Şimdi Ara

BÖYLE DERS PROGRAMINI ALLAH KAHRETSİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BÖYLE DERS PROGRAMINI ALLAH KAHRETSİN !

• pazartesi son 6 ders intihar sebebi
  • Meslek lisesi ve teknik lise kısmında mısın?
  • Allah kolaylık versin dostum. Gerçekten çok zormuş. Pazar günleri zorlandığın derslerden tekrar yaparsan işin biraz kolaylaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk_35

Meslek lisesi ve teknik lise kısmında mısın?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul McCartney

quote:

Evet

Allah koalylık versin.Ben de endüstri meslek kısmından mezunum ilk hazırlıkda bile program bu kadar kalabalık değildi
  • yeniden düzenlenir .. daha yeni başladı okullar bizimki 3 kez değişti tek dönemde. Anadolu Lisesi çıkışlıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: babzingo

yeniden düzenlenir .. daha yeni başladı okullar bizimki 3 kez değişti tek dönemde. Anadolu Lisesi çıkışlıyım.

Sanmıyorum bu yıla kadar hiç bir programımız değiştirilmed,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paul McCartney

quote:

Evet

Allah koalylık versin.Ben de endüstri meslek kısmından mezunum ilk hazırlıkda bile program bu kadar kalabalık değildi

:)
  • pazartesi dersler baya ağır ama perşembe ilk 4 ders ve çarşamba günü senin için zevkli geçmeli
  • ya valla bende meslek lisesi bitirdim gunde 10 dersimiz olurdu ve buna karsılık haftada 1 gün ekstara tatilimiz olurdu buda 2 yıl pazartesi oldu 3. sınıftada staj pazartesiye geldi yani anlıcanız lisede pazartesi okula gitmedim. ya varya iannılmaz bir duygu ya:)) anlatamam valla:))
  • Allah sabır versin bu program şuan bende olsa okulu bırakırım hele lisede olsa direk bırakırım çok zor abi
  • Allah Sabır Selamet Versin....
  • la benim haftada 24 saatim var ama çok diyordum. bunu görünce şükrettim.
  • Höyt... Dağılın bakıyım. Ben felsefe okuyorum. Hakaret mi ediyonuz bakıyım siz?
  • Bu gün süper geçti. Pazartesi haricine alıştık artık. Gecen sene de 45 dersimiz vardı zaten.
  • 10dersmiş biz günde 12saat ders görüyoduk sabah 7de evden çıkıyodum akşam 7de eve geliyodum anadolu teknikte okumuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.