Şimdi Ara

Boya sonrası ton farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen konum vardı kaza yaptık diye arabayı yaptırdım bugün teslim aldım yalnız boyacının acil işi çıktığı için pazartesi arabayı tekrar bırakıp boyanan kapıya su zımparası uygulanacakmış ve daha sonra arabaya komple pasta cila atılacak ama boyanan yer biraz sarı duruyor çok belli değil dikkatli bakmak lazım sarılığı sorduğum da boya tozudur dediler su zımparasını yapınca üstüne de pasta cila yiyince fark azalır diyorlar sizce azalır mı?
    Boya sonrası ton farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA -- 8 Nisan 2017; 19:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi bölge boyalıydı?

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    Şöför kapısı

• THIS IS ANGARA T kullanıcısına yanıt
    Açık havada nasıl boya ton farkı var bilmiyorum ama benim gördüğüm çok minik bir boya farkı var(hatta yok gibi).Ki o farkı çoğu kişi göremez.Su zimpara ve pasta cila birşey kalmaz.

• Bence ton farkı var şöför kapısı daha sarımsı arka kapı karbeyaz gibi benim araçta da aynı kapı sarımsı boyanmış bende rengini açmam gerekiyor takipteyim.

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam zaten orjinal rengi kar beyazı diye geçiyor bu sarılığa zımpara yapsın pasta cila atsın olmadı baştan boyanacak

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer dikizler sağlamsa ton farkı var gibi duruyor. Opak beyaz değil mı araç? Valla o tonu bile tutturamayan ustaya ne diyeyim bilmiyorum ki. Belki ışık, renk farkı olduğundan öyle gözüküyordur.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Aynalar sağlam hocam opak beyaz işte bende ustaya söyledim ama daha işi bitmedi onun zımparalanacak dedi 2 gün sanayi de yatmasın al götür hafta içi getir hallederim dedi

• Evet ton farkı var ama fazla da değil gibi, çok dert etmeye değmez.

Siz bi de bizim eski aracın ton farkına bakın.

Boya sonrası ton farkı
  • Ustanın peşini bırakma. Zımpara yapılırken aracın diğer parçalarını koruma bandıyla kapatsınlar. Yoksa benim kasap boyacı gibi krom cam çıtalarını zımparalar

• Ton farkı bariz. Şoför kapısı daha sarımsı. Ancak zımpara ve pasta verniğin üzerindeki kusurlar için değil mi. Ton farkını nasıl giderecek merak ettim (bilmiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Evet ton farkı var ama fazla da değil gibi, çok dert etmeye değmez.

Boya sonrası ton farkı

Hocam bizim araçta da böyle, çok bariz ton farkı var. Sağ ön kapı daha açık renk. Bir çaresi var mı acaba? Araba da 2005 model olduğu için belki yeniden boyansa bile bir olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Albert-Einstein kullanıcısına yanıt
    Zımparayı portakal kabuğu diye tabir edilen durum yüzünden yapılacak pütür pütür pasta cilayı da benim pimpirikliğimden usta yapıyım da rahatla bi dedi

Acaba o pütürlü olduğu için mi bize sarı geliyor boyanın üstünde sanki şeffaf film varmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA -- 9 Nisan 2017; 11:19:16 >
  • Bariz belli oluyor

• Renk farki belli usta sizi kıl musteri gorebilir ama parayla is yaptiriyorsunuz kesinlikle giderilmeli bu durum bir arkadasin da dedigi gibi opak duz beyazi da tutturamazsa ne anladik o iscilikten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Evet ton farkı var ama fazla da değil gibi, çok dert etmeye değmez.

Boya sonrası ton farkı

Hocam bizim araçta da böyle, çok bariz ton farkı var. Sağ ön kapı daha açık renk. Bir çaresi var mı acaba? Araba da 2005 model olduğu için belki yeniden boyansa bile bir olmaz diye düşünüyorum.

Yeniden boyatmaktan başka çare yok gibi. Bizim usta getir tekrar boyarız demişti ama fırsat olmadı götürmeye, sonra da satıldı zaten böyle gitti damalı inek gibi.

• Belki canını sıkacak yazacağım şey ama o ton farkı pasta-cila ile imkansız kapanmaz. Ayrıca zımpara atmadan üstüne boya atarsa yine kapanmaz. Ya boya kodunu tutturamamış ya da boya yaptığı makineyi iyi temizlemeden basmış boyamış. Opak beyaz en kolay renklerden biridir. Kör salih usta bile kodu verildiğinde boyayabilir. Olsa olsa açık / koyu durumu oluşur sarı beyaz durumu değil.
  • ben kıl bi adamım beni dinleme sakın ama benim arabamı bu şekilde boyasa o dükkanı başına yıkardım...

umarım dedikleri doğrudur diyorum umarım geçer ton farkı.
  • Ben servislerin bu işi daha iyi yaptığını düşünüyorum hatta aracın yaşına göre boyanın tonunu ayarlıyorlar sanayideki adamlara hiç güvenim kalmadı park sensörünün orjinali bozuktu ve pahalı diye başka bi tane takalım dedik tamponun tırnaklarını kırmışlar onca senedir servislerde böyle şeylerle karşılaşmadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.