım halk arabası işte bu kadar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Basınçlı su yapmış olmalı. Umarım kullanıcısı hatası demezler.

Muhtemelen diyecekler
    derlerse şaşırmam ama ben olsam
    bu iş mahkemede biter di

2010 model auriste başıma gelmişti. Bu kadar büyük değildi. Rötuş yapmışlardı. Komlpe tampon değişimi ilerde sıkıntı yaratabilir. Satarken özellikle.
  • KONU BAŞLIĞI GOLF 7 İKEN NEDEN "BOYA DÖKÜLMESİ" OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ ACABA?

VW OLUNCA RTÜK EL KOYDU GALİBA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

KONU BAŞLIĞI GOLF 7 İKEN NEDEN "BOYA DÖKÜLMESİ" OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ ACABA?

ulkede gazeteler tvler sansurlu sesınız cıkmıyor burdakı baslıga kafa yoruyorsunuz su arabalara yordugunuz kafayı azda ulkenın gıdısatına yorun.Ne olacak golf7 yazınca dahdamı hosuna gıdecek egonumu tatmın edeceksın
  • dacia'dan mercedes'e her arabada olabilecek bir şey. büyütmeye çok gerek yok, servis ilgilenmezse ama hakkınızı mutlaka arayın.
  • quote:

quote:

ulkede gazeteler tvler sansurlu sesınız cıkmıyor burdakı baslıga kafa yoruyorsunuz su arabalara yordugunuz kafayı azda ulkenın gıdısatına yorun.Ne olacak golf7 yazınca dahdamı hosuna gıdecek egonumu tatmın edeceksın

Sen ne diyorsun ya? Konu ilk açıldığında GOLF 7 BOYA DÖKÜLMESİ olarak açıldı. CLIO IV Boya Dökülmesi konusunun başlığı ama ne hikmetse bir haftadır duruyor.

VW'ye gelince işler değişiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Sen ne diyorsun ya? Konu ilk açıldığında GOLF 7 BOYA DÖKÜLMESİ olarak açıldı. CLIO IV Boya Dökülmesi konusunun başlığı ama ne hikmetse bir haftadır duruyor.

VW'ye gelince işler değişiyor.

Az uste bakarsan benım aracımda golf bende boya dokulmesı oldugunu soylemısım kımsenın kımseye yuklendıgı yok bındıgınız arabaların fırması sızınmıs gıbı davranmaktan vaz gecın sorun varsa vardır yoksa yoktur sorun varmıs ve burada da dıle getırıldı adamın golfu koruma gıbı bı derdı olsa buraya bu konuyu acmaz para vermıs arac almıs ve sorunlu cıkmıs onu paylasıyor herkes kendı derdınde oturupta markanın sahıbı gıbı burada marka kormumacılıgı yapmıyor.Renaultun ceo su senın kadar ateşlı savunmuyordur markayı

• Reno değildei, VW çok şanslı sizler gibi CEO'ları olduğu için. Maşallah gıkı çıkmamış kimseinin.
  • Clio 4 ü eşeğin basen kısmıyla ilişkilendiren vatandaşlar kalkıp golf gibi bir arabayada aynı terbiyesizliği yapmayın siz gidin çok güzel olan araçlarınızı kullanın. Forum paylaşmak fikir alışverişi yapmak için amaç olmaktan çıkmış atıp tutmak için kullanılan amaç olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığın değişmesi benimde ilgimi çekti,Fiesta ve Clio'nun konularında başlıkta isimleri geçerken bunda neden kaldırıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

1 ay önce aldığım aracın tamponunda boya dökülmesi oldu. aracı servise götürdüm fotoğraflarının çekip doğuş İstanbul merkeze ileteceklerini söylediler. tamam dedim ayrıca! içime dert olan kısım beyaz araban tamponunun dökülen kısmında gümüş gri boya çıkması' aracım ayıplı araç mı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar:(
     boya dökülmesi (Golf 7) boya dökülmesi (Golf 7)

Görülen, Astar. Boya değil.

Ayrıca o bölgeyi bir yere sürtmüşsünüz. Siyahlıklar görüyorum resimde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 31 Mart 2013; 21:29:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.