yeniden düzenlenir .. daha yeni başladı okullar bizimki 3 kez değişti tek dönemde. Anadolu Lisesi çıkışlıyım.
Sanmıyorum bu yıla kadar hiç bir programımız değiştirilmed,
quote:
Orijinalden alıntı: elk_35
quote:
Orijinalden alıntı: Paul McCartney
quote:
Orijinalden alıntı: elk_35
Meslek lisesi ve teknik lise kısmında mısın?
Evet
Allah koalylık versin.Ben de endüstri meslek kısmından mezunum ilk hazırlıkda bile program bu kadar kalabalık değildi
:)
pazartesi dersler baya ağır ama perşembe ilk 4 ders ve çarşamba günü senin için zevkli geçmeli
ya valla bende meslek lisesi bitirdim gunde 10 dersimiz olurdu ve buna karsılık haftada 1 gün ekstara tatilimiz olurdu buda 2 yıl pazartesi oldu 3. sınıftada staj pazartesiye geldi yani anlıcanız lisede pazartesi okula gitmedim. ya varya iannılmaz bir duygu ya:)) anlatamam valla:))
Allah sabır versin bu program şuan bende olsa okulu bırakırım hele lisede olsa direk bırakırım çok zor abi
Allah Sabır Selamet Versin....
la benim haftada 24 saatim var ama çok diyordum. bunu görünce şükrettim.
Höyt... Dağılın bakıyım. Ben felsefe okuyorum. Hakaret mi ediyonuz bakıyım siz?
Bu gün süper geçti. Pazartesi haricine alıştık artık. Gecen sene de 45 dersimiz vardı zaten.
10dersmiş biz günde 12saat ders görüyoduk sabah 7de evden çıkıyodum akşam 7de eve geliyodum anadolu teknikte okumuştum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme