Şimdi Ara

Böyle Kız Var mı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
8.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bir mantıksızlık var , erkeksin kızlar ile sevgili olursun sonra hiç sevgilisi olmamış kız ararsın.O zaman sende hiç bir kızla görüşme git söyle aile bireylerinde birine ev kızı bulsunlar bi tane görücü usülü evlen.Gelenekler gelenekler ,yok eski bilmem neymiş.Arkadaşım her şeyin bir zamanı vardır her şey farklıdır. Maden eskiye çok bağlısın okumak yerine küçük yaştan itibaren bi yerde çalışıp meslek öğrenseydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annene söyle sana hamamdan kız bulsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Aynen qnq 1.5 milyar müslüman doğru yolda diğer insanlar komple münafık cehennemlik bir siz doğrusunuz
    İşte bunlar hep potansiyel işidçi.İşine gelmedimi hemen münafık ve kafir derler.Öyle deyince herşeyi yapmak dinlerince helal sayılıyor ya.
    Israel ve Amerika iyiki varlar.Favori devletlerim.İnanılmaz bir denge unusuru oluşturuyorlar.

Arkadaşlar bu münafığın nick'ini yani Aleister crowley yazın bakalım ne çıkacak ... ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • forumun kız arkadaşı olmayan abazaları burada toplanmış kendilerini avutuyorlar. eminim hepiniz doğru kızı bekliyorsunuz , yoksa sizleri ne kızlar ne kızlar istedi
  • +1. İşlerine gelmeyince herkes kafir herkes münafık. dünyaya ne gibi katkıları olmuş dersen hiç. israil ve amerika zaten onların anladığı dilden cevap veriyor .
  • Cakir1461 C kullanıcısına yanıt
    flörtleşmenin nesi yanlış kızı tanımadan nasıl sevmeyi planlıyorsun istediğin kız göktenmi düşecek
  • İstanbul'da bulmak zor.Ben de arıyorum bulursa bana da söyle
  • Hocam aynıyız bana da çok kız sırnaşıyor ama ben sadece evleneceğim geçmişi olmayan bir kız arıyorum umarım karşımıza çıkar..
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    @hawloo resmen beni anlatmış bende 1 ay sonra 20 yaşıma giricem.

Geçenlerde bir kız mesaj attı, neyse baya konuştuk kız efendi gözüktü gözüme, okuduğu bölüm güzel, yetenekleri falan çok iyi, tam buluşma ayarlayacaktım ve ilk buluşmam olacaktı, nereden aklıma geldi ise şu kızın twitter hesabının geçmişine bir göz atayım dedim ve şok oldum, sonra kıza son mesajı attım benim kendime temiz bir kişi bulmam lazım diye konu kapandı.

İstediğim kişi benim gibi kimseyle beraber olmamış olsun, efendi hanımcık bir kız olsun yeterli.

Bende bekliyorum işte.
  • Bir zamanlar bende böyle temiz düşünürdüm, güzel hayaller kurardım, 20 yaşımdayken ve artık o kadar tiksindimki kızlardan, temiz kıza bıraktım da artık , afaderseniz maxo çekmemiş kızı bulunda öpüp başınıza koyun diyorum.. Kızların ağzından , Hiç çıktığım olmadı, hiç öpüşmedim diyenler sonra ağzından kaçırdıklarını duyduktan sonra düşüncem artık bu şekilde gelişti ve yaşım 27..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 15 Eylül 2014; 14:10:26 >
  • Hadi temiz olmasını anlarımda başkasıyla flört etmemiş ne demek ve neresi yanlış sanki her flört eden sevişiyor takılmayın bunlara.
  • Gerçekten çok temiz düşüncülerin var.
    Günümüzde flört etmek, manita yapmak bir ihtiyaç gibi görülüyor. Zorunluluk gibi resmen, erkekler de bir nevi orospu olmuş haftada bir yanındaki kızı değiştiriyorlar. Eskisi gibi doğaçlama da gelişmiyor bu olaylar, albenisi ve heyecanı da kalmıyor bu yüzden.

Günümüzde her anlamda temiz kız bulmak çok zor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

quote:

Aynen qnq 1.5 milyar müslüman doğru yolda diğer insanlar komple münafık cehennemlik bir siz doğrusunuz
    İşte bunlar hep potansiyel işidçi.İşine gelmedimi hemen münafık ve kafir derler.Öyle deyince herşeyi yapmak dinlerince helal sayılıyor ya.
    Israel ve Amerika iyiki varlar.Favori devletlerim.İnanılmaz bir denge unusuru oluşturuyorlar.

Arkadaşlar bu münafığın nick'ini yani Aleister crowley yazın bakalım ne çıkacak ... ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Münafıkmış

Hoşgörü diniyiz biz ama sınıflandırırız insanları

• quote:

Orijinalden alıntı: xyazarx

quote:

quote:

Münafıkmış

Adam Allah'a peygambere ayetlere hakaret ediyo ... hoşgörü göstermemi bekleme islam yerine göre hoşgörü dinidir. Müşriklerle karşılaştığınız zaman boynunu vurun der kur'an saygı karşılıklıdır iyiliğe karşı iyilik kötülüğe karşı kötülüktür islamda ... kıssasa kıssas

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xyazarx

quote:

quote:

Münafıkmış

Adam Allah'a peygambere ayetlere hakaret ediyo ... hoşgörü göstermemi bekleme islam yerine göre hoşgörü dinidir. Müşriklerle karşılaştığınız zaman boynunu vurun der kur'an saygı karşılıklıdır iyiliğe karşı iyilik kötülüğe karşı kötülüktür islamda ... kıssasa kıssas

Hakaret etmese bile islam sadece inanmadığı için bir kişiyi sınıflandırabiliyor değil mi? Oysa kendiyle çelişiyor bu açıdan

• Tanrı sana kolaylık versin istediğin gibi birisiyle karşılaştırsın ama bazı yerler de aşırıya kaçmışssın üstteki arkadaşlarımızın dediği gibi herkesin 1-2 flörtü olmuştur neyse ki benim böyle konularda tuzum kuru evlenme gibi bi niyetim yok böyle şeylerin insanı kısıtladığını düşünüyorum.
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    abartma. nasıl ifade edilmesini bekliyorsun namusunu kaybetmiş kızın veya erkeğin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukurova1907

abartma. nasıl ifade edilmesini bekliyorsun namusunu kaybetmiş kızın veya erkeğin .

Kusura bakmayın tepem atıyor. Namusu kaybetmek diye bir durum söz konusu olamaz. İlişkiye girmiş biriyle birlikte olmam dersin eyvallah. Ama nedir o "namussuz" veya "kirli" sınıflandırmaları? Ayıp yahu.
  • Cakir1461 C kullanıcısına yanıt
    öyle bir kız muhtemelen var....idi.... var idi bir zamanlar ama muhtemelen sen o kızı tanıdığında o çoktan evlenmiş olacaktır...

hayat böyledir işte... hayalini kurduğun kişiyi tanırsın, halbu ki o , senin hayalini kurduğun her şeyi kocasıyla yapmıştır bile: kendisini ona saklamıştır, ona aşık olmuştur, onunla evlenmiştir, ilk onunla el ele tutuşmuştur, ilk onu öpmüştür, ilk onun tarafından öpülmüştür, onun çocuğunu doğurmuştur...
  • Bu devirde öyle birisini bulursanız bana da haber verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.