Şimdi Ara

Böyle Kız Var mı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
8.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlanırinz için teşekkür ederim, sevgi çok değerli bir kavram ama eğer cinselligi yaşayıp da artık sevgili değilse bu çift sevgiyi alet etmiş demektirler yani aslında ortada sevgi yokmuş olsa ve güvenle cinsel ilişki yaşayabilirler mi bir insan evlenmeden önce bu riski nasıl göze alabilir diyorsunuz da gerçekten sevgi ve bu olabilir mi kız önceden her mucevherini başkasına sunacak sana gelip seni gerçekten seviyorum dediğin de eskisi gibi denediğini nereden bileceksin ben buna inanamam inansam bile kaldiramam, bu arada sevgili olmamasıyla alakası yok şu yaşına kadar gerçekten güzel diyebileceginiz bir çok tanışma teklifi etti ama hepsini reddettim malum sebeplerden dolayı
    Tekrardan yorumlarınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

Bak insanın beyni küçük olmasın diyorsun fakat abin yaşta bir insana kardeşim diye hitap edebiliyorsun. Karşındaki baban yaşında bile olabilirdi, saygıyı elden bırakmamalısın. Her haltı yeme işini genele vurdum ayrıca, üzerine alınman hoş değil. Allah affederse kuluna söz düştüğünü sanmıyorum

Namus sadece bacak arasında değil zaten, beyinde küçük dostum fikirlerde

Saygı sadece büyükler için geçerli değil, eğer birilerinin sana saygı duymasını istiyorsan saygını elden bırakmayacaksın ;) bu bir

Cümlelerin bana hitabendi hiç boşuna kıvırma bu iki

Allah affedebilir ama Allah kula affetmeme özgürlüğüde tanımıştır bu üç

Namus elbette yalnız bacak arasında değil bunu bende söyledim buda dört

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 16 Temmuz 2014; 14:00:52 >

• Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Saygı kendinden büyüklere, sevgi kendinden küçüklere minik dostum. Ben senin olgun yazdığını söyledim sevgiyle yorum yaptım sen göz kırpıyor, bu bir bu iki diyorsun. Kalbini kırmadan uzaklaş buradan. Kıvırmak dansöze has bir özellik, geniş açıyla bakman gerek okuduğun yorumlara hedef sen değilsin her haltı yiyen konusunda, insanoğlu.
  • Vay be tamamen aynı düşünüyoruz hocam helal olsun sevindim tek değilim diye. 6 ay filan sürdü benimde 10 gün oldu biteli. Elimi bile sürmedim, şuan o yönden rahatım

• quote:

Saygı kendinden büyüklere, sevgi kendinden küçüklere minik dostum. Ben senin olgun yazdığını söyledim sevgiyle yorum yaptım sen göz kırpıyor, bu bir bu iki diyorsun. Kalbini kırmadan uzaklaş buradan. Kıvırmak dansöze has bir özellik, geniş açıyla bakman gerek okuduğun yorumlara hedef sen değilsin her haltı yiyen konusunda, insanoğlu.

Bana karşı yaptığın ilk yorumu oku yok işte sen şu küçük çocuk değil misin falan filan durduk yere neden saldırdığına anlam vermedim. Bu yaş konusuna da bu kadar takma kafanı, nereden biliyorsun senden daha fazla bir bilgi birikimim olmadığını ?

Bilgi birikimin benden ne kadar yüksekse o denli itibar görürsün zaten minik dostum. Saldırmak diye birşey yok. Birkaç zamandır uzaktan izliyordum, klavyeyi böyle kullanman hiç doğru değil. Bir insanla fikirlerin çatıştığında ona saldırma. Ona saygı duy. Neyi yapıp yapmayacağını sen daha iyi bileceğinden tavsiye vermeyi bırakıyorum. Laftan anlamadıktan sonra istediğin kadar bilgili ol
  • quote:

Bilgi birikimin benden ne kadar yüksekse o denli itibar görürsün zaten minik dostum. Saldırmak diye birşey yok. Birkaç zamandır uzaktan izliyordum, klavyeyi böyle kullanman hiç doğru değil. Bir insanla fikirlerin çatıştığında ona saldırma. Ona saygı duy. Neyi yapıp yapmayacağını sen daha iyi bileceğinden tavsiye vermeyi bırakıyorum. Laftan anlamadıktan sonra istediğin kadar bilgili ol

Saygı bu hayattaki en önemli şeydir saygı ile çok uzun bir yol katedebiliriz, saygısızlığa bir örnek vermek gerekirse : "Bak şimdi ufaklık, öncelikle elindeki klavyeyi yere bırak. Oruçluysan yüzünü yıka ağzını çalkala, değilsen soğuk bir su iç. 96'lıydın değil mi sen? Sanılanın aksine epey olgunda konuşabiliyorsun. Şimdi iyi dinle ufaklık."

• Git lisede çıktığım kızla evlen

Saygısızlığa verdiğin örneğe saygı duyuyorum ufaklık
  • kardeşim güzel düşünüyorsun ama işin özetini söylüyorum ..

belirli bir yaştan sonra hormonlar iyice cozutuyor sen istesen de istemesen de ...bazı şeyleri ama tam ama yarım yaşamak zorunda kalıyorsun kendini frenliyemiyorsun.. öncelikle bunu bil ..hele sen bir erkeksin şimdilik el ele tutuşmak yetiyordur ama 23-24 ten sonra işler değişiyor inan bende senin gibi düşünüyordum.. .. bu durum kızlar içinde böyle .. o yüzden temiz bir kızla evlenmek istiyorsan 25-26 yaşından büyük bir kızla sakın evlenme sende 25 yaşına kadar mutlaka evlen en azından temiz kızla evlenme ihtimalin daha yüksek olur... :)

ancak malesef sütten çıkmış ak kaşık bir kız yok ama en azından tüm anlamıyla cinselliği yaşamayan kızlar olduğuna inanıyorum ve sende bu kızlara yönel .. bence çok beklenti içine girme karşındaki insanın bazı şeyleri ( yani tam anlamıyla birlikte olucak diye birşey yok ) yaşamış olabileceğini el ele tutuşmuş öpüşmüş sarılmış olabileceğini düşün ve bunu kabul et ... bence sende bazı şeyleri yaşa adam akıllı flört etmeyi öğren sonra ilerde sıkıntı yaşarsın.. ha burda gigipte cinsel ilişkide bulun demiyorum .. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi..

ama sen flörte karşıyım diyorsan GÖRÜCÜ USULÜ EVLENMEN LAZIM SANA NE DESEK BOŞ O ZAMAN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavvrick -- 16 Temmuz 2014; 15:23:14 >

• qamqi kullanıcısına yanıt
    Yazdığımı 4 kez okudum sizinki gibi bir anlam çıkaramadım

• mavvrick kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güzel bir yazı Hocam duygulara tercüman oldunuz. Teşekkür ederim
  • iPhonedo Deyipte Geçme kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam
    çocuğumun annesi olacak kadının benden önce başkasıyla yani babasınından başka biriyle öpüşmüş olmasını nasıl düşünüp kabul edebilirim ki farkındaysanız hiç erkek yapar kız yapamaz demiyorum ikiside yapmamalı şahsen yapmadığım için kendime güveniyorum bu konuda ama yapmayan kız daha görmedim küfürlü konuşanlar mı dersiniz evlenmeden bekaretini kaybetmiş mi dersiniz bekaretini kaybetmese bile her haltı yapmış mı dersiniz hiç bir şey yapmasa bile zihnin ne kadar kirli olduğunu mu dersiniz bu kadar şeyleri görünce insan kızlardan uzaklaşıyor illaki bu bir ihtiyaç ama bu ihtiyacın bir zamanı var. her şeyin bir yolu bir yordamı var öyle değil mi aslına bakarsanız keşke eski usul olsa da 16-17 yaşlarında evlensek ikimizde temiz ikimizde masum olarak ne güzel olurdu dimi hayatı hayat arkadaşımızla keşfederdik ama iş işten geçmiş :)
  • Arkadaşım seni anlıyorum güzel şeyler söylüyosun ama biraz büyüyünce sende bazı şeyleri görüceksin evet ortam kötü ama hala bozulmamış kızlar mevcut çevreni geniş tut ama ufkunuda aç bazı şeylerin arık normal karşılandığını kabul etmen lazım...tabiki her haltı yiyen kızla tabiki işimiz olmamalı sende yemediysen tabi ama öpüşmek artık normal günümüzde .. tabular yıkıldı maalesef ...

eski usulun hiç cazip bi yönü yok inan bana .. sevdiğin insanı tanımak ve hayatını onunla geçirmek daha mühim bir şey ... tanımadan evlenmek kumar gibi bişey hayatın zehir olur daha mı iyi ??

o yuzden sende ufak tefek baz şeyleri yaşa .. zaten yaş buyudukçe yaşayacaksın o yuzden bu konuları da çok düşünme keşkelerle hayatını geçirme ...inancını kaybetme Allah dilediğin gibi bir insan çıkartır umarım ..
    inşallah öyle olur. bunu ben isteyerek düşünmüyorum bu benim benliğim olmuş durumda çok düşünmüyorum konuyu buraya açmak geldi içimden başkalarının fikirlerini alma maksadıyla. insan öpüşürken içinden neler neler geçiyor öyle değil mi ? dediğim de bu zaten sadece bekareti kaybetmemek önemli, bunlar da en az onun kadar önemli
    yorumlarınız için teşekkür ederim
    *inanın zaten çevrem oldukça geniştir içine kapanık biri değilim zaten, sevilen birisiyimdir çevremde zaten bu kadar insan tanıdığım ve hiç birinde masumluk göremediğimden yakınıyorum
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakir1461 -- 16 Temmuz 2014; 17:22:10 >
  • quote:

Saygısızlığa verdiğin örneğe saygı duyuyorum ufaklık

Muck ;)
  • ne sıkıcı hayat lan

• iPhonedo Deyipte Geçme kullanıcısına yanıt
    .
     Böyle Kız Var mı
  • arkadaşlar haklı olduğumuz konularda kınanmaktan korkmayalım yobaz densin veya denmesin yobaz diyecekler diye haklı olduğumuz konuda konuşmaktan çekinmiyeceğiz üstelik bence birine yobaz diyenler genelde yobazın ta kendileridir

ben şu flört olayını saçma buluyorum yani bir kız sevdiği adamı bulabilmek amacıyla (işin en büyük yalanıdır aslında) 10 20 30 40 erkekle sevgili olabilir
    el ele tutuşabilir hatta sevişmesinde bir sakınca yoktur. böyle bir anlayış olabilir mi? o kız argo ifadesiyle ortalık malı olmaz mı. malesef hastalıklı modern zihniyetin bir ürünü işte.

dinimize göre evleneceğimiz kişi kaderimizde vardır yani 30 kişi ile de flört etsen direkt görücü usulü ile evlensen de nihayetin de aynı kişiyle evleneceksin yani kaderinde olan kişiyle. bizim inancımız böyle o yüzden flört gibi alçakça şeylere (hatta namussuzca doğruya doğru ben bunun namussuzluk olduğunu düşünüyorum gerçi aramızda hala namus bacak arasında değildir diyen zihniyet de var) bulaşmaya gerek yok temiz kalmak varken

yani kardeşim senin kisi en doğru yol ve inan istediğin gibi bulabileceğin çok kız var ama sen yanlış yerde arıyor olabilirsin üniversiteler gibi ilim yuvası yerine pislik yuvası yerlerde bulmak zor kızlar da bu pislikten etkileniyor doğal olarak .neyse beyler bu konuda fazla doluyum o yüzden yorum biraz agresif

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.