Şimdi Ara

Böyle Bir Şey Nasıl Oldu? Hem Kamu Hem Şebeke İçi Sınırsız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay Turkcell'in kontratsız 18 ay Herkesle 600+Turkcellilerle sınırsız %25 indirimli kampanyasına başvurmuştum. Günlük ilk 100e girmiştim ve kampanya katılım talebim alınmıştı. Kamu tarifesi çıkınca MH'den bu talebimi iptal ettirdim fatura kesim tarihimi beklerken ve Kamu tarifesine geçtim. Fatura kesim tarihim itibariyle Kamuya geçişim oldu. Şimdi ücretsiz servis bakiyesi ekranında hem bizbize kamu 1200 dk heryöne hem de Turkcellilerle sınırsız 5000 dk görünüyor. Cuma günü kesildi faturam düzelir mi diye bakıyorum ama yok... Bitiş tarihi falan tanımlanmış ikisine de. Kalan dönem de 17 gösteriyor sınırsız da. Turkcell aramalarım hiçbir şekilde düşmüyor dakikalarımdan. Saatlerce görüştüm ama dakikalarda değişme yok. Diğer operatör ve sabit hat aramalarım Sözünüze hediye dakikalardan gelen dk.lardan düşüyor. Diğerleri sabit. Güncel de artmıyor. Bu nasıl bir durumdur şimdi? Başına gelen veya bir açıklama getirebilecek olan var mı acaba?

• Kontör düşmüyorsa sistem hatası olmuştur, bir açıktır, bunun farkına varıp hattınızdan sonradan kontör düşümü yapmazlarsa iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: :SworD:

Kontör düşmüyorsa sistem hatası olmuştur, bir açıktır, bunun farkına varıp hattınızdan sonradan kontör düşümü yapmazlarsa iyi

kontör yokki kontör düşümü olsun.
    Eğer dakika düşümü olursada sizin heryöne olan dakikalardan düşer. Yani size ekstra bişey yansıtamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 18 Mayıs 2009; 23:34:55 >
  • Hattım faturalı. Belirteyim. Ya açıkçası bir de işin haram helal boyutu var. Neticede eğer bu bir açıktan kaynaklı olmuşsa bunu fark ettiğim halde bildirmeden diğer aboneler ücret ödeyerek faydalanırken bedava faydalanıyorsam etik olmaz, içime sinmez. Bu bir sistem hatası mı? MH'ye sordum ama bir şey bilmiyor daha 18 ay kontratsız kampanyadan haberleri yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: actually07

Geçen ay Turkcell'in kontratsız 18 ay Herkesle 600+Turkcellilerle sınırsız %25 indirimli kampanyasına başvurmuştum. Günlük ilk 100e girmiştim ve kampanya katılım talebim alınmıştı. Kamu tarifesi çıkınca MH'den bu talebimi iptal ettirdim fatura kesim tarihimi beklerken ve Kamu tarifesine geçtim. Fatura kesim tarihim itibariyle Kamuya geçişim oldu. Şimdi ücretsiz servis bakiyesi ekranında hem bizbize kamu 1200 dk heryöne hem de Turkcellilerle sınırsız 5000 dk görünüyor. Cuma günü kesildi faturam düzelir mi diye bakıyorum ama yok... Bitiş tarihi falan tanımlanmış ikisine de. Kalan dönem de 17 gösteriyor sınırsız da. Turkcell aramalarım hiçbir şekilde düşmüyor dakikalarımdan. Saatlerce görüştüm ama dakikalarda değişme yok. Diğer operatör ve sabit hat aramalarım Sözünüze hediye dakikalardan gelen dk.lardan düşüyor. Diğerleri sabit. Güncel de artmıyor. Bu nasıl bir durumdur şimdi? Başına gelen veya bir açıklama getirebilecek olan var mı acaba?

Eski kamu tarfseindeydim. Hesap kesilmeden llk önce 18 ay herkesle 600 dk ve turkcele 5000dk %25 indirimli fırsatı hakkı kazandım, ardından her yöne 120dk cayma bedelli hakkını kullanımdım ve son olarak da yeni kamu tarifesine geçtim. MH ile görüştüm "ben ilk önce herkesle 600'e %25 indrimle geçiş isteği bulundum, ilk 100 e girdim ama hesabım kesilmeden kamunun yeni tarifesine geçiş isteği bulundum dedim, ne olacak durum" diye..... Son isteğiniz söz konusu dedi. 29 Mayısa fatura kesilecek ve yeni kamu tarfesine geçeceğim. o tarihte durumumu yazarım.

• Dostum sanırım faturan kesilmiş olmalı. Ne geldi, öğrenebilir miyim?

29 mayısta kesilen fatura ile ben de kamuya geçmiş oldum.
    Senin bahsettiğin konu bende de geçerli. "

Turkcell'lilerle Sinirsiz Win" adı altın kalan dönemi 17 olan 5000 dakikalık ücretsiz görüşme hala daha online işlem merkezinde yazılı duruyor. Turkcell düşümleri her yöne 120 ve kamu 1200 'lerden düşüyor. 5000 dakika olduğu gibi kaldı.

quote:

Orjinalden alıntı: actually07

Geçen ay Turkcell'in kontratsız 18 ay Herkesle 600+Turkcellilerle sınırsız %25 indirimli kampanyasına başvurmuştum. Günlük ilk 100e girmiştim ve kampanya katılım talebim alınmıştı. Kamu tarifesi çıkınca MH'den bu talebimi iptal ettirdim fatura kesim tarihimi beklerken ve Kamu tarifesine geçtim. Fatura kesim tarihim itibariyle Kamuya geçişim oldu. Şimdi ücretsiz servis bakiyesi ekranında hem bizbize kamu 1200 dk heryöne hem de Turkcellilerle sınırsız 5000 dk görünüyor. Cuma günü kesildi faturam düzelir mi diye bakıyorum ama yok... Bitiş tarihi falan tanımlanmış ikisine de. Kalan dönem de 17 gösteriyor sınırsız da. Turkcell aramalarım hiçbir şekilde düşmüyor dakikalarımdan. Saatlerce görüştüm ama dakikalarda değişme yok. Diğer operatör ve sabit hat aramalarım Sözünüze hediye dakikalardan gelen dk.lardan düşüyor. Diğerleri sabit. Güncel de artmıyor. Bu nasıl bir durumdur şimdi? Başına gelen veya bir açıklama getirebilecek olan var mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.