Adsl hizmetinde yeni bir dönem Smile ADSL ile başlıyor.
Smile ADSL, ayda sadece 29 YTL karşılığında yüksek hızlı İnternet bağlantısı sunmanın yanı sıra birçok farklı hediye ile de kullanıcıları gülümsetiyor. Smile ADSL, tipik bir İnternet kullanıcısının beklentilerinden daha fazlasını sunuyor.
Türkiye, herkesi çok uygun koşullarda kablosuz ve geniş bant İnternet hizmetine kavuşturacak yepyeni bir servisle tanışıyor: Smile ADSL. 1024 Kbps hızda ADSL aboneliğini birçok ek ürün ve hizmetle birlikte sunan Smile ADSL, kullanıcılara kablosuz ve geniş bant İnternet keyfini yaşatıyor.
Bu ISS ler kendi portlarını açmadıkça hiçbirşey olmaz, ancak daha fazla mail alanı falan gibi şeyler verebilirler, sonçta bu adamlarda Telekom un bayisi,
"Smile ADSL" ye internet bağlantısı başvurusunda bulunmak istedim.
Telefonları hep meşgul idi ve iletişim formu doldurdum 2 günde 2 kere. 2 günü akşamı cevap geldi. Destek ve iletişimde kesinlikle hızlı değiller.
2 gün boyunca aradım ve nihayetinde telefonun meşgul olmadığı bir anını bulabildim. Yaklaşık yarım saat süren bir sorgulamanın ardından üyelik bilgilerim alındı. Çetrefilli işlemler ardından ne zaman bağlanacak diye sorduğumda 7 gün sonraya gün verdiler.
Bana bağlantının acil lazım olduğunu zöyledim. Reklamlarını bilirsiniz. Telefon açar açmaz bağlantı oluyor hatta çocuk vs oluyor. Reklamlardakiler ile gerçekler arasında fark olduğunu hatırlattılar telefonda. Şu anda düşünüyorum, politikasını yalan üzerine kurmuş bir şirket ile çalışmak ne kadar doğrudur diye.
Sevgili üyeler;
Smile ADSL denen Doğan Grubu’na ait firmaya 1,5 ay once kampanyaları olduğu ve kampanya kapsamınsda ücretsiz kablosuz modem dağıttıkları için ADSL başvurusu yapma gafletinde bulundum.Başvuru sırasında bana bu modemi verme şartlarının 2 yıllık sözleşme imzalamam olduğunu söylemedikleri için ve ben bunu ertesi gün kendim öğrendiğimden iptal ettirmek için aradığımda 59.70 tl lik aktivasyon ücretinin kredi kartımdan çekildiğini öğrendim.Bu iade talebimin kendilerinin eksik bilgi vermelerinden kaynaklandığını ve derhal kredi kartımdan çekilen tutarın iade edilmesini istediğimi bildirdim.Görüştüğüm yetkili hesap ekstremde bu tutarın iadesini göreceğimi söyledi.2 hesap kesiminden sonra bugün tekrar aradım ve aldığım cevap beni artık çok sinirlendirdi ;diğer ekstremde görecekmişim iadeyi.ne güzel tezgah bu böyle.Adamlar çekme işini 10 dk da yapıyor,iadeyi 1.5 ay yapamıyor.Bilgisiz elemanlar, müşteri ilişkileri zayıf ,alyapısı yetersiz (öğrendiğime gore 10 günden once bağlantı yapamıyorlar yani tüketiciyi kandıran bir reklam kampanyaları da cabası) ve aynı zamanda bunların hepsinden çok kurnazlar!!! ADSL ücretleri düşecek ama beyler 2 yıllık sözleşmeyle bağlıyorlar milleti.Bu zihniyet bizi bu hallere getirdi. Size tavsiyem SMİLE ADSL den uzak durun !!!!
rezil herifler.
odun bu ttnet deminde aynı konu vardı dikatli olun değişik başlıklar altında aynı konuyu açıyorsunuz..... hiç bi cacık olmaz ttden
Kullananların yüzleri pek Smile değil ama...
TTNet'in kotalı aboneliğinden farkı yok... Reklamı da aldatmaca...
Türkiye'deki soyguncu kurumlardaki yöneticilerin annelerinin bir gün biriyle, diğer gün başkasıyla oldukça samimi samimi görüldüklerini duydum. Bizden aldıkları parayla aile büyüklerinin çalışmasına izin vermeseler bari de en azından namusları bir nebze de olsa temizlense...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme