Şimdi Ara

Böyle Giderse Knightcılar Azalacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu günlerde foruma fazla uğramıyorum ama knight yüzünden çok arkadaşımız üzülüyor

NEDEN ACABA??

bu soruyu kendinize sorun ne cıkacak?

• Bir hic ugruna.Bakın oyunu bıraktım charlarımı sattım ohh catır cutur yiyorum parasını cok rahatım arkadaslarıma daha cok zaman ayırıyorum 1 haftada 3 tane sevgili degiştirdim cok rahatımm ohhhh
  • iyi yapmışsın ama ytl ile item satıyorum günde belirli bir saat oynadıktan sonra yani diger normal oyunlar gibi fifa nba gibi oyunlarda nasıl en fazla 4 5 saat takılıyorsak bu oyundada öle yapabilen varsa ne mutlu ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

Bir hic ugruna.Bakın oyunu bıraktım charlarımı sattım ohh catır cutur yiyorum parasını cok rahatım arkadaslarıma daha cok zaman ayırıyorum 1 haftada 3 tane sevgili degiştirdim cok rahatımm ohhhh

oha.gif

sende bıraz hızlısın galıba
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

Bir hic ugruna.Bakın oyunu bıraktım charlarımı sattım ohh catır cutur yiyorum parasını cok rahatım arkadaslarıma daha cok zaman ayırıyorum 1 haftada 3 tane sevgili degiştirdim cok rahatımm ohhhh

iyi halt ettin senin gibiler yüzünden bize kız kalmıyor

birçok kişi bu OYUNU oynarken oyun oynadığını unutuyor ve ummadık bir şey olunca gerçek hayatta bir şeyini kaybetmiş gibi üzülüyor. tabi bunun başlıca nedenlerinden biri de yaş ortalamasının olması gerekenden küçük olması

edit:ilk söylediğim tamamen şakadır yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 10 Eylül 2007; 21:34:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.