Şimdi Ara

Böyle bir kasa nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD ATHLON II X4 641 QUAD CORE 2.8 ghz İŞLEMCİ

GIGABYTE GA-A55M-S2V ANAKART

KINGSTON 4GB 1600MHZ 2 adet RAM

Uygun bir ekran kartı daha düşünemedim sizler konunun altına yazarsanız sevinirim.

Bu donanımlarla verim alabilirmiyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba konunu dahili bileşenler>sistem tavsiyeleri bölümüne açarsan arkadaşlar daha çabuk yardımcı olurlar bide bütçeni belirtirsen iyi olur
  • teşekkür ederim hocam yeniyimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinbacak

athlon seri yerine pentium serisi kullanırsan daha iyi olur. o.c. da sorun yaşazsın pentiumlarda. ben amd athlon 4* 645 kullanıyorum ve o.c ile sıcaklık uçuyor resmen. pentium 965 çok iyi bir işlemci. 4 gb gskill veya corsair 1600 mhz olan ramleri almanı tavriye ederim fiyatları kington ile aynıdır ve ömür boyu garantili bunlarda. en az 450 - 500 wat psu al. ekran kartı olarak önerim ise
    http://www.tekmarshop.com.tr/Products-5364-his-1gb-hd5670-iceq-gddr5-128-bit-native-hdtv-dvi-hdmi-ati-16x.html
    bu kartı al hem ddr5 hem hızlı soğutması harika her oyunu oynarsın emin ol.
    ben bütçeni bilediğim için önerim bunlar.

Ne yaptın dostum pentium 965 mi kaldı allahasen 2006 yılının işlemcisi 3.7 ghz 65 nm 130 watt güç tüketimi var,etme eyleme lütfen akıl var mantık var,her oyunda neredeyse işlemciye bağlı kasmalar takılmalar yaşayacak,athlon 2 x4 ise fersah fersah daha iyidir,sistem işlemcin anakartın belleklerin iyi,yanına hangi kartı alırsan al sorun yaşamazsın,tavsiyem ucuzunda hd6850 al birtanehttp://www.teknobiyotik.com/powercolor-ati-hd6850-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html son 8 ürün kalmış fiyatı çok iyi,piyasada bulunan çogu oyunu yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsin,konu yanlış yerde ancak yukardaki yorumu görünce dayanamadım yazmak zorunda kaldım.

• quote:

arkadaşım ben amd athlon 4* 645 kullanıyorum sıcaklık o.c olmadan bile 53-60 arası seyrediyor. kuzenim pentium 965 var pc o.c ile 3.9 ghz stok fanı vaar sıcaklık 55 i geçmiyor. zaten 450-500 watt psu önerdim bilerek bu psu güç gereksinimini karşılar genede alıcı kararına kalmış ben sadece fikir verdim.

Phenom olmasın o.
  • quote:

arkadaşım ben amd athlon 4* 645 kullanıyorum sıcaklık o.c olmadan bile 53-60 arası seyrediyor. kuzenim pentium 965 var pc o.c ile 3.9 ghz stok fanı vaar sıcaklık 55 i geçmiyor. zaten 450-500 watt psu önerdim bilerek bu psu güç gereksinimini karşılar genede alıcı kararına kalmış ben sadece fikir verdim.

Sıvıyorsun dostum onu sana diyim,bunun mantığı yok yani anlatabiliyormuyum,mantıgı varsa gel buraya benchmarklarını koy bir senin işlemciyle yap bide kuzeninkiyle

http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Pentium+4+3.73GHz

http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Athlon+X4+645

Kaça katlamış ? kafadan 5 e katlamış,sen bu kafayla pentium mmx al 233 mhz 333 433 yaparsın 1 gramda ısınmaz.

quote:

hee unutmadan o ekran kartı fiyatı şu anda çok iyi o yorumun doğru. ama 274 - 300 tl civarı parada az bir miktar değil yani. bende volar 9600 gt 256 bit 1gb ddr3 ekran kartı var battfield 3 ü ultra görsellikte 0 kasma ile oynuyorum. benim önerdiğim kartlar her türlü arkadaşı işini görücek cinste ve uygun fiyatta

9600 gt ilede battlefield 3 ultra ayarlardayken ayarları gösteren ss vede tam çatışma sahnelerinde fraps isimli programdan köşede saniyede kaç fps aldıgını gösterir 1-2 ss alıp koy,eğer iddan doğruysa millet keriz gtx 680 alıyor çünkü o arkadaşlara söyleyelim,burda millete yazıcağına kanıtlada görelim.

Bu saatten sonra önerdiğin kartlar alınmaz artık,toplayacağı sisteme yazık,en azından 2 3 sene oyunları rahat rahat oynatmalı,senin ekran kartı tavsiye konusuna dahi 6850 önermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 22 Haziran 2012; 8:18:58 >

• quote:

dostum 9600 gt ile fps oranı 35 -45 arasında oynuyorum monitörüm aoc 20 '' led

Ayarlar böyle yani ? dostum her pc toplayan bu işin ustası olmuyor,attıgın postlardan yaşınıda az çok tahmin ediyorum,ama bilmediğin konularda idda etmen bu işi bilmeyen insanları yanıltır,belirttiğin ayarda adam gibi oynayabilmen ( 1920x1080) en kötü gtx 480 veya üzeri bir kart lazım olacak,üstelik kartın dx10 destekli ve oyun dx11 eğer oynuyorsan diyorum,fraps isimli program ile tek tuşla ekranın görüntüsünü alıp buraya koyabilirsin,9600 ile detaylar düşükte çüzünürlükte düşükte oynarsın tabi ama ultra gibi bir değerde mümkünatı yok,ben kendi sistemimle oynuyamıyorum,ki 9600 nere cf 5770 nere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 22 Haziran 2012; 8:54:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

dostum 9600 gt ile fps oranı 35 -45 arasında oynuyorum monitörüm aoc 20 '' led

Ayarlar böyle yani ? dostum her pc toplayan bu işin ustası olmuyor,attıgın postlardan yaşınıda az çok tahmin ediyorum,ama bilmediğin konularda idda etmen bu işi bilmeyen insanları yanıltır,belirttiğin ayarda adam gibi oynayabilmen ( 1920x1080) en kötü gtx 480 veya üzeri bir kart lazım olacak,üstelik kartın dx10 destekli ve oyun dx11 eğer oynuyorsan diyorum,fraps isimli program ile tek tuşla ekranın görüntüsünü alıp buraya koyabilirsin,9600 ile detaylar düşükte çüzünürlükte düşükte oynarsın tabi ama ultra gibi bir değerde mümkünatı yok,ben kendi sistemimle oynuyamıyorum,ki 9600 nere cf 5770 nere

hocam bırak takılma atıyor açıkca bende 9400 gt mw3 de orta ayarlarda yırtınıyor kart o battlefield 3 ultrada oynuyormuş ufak atsın bu arkadaştaki mantık şu az ısısın oc olsun başka performans önemli değil o zaman bu arkadaşa hava soğutma ile kışın 9 dereceyi gördüğüm amd athlon x2 240 2,81 ghz işlemciyi satacağım performans manyağı olsun İşin şakası bir yana bir bilgisi olmayan insanlar bir süre izlemede kalsın hem kendileri hemde yardım etmeye çalıştıkları insanlar için daha hayırlı iyi forumlar

• quote:

ABİCİM BUGÜN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ KOYABİLİRİM. VİDEO MU İSTERSİN YOKSA RESİM Mİ?

hocam video istiyoruz eğer senin 9600 gt hormonlu değilse imkansız çözünürlük ne kadar birde monitör kaç inch
  • quote:

KARDEŞİM RESİM BU. VİDEOSUNU DA BUGÜN 7-8 GİBİ EKLERİM. SİZDEN BİR VİDEO MU ESİRGİCEM

hadi bakalım inş oynuyordur ama bana imkansız geliyor bu olay ama kardeşim yaptığın ayarları ve oynamanı görmek isterim tamam
  • pentium 965
    phenom olmasın o ?
    bide sen o 9600 gt ile nasıl full hd de 35-40 fps alıyorsun dicektimde bende HD6850 var 1920x1080 ultra ayalarda 25-30 fps arası geziniyor.
    senin monitör 1600x900 çözünürlük onunla bile o degerleri alman çok zor.
  • Kasa: Dark Optimus USB 3.0 Portlu, 33cm VGA Uyumlu, 12cm Mavi Led Fanlı Mid Tower Performans Kasası - 39,38$ - 72,07 TL (KDV Bizden!)
    Güç Kaynağı: Seasonic SS 500GB 80+ Plus 500W Güç Kaynağı - 61,95$ - 113,37 TL (KDV Bizden!)
    İşlemci: AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 130,82$ - 239,40 TL (KDV Bizden!)
    İşlemci Soğutucu: Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu - 27,24$+KDV - 58,81 TL (%35 Özel indirim)
    Anakart: Asus M5A97 AMD 970 AM3+ DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart - 117,80$ - 215,57 TL (KDV Bizden!)
    Bellek: Team Elite 4GB DDR3 1333MHz CL9 Ultra Low Voltage - 25,73$ - 47,09 TL (KDV Bizden!)
    Ekran Kartı: Sapphire ATI HD7850 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (11200-00-40G) - 339,00$ - 620,37 TL (KDV Bizden!)
    HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) - 117,81$ - 215,59 TL (KDV Bizden!)
    USD TOPLAM: 864.63$ (KDV Bizden!)
    TL TOPLAM: 1582.27 TL
    Teknobiyotik.com

KDV indirimini kaçırma kardeş

• quote:

o kadar kasarken nasıl oynuyorsun anlamadım, fps max 15. Birde 0 kasma diyorsun.
  • arkadaşım sıfır kasma ile oynuyorum. dur fps için de video çekem hemde hd
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak33

AMD ATHLON II X4 641 QUAD CORE 2.8 ghz İŞLEMCİ

GIGABYTE GA-A55M-S2V ANAKART

KINGSTON 4GB 1600MHZ 2 adet RAM

Uygun bir ekran kartı daha düşünemedim sizler konunun altına yazarsanız sevinirim.

Bu donanımlarla verim alabilirmiyim sizce

Sapphire HD6850 öneriyorum F/P iyi bir kart.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187

• videoda apaçık belli, kasıyor. 9600 gt ile ultra oynayamazsın. İnsanlar sırf 60fps'de ultra bf3 oynamak için 1000-1200 tl ekran kartına veriyor, sen 100 liralık miladı dolmuş kartla ultra "0 kasma" oynuyorum diyorsun.
  • quote:

arkadaşlar ben ne yaparsam yapıyım bu inatçılar kabullenmiyorlar ben baktım demin 0 kasma, fbs 30 olmuyo o doğru 20-25 arası gidip geliyo. ultra görselikte oynuyorum.

http://youtu.be/mncrcUiUKA8

Game Setings = Low, AA 2x
    Res. 1280 x 720 p
    30 FPS

Arkadaş senden daha düşük çözünürlükte oynuyor,üstüne low vede 30 fps videoda kasma yok,senin çektiğin kusurabakma ama İT gibi kasıyor,hızlandırılmış slayttan hiçbir farkı yok,velev ki kasmıyor,hadi dediğin diyelim doğru binlerce kişi afersinde gerizekalımı 1200 1500 tl arası fiyatları gidip gtx 680 hd7970 yatırıyor,herkes keriz ozaman bir sen akıllısın öylemi ? mağdem memnunsun neden 2. elde satıyorsun,gidip hd6850 alıyorsun akıl var mantık var,hadi biz inatçıyız bilmiyoruz yahu aç interneti battlefield 3 benchmark yaz,arattır milyon tane test çıkar önüne ekran kartlarının,youtube'da arattır,binlerce video çıkar karşına,bunu bukadar dallanıp budaklandırmana gerek yok,her sistemi toplayan fps arttırarak oc yapıp havalara giren oyun oynayan adam bu işin üstadı olmuyor,bu mantıkla format atan adam dükkan açıyor,bilgisayarcıyım diye geçiniyor memlekette hepside batıyor gidiyor,yanlış yönlendirmekten başka bir işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 22 Haziran 2012; 23:05:04 >

• bendeniz şahsım adına yaşadığım bir şeyleri paylaşmak isterim acle 9600gt,, sonra acle 9800 gt ,,sonra msı gtx 260,, sonra powercolor hd6850 ile değişik işlemcilerle sistemim oldu....ve hep fark iyi yönünde artı......9600 gt iyidir ama asla hd 6850 nin yanına yanaşamaz.......saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.