Şimdi Ara

Böyle Kız Var mı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
8.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam mesajınızı okudum ve bu konuda yalnız olmadığımı anlayınca sevindim çünkü artık bu tarz düşünceler çağdışı olarak algılanıyor millet pompayı marifet sanar olmuş bu dönemde artık temiz kız bulmak ( sadece zar olarak değil aynı zamanda kafa , düşünce ) çok çok zor. Ama flört kısmında size fazla katılamadım insanlar birbirini tanımak için mecburen samimi olmak zorunda yoksa öbür türlüsü daha büyük hüsran kaynağı olabilir
  • En sonunda sorun bende galiba demiştim ki bu konuyu gördüm. Bu konuda yalnızım sanıyordum. Hoş kendi çevremde hala yalnızım. En kötüsü de yanlış olan, tuhaf olan sadece bizmişiz gibi bir anlayış var. Allah karşımıza her anlamda güzel insanlar çıkarır inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cakir1461

demek istediğinizi anlmadım açıkçası. bakire biri istiyor muyum sorusuna kesinlikle evet diyorum ama cinsellik açısından soruyorsanız hiç yapmasam da bir şey değişceğini sanmıyorum çünkü bu gerçekten çok basit bir zevk. benim istediğim bir kadının tümüyle beni sevmesi ve beni istemesi ona güvenebilmem ve açıkladığım şeylere göre temiz olması bir çok istisna örnekler olabilir mesela evlenmiştir kocası ölmüştür bakire değildir ama iyidir ama sonuç itibarıyla ben genç biriyim ve böyle bir şeye rastgeleceğimi sanmıyorum sanırım beni siz yanlış anladınız yorumunuz için teşekkür ederim

Bakire değil senide çok seviyo değer veriyo diyelim sende bakire sanıyosun onu iş ciddiye binince kız gitti diktirdi diyelim nası anlıcan ?

Şu bekaret saçmalıgından kurtulun artık kafa biraz ileri baksın hanginizin köyünde genç kız kaldı allah aşkına ya köye ayda yılda bi ziyarete gittiğinizde bi bakın genç kız varmı diye herkes şehire gitti arkadaş herkesin sevgilisi illaki oldu kimi kandırdı kimi sevdi kimi sevmedi kimi evlendi kimi yattı bu işler böyle hala sistemi değiştirmeye çalışan insanlar var biraz geliştirin beyninizi.

Not: Empati kurmak istiyosanız iyi düşünün bana burda gelipte seninde anan bacın var demeyin yada bakire olmayan bi kızlamı evlenceksin gibi saçma sapan sorular sormayın.

• Onemli olan gecmis degildir. Onemli olan durustluktur. Kadin kisi cok rahat kandirir erkegi. Gecmisi duzgun birini degil de durust birini iste.

Hem gercekten seversen birgun anlarsin gecmisin onemsizligini.

Iliskide her sey 250grami ilk kapmak degil.

• Arkadaşlar maalesef bazı şeyler değişti. Bunları düşünmeyin, düşündükçe kendinizi yıpratırsınız. Akışına bırakın.
  • Cakir1461 C kullanıcısına yanıt
    Ben de aşağı yukarı bu şekilde düşünüyorum. Boşver bunları önemsiz şeyler falan diyenlere aldırma. Hep doğru bildiğin yolda ilerle.
  • Kardeşim öncelikle merhaba dediklerine kısmen katiliyorum ancak bunu bilmen cidden imkansız benim su anda bir kız arkadaşım var ve 4 yıldır beraberiz orta okul arkadaşımdı kendisi yaşım 19 bu arada benden büyüksün sanırım bunun tek yolu bana göre çocukluktan itibaren tanımak sanırım en azından benim.için öyle sevgilim olan insanin herşeyini gecmisini biliyorum ve onunla evlenmeyi düşünüyorum bana göre Senin dediğinin tek olur yani bu herhalde

• Cakir1461 C kullanıcısına yanıt
    Bence sizin veya bir başkasının kız erkek ilşkileri için temizlik diye tabir ettiğiniz şeyleri söylemek doğru değildir kız erkek flört etmesin gibi hani doğru olduğunu söylemeye çalışmışsınız bence yanlış sizin düşüncenize yanlış demiyorum dikkat,öyle bir evde yetişmişsindir ya da kendini çok yakın hissettiğin insanlar sizi etkilemiş oluyor farkında olmadan belki dersiniz yok tam tersiydi gibi diye ama ben de en basitinden bir şey için seçim yaparken düşünüyorum bunu ben mi istiyorum yoksa aklıma yer edinmiş insanlar olaylar mı diye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 14 Eylül 2014; 23:16:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mübarekler pilavlı sohbet için nerede buluşalım? Bir yandan pilavımızı kaşıklarken bir yandanda feyizli abimizin hikayelerini dinleriz ne güzel olur.
     Böyle Kız Var mı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü kadınlar kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar, temiz erkeklere; temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Bu temiz kimseler, o iftiracıların söylediklerinden uzaktırlar. Kendileri için bir bağışlanma ve cömertçe bir rızık vardır.” NUR-26
  • Hocam beni özetledin valla.
    Mütercimim oldun resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Mübarekler pilavlı sohbet için nerede buluşalım? Bir yandan pilavımızı kaşıklarken bir yandanda feyizli abimizin hikayelerini dinleriz ne güzel olur.
     Böyle Kız Var mı

Eğer kendilerine sorarsan, "Biz sırf lafa dalmış, şakalaşıyorduk." derler. De ki: "Allah ile, âyetleri ile ve peygamberi ile mi alay ediyorsunuz?
    Aynen bu ayette bahsedilen münafıklardansın.
    Zaten nick-mesaj uyumu kusursuz.

• llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Aynen qnq 1.5 milyar müslüman doğru yolda diğer insanlar komple münafık cehennemlik bir siz doğrusunuz
    İşte bunlar hep potansiyel işidçi.İşine gelmedimi hemen münafık ve kafir derler.Öyle deyince herşeyi yapmak dinlerince helal sayılıyor ya.
    Israel ve Amerika iyiki varlar.Favori devletlerim.İnanılmaz bir denge unusuru oluşturuyorlar.
  • cukurova1907 C kullanıcısına yanıt
    Merak mi ettin

• Sevgi,saygı ve sadakat hep olacak ilişkide,yalan olmayacak.Gerisi boş,sevgilinin sana dürüst davranmasını mı tercih edersin yoksa kızlık zarını diktirip vajinasını daraltıp sana sen ilksin aşkım demesini mi?Umarım herkes kendi için en iyisini bulur.Yapıp yapıp bekaret arayanlar gibi değil en azından düşüncen,saygı duyarım.
  • Kiz arkadasimim ilk sevgilisiyim, benim de ilk sevgilim. Etrafta.boyle kisiler var ama cok zor bulunuyor

• düşüncelerine saygım var fakat bu kadar pempe bakma dünyaya yarın geçmişi yok diye alırsın kızı afedersin diktirmiş olur vs.. büyük sarsıntı yaşarsın kaldıramazsın yazılarından anladığım kadarıyla. eğer bu şeyler çok önemliyse senin için ya köyden kız alcaksın(gerçi şimdi onlar çok daha fena da neyse) yada 18 19 yaşların bi kızla ciddi düşünmeye başlasan iyi edersin o yaşlarda bile kalmadı ama bulduğunu bırakmicaksın böyle düşünüyosun çünkü 21 22 yaşlarından sonra bakire kadın hele hele hiç birşey yaşamamış kadın ya çok çirkindir yada yalan söylüyodur akside bi elin parmaklarını geçmez. son 4 sevgilimin hiç biri bakire değildi. kızlarda normal kaşar falan değil. umarım istediğin gibi birini bulursun ama bu kadar iyi niyetle yaklaşma.
  • Konuyu açan arkadaş.. Sana çok samimi ayrıca çok açık sözlü birşey söyleyeceğim ama gücenmek yok.

Çok aptalsın.. Ama birgün bu aptallığından da uyanacaksın. Tabi acı olacak bu.. Sözlerimi kesinlikle hakaret sayma.. Bunu söyleyen eleman senin 8-9 sene sonraki halindir..

En kötü şeyde seni kullanacak kezbanların var olması..
  • Konu sahibi ve onun gibi düşünenler siz haklısınız. Kimin ne dediğini önemsemeyin. Onlar cinselliği yaşayıp ''artık temiz bi kızı haketmiyorum ama yaptığım şey normalmiş gibi davranayımda ego mastürbasyonu olsun'' diye düşünenler.
    Temiz olun ki temizi hakedesiniz.

(yaş 28)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.