Şimdi Ara

Böyle bir sey mumkun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarklinG -- 9 Ağustos 2020; 13:33:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taktiği versek yine aynısını yapacaksın bence herkes yaptıklarının cezasını çekmeli aksi takdirde aynı hatayı tekrarlar suç işleyen mahkuma gidip işlememesi için taktik mi verelim yoksa cezasınımı çektirelim hangi türlü akıllanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsın adamı.
  • Valla işin zor hocam. Ben hukukta bu dönem 1 hafta kala başladım günde 10-15 saat çalışmak yetmedi düşük aldım.Tıpta son 3 gün yetiyorsa sizin fakülte kolay olabilir ancak 4 saat uyku ile olacak iş değil bilginin sentez süresi uzun bir de şu var ki ezbere girer o yani sınavdan 3 gün sonra ne çalıştığını bile hatırlamazsın. Bu şekilde nasıl doktorluk mesleğini ifa edeceksin ki bilgisiz mezun olursun mezun olsan bile.

• Vahsincir kullanıcısına yanıt
    klinik derslerime onem veriyorum ama dedigim gibi bu zaten son sınavım yani bundan sonra boyle bir sınav tarzından sorumlu olmayacagım Stajlar baslayinca hepsini detaylıca zaten ogrenicemi biliyorum Son darbeyi vursam yeterli suan icin :)

• okumadım uykum var hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 saat calisabiliyorsan 22 saate zorlarsin bence.
    bugun gun boyu calisacagim dedim gunun yarisi uyumayla, bir ceyregi internette diger ceyregi ders ile gecti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düzenli ders çalışamıyorsan tıp nasıl kazandın hocam söyler misin?

9-10-11 de iyiydi galiba derslerin ondan çok çalışmana gerek kalmadı diye düşünüyorum doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 29 Mayıs 2019; 4:40:58 >
  • Csb tıp okumanın böyle bir lüksü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 29 Mayıs 2019; 16:34:46 >
  • doktor arkadaşlarımın ders çalışmalarını gördüm bu bahsettiğin şey imkansız. 3 gün değil 2 hafta süre olsaydı eğer inandırıcı bulabilirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.