Şimdi Ara

Böyle Kız Var mı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
8.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Demek istediğim şu bir yerde bekarete değilde sevgiye odaklan ne yani bir kadını sevdiysen bakire olmadığı için ayrılacak mısın mutlu olmak istiyorsan hayatta bazı şeyleri görmezden gelmek lazım ayrıca kızın bakire masum ayaklarına yatanından kork o kendini bir yerde öyle pazarlamaya çalışıyor koca bulmak için Seni seven mutlu eden bir kadın bul boşver zar parçasını cok ta önemli değil o

Adamın düşüncelerini neden sorguluyorsun sanane istediğini ister, doğru mu düşünüyorum dememiş ki. Kullanılmış başka erkeklerin altında inlemiş başkalarıyla nefes nefese kalmış bir kız istemiyor en doğal hakkıdır. Ruh bakire olacak kardeşim, ruh bakire ise orasıda bakiredir. Gidip onun bunun altına yatıpta namustan bahsetmesin kimse .

• Forumda senin gibilerini görmek çok güzel gerçekten.

Benimde hiç sevgilim olmadı. Olmak isteyen oldu ama ben istemedim. Elini bile tuttuğum kişi olmadı çok şükür.

O videoların da çok meraklısı olmadım ve çok şükür uzaklaştım.

Bende senin gibi düşünüyorum ama şöyle bir sözüm var benim. "Balıklar her yeri deniz zanneder." Yani olay çevrede bitiyor.

Sen böyle dedikçe senin gibi olamayanlar kıskanacak. Yobaz deyip gidip hayatınızı yaşayın diyecekler ama gerçek mutluluk ve hayatı arayan sen olacaksın.

Bunun ne kadar önemli bir şey olduğunu bilemedikleri için onlara üzüleceksin.

Hep böyle devam etki Allah senin karşına kendin gibi birini çıkarsın.

Ondan daha güzel bir şey olabilir mi?

Yoksa iki kolunda dünyanın en güzel kızı olsa hep bir üçüncüsünü ararsın. Böyle bir şeyi istememek gibi güzel bir şey var mı?

Flört sizi sevgiden mahrum etmeye başlar. Bir iki kere ayrılık sevgi duygularını öldürmeye başlar. Düşünceleri daha farklı olanlar zaten baştan kaybetmiş.

Bende 19 yaşındayım. Allah bizi yolundan ayırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

dostum doğru yoldasın. umarım seni hakedecek birisiyle mutlu bir yuvan olur. benim yaş 33 senin düşüncende bir hayatım var.

vay be benimde yaş 30 bekarım hiç niyeyim yok evlenmeye benden büyük bekarları görmek ne mutlu buralarda

valla bende durum biraz vahim :) 32 ye kadar düşünmüyordum ama bir arkadaş aklıma sokuverdi evliliği. bilmem inanır mısın şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı :) zaten ciddi olmayan bir arkadaşlığı da ben kabul etmem yapım gereği. kamuda müdürüm iyiniyetli, sadakatli, dürüst vs olduğumu düşünüyorum hatta böyleyim ancak hiç karşıma birisi çıkmadı. bana göre olay tip de bitiyor. iki defa ciddi düşündüğüm birileri vardı ancak ikiside istemedi. birisi beni gördüğü yerde kaçıyordu diğeri de sadece facebook, telefon ile iletişimdi, istemedi olmadı. bana göre ikisi de tipden dolayı son buldu. paraya önem verenler zaten günübirlik ilişki yaşıyorlar çoğunlukla. bende artık koyverdim her şeyi. şimdi hakimlik sınavlarına hazırlanıyorum. hayırlısı olsun herkes hakkında deyip geçiveriyorum...

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    bekarlık gibisi var mı hocam herşeyde serbestsin bir kere artı bende 5-6 yıldır istemiyorum artık olmasın... allah nasip etmesin bana evlenmeyi diye çok dua ettim çok şükür artık sevgiliymiş evlenmekmiş v.s. umurumda değil yerim içerim gezerim dünyaya 1 kere geliyoruz hayatımı evlenerek heba edemem kimse kusura bakmasın...ben böyle mutluyum artı yaşım 30 ama daha 22-23 gibi duruyorum minyonum gerçi bekarlığın bir diğer avantajı hep genç gözüküyorsunuz
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Sanane kardeşim adam foruma birşey yazmış herkes yorum yapma hakkına sahip konu onun ben yorum yapanım ya sen kimsin ne diyorsun

• evlenmeye karşı değilim sadece evlenilecek kız(bana göre) var mı bilemiyorum. bende çevremden dolayı düşünüyorum doğru ama insanları tanıdıkça ümidim kayboluyor.
    *birisi kızları gömelim demiş benim demek istediğim bu değil size göre yaşamak karşı cinsle beraber eğlenmek mi bunu her iki cins için de diyorum lütfen bakış açımdan görmeyi deneyiniz
    * evet bende böyle düşünüyorum bir kişiye ait olduğumu onunda bana ait olduğunu düşünmek çok güzel bir duygu olsa gerek ,inşallah hocam allah biz bu yoldan ayırmasın.
    *flört eden insan bana göre yanlış doğru diyorsunuz tanımalıyız bir insanı ama tanımaya çalışırsak da aynı yanlışlara düşeriz. bilmiyorum nasıl evlenilmesi gerektiğini(aslında biliyorum da şimdi siz de o kadar da değil diyeceksiniz diye korkuyorum şahsen ailemin tanıdığı ve bana layık gördüğü kızla tanışmak isterim,tabii ciddiyse)
    cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakir1461 -- 15 Temmuz 2014; 19:38:25 >

• quote:

Pardon siz sevgi mi istiyorsunuz sadece bakire bir kadın mı :) bu tür şeylerin önemli olmadığını cinsel hayatınız olmazsa anlarsınız sanırım iyi günler

Şimdi erkeğin daha öncesinden geçmişi yoksa evleneceği kişininde böyle olması hakkı.Şahsen başkasının organını ağzına sokan birinden tiksinirim.

Ayrıca birçok kez ilişkiye girmiş birisi nasıl sevebilir ki? Düşünceleri bile kaşarlaşmıştır onun

• quote:

Sanane kardeşim adam foruma birşey yazmış herkes yorum yapma hakkına sahip konu onun ben yorum yapanım ya sen kimsin ne diyorsun

Gereksiz bir insansın yorumların çok saçma ve alakasız.
  • evde kaldık
  • buna diyecek bir şeyim yok durum ortada..
    Yorumlarınız için teşekkür ederim
    Siz çok gerekli bir insansınız

• Şimdi su var sen gelmiş temiz bir kiz İstiyosun iyi güzel diyelim öyle bir kiz buldun ama tanımak için vakit geçirmen gerek temas filan yok geçirdin vakit ama baktin uyusmuyosunuz yolları ayirdiniz şimdi o kiz sana göre temiz sayilmazmi ? Senle belli bir donem gecirdi ama daha öncesinde yoktu , demek istediğim aradığın kızda daha öncesinde ciddi düşünüp bazı insanlarla biraz vakit geçirmiş olabilir doğru yollardan buda senin için kızın kötü olduğu anlamına gelir mi?

• quote:

Demek istediğim şu bir yerde bekarete değilde sevgiye odaklan ne yani bir kadını sevdiysen bakire olmadığı için ayrılacak mısın mutlu olmak istiyorsan hayatta bazı şeyleri görmezden gelmek lazım ayrıca kızın bakire masum ayaklarına yatanından kork o kendini bir yerde öyle pazarlamaya çalışıyor koca bulmak için Seni seven mutlu eden bir kadın bul boşver zar parçasını cok ta önemli değil o

ben bakire değilim diyorsun, bakir bir erkeği haketmiyorum diyorsun... doğrumu anladım?
  • Bu nasıl zihniyettir. P.rn.ya dahi yanlış bakıyosun kızın geçmişi olmasın diyosun. Elbette kızda birini sevecek kendi imkanı değil ki bu sevmek. Çok fazla geri kafalılık yapıyosun sevdiğin birisiyle öpüşebilirsinde ama her önüne gelenlede olmaz paran varken hiçbişey almamak gibi. Sonuçta ölüp gidiceksin arkanda borç kötü bişey bırakmadan istediğin herşeyi yaşamalısın 18 25 yaşını nerede bulucalsın bidaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısmen26 -- 16 Temmuz 2014; 10:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesTR

evde kaldık

yaş kaç ki evde kaldık diyorsun hocam 30 yaşındayım ben bile bu cümleyi hiç kullanmadım aksine çevrem daha yaşın erken diyor ama benim evlenmeye hiç niyetim yok
    Bak şimdi ufaklık, öncelikle elindeki klavyeyi yere bırak. Oruçluysan yüzünü yıka ağzını çalkala, değilsen soğuk bir su iç. 96'lıydın değil mi sen? Sanılanın aksine epey olgunda konuşabiliyorsun. Şimdi iyi dinle ufaklık. Ruh bakire olunca orası bakire olacak diye birşey yok. Gerçek sevgi, ne dil ne din ne ırk nede bakirelik ister. Sen seviyorsun, o seviyor mu kardeşim? Bitti. Sevginin yüceliğine inanmadıkça sahte aşklar yaşayacaksın daha çok gençsin. İster oku ister okuma sana tecrübeyle sabit bir yazı yazıyorum. Bir kızın temizliği, sana olan hakiki, gerçekçi sevgisidir. Her haltı yiyip, bakire kız arayan biri olmamalı insan. Sen birşey yaşamazsın, birşey yaşamamış kız ararsın hakkındır fakat böyle gereksiz şeyleri ilişkinin önüne koyma. Seni gerçekten sevmedikçe istediği kadar bakire olsun hayat geçer mi? Çerez bunlar, geleneksel dincilik dostum bunlar. Ailem ne der? Etraf ne der? Bunlarla hayatını devam ettiremezsin. Bu hayatı sen ve kız arkadaşın yaşayacak.

Sevgilerle iPhonedo

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

Bak şimdi ufaklık, öncelikle elindeki klavyeyi yere bırak. Oruçluysan yüzünü yıka ağzını çalkala, değilsen soğuk bir su iç. 96'lıydın değil mi sen? Sanılanın aksine epey olgunda konuşabiliyorsun. Şimdi iyi dinle ufaklık. Ruh bakire olunca orası bakire olacak diye birşey yok. Gerçek sevgi, ne dil ne din ne ırk nede bakirelik ister. Sen seviyorsun, o seviyor mu kardeşim? Bitti. Sevginin yüceliğine inanmadıkça sahte aşklar yaşayacaksın daha çok gençsin. İster oku ister okuma sana tecrübeyle sabit bir yazı yazıyorum. Bir kızın temizliği, sana olan hakiki, gerçekçi sevgisidir. Her haltı yiyip, bakire kız arayan biri olmamalı insan. Sen birşey yaşamazsın, birşey yaşamamış kız ararsın hakkındır fakat böyle gereksiz şeyleri ilişkinin önüne koyma. Seni gerçekten sevmedikçe istediği kadar bakire olsun hayat geçer mi? Çerez bunlar, geleneksel dincilik dostum bunlar. Ailem ne der? Etraf ne der? Bunlarla hayatını devam ettiremezsin. Bu hayatı sen ve kız arkadaşın yaşayacak.

Sevgilerle iPhonedo

Bunun 18 yaşında olmam ile ne alakası var ? İnsanın beyni küçük olmasın kardeşim sen öncelikle bunu öğren. Benim için bir insanın zihniyeti önemli, ben bir kızla çıkarken onun bacak arasını düşünerek çıkmam onu tanımaya çalışırım. En son iş ilerler ve geçmişini öğrenmek isterim benim için geçmişinde başka erkekler ile nefes nefese kalmış bir kız temiz değildir. He Allah affeder ama ben böyle bir şeyi kaldıramam. Ben bu güne kadar nasıl kendimi muhafaza ettiysem onunda öyle olmasını isterim. Her haltı yediğim falanda yok iftiran için özür dileyeceğini sanıyorum olgun kardeşim. Sonuçta bazılarıdna namus kavramı var bazılarında yok herkesin ahlaki değerleri farklıdır ;)

• Bu konu hakkında yazılacak gerçekten çok şey var açıkçası ben sizin gibi düşünmüyorum haa düşüncenize saygım var. Lise üniversite dönemlerinde insan cinsel arzularına hakim olamıyor erkekleri geçtim kızlar gerçekten sevdiği hoşlandığı biriyle ilişkiye giriyor ancak erkek kötü niyetli biriyse kızın yapabileceği birşey yok onunda hisleri duyguları arzuları rahatlama duygusu var. Ben dediğinize pek katılmıyprum bu yüzden ha diyiceksiniz ilişkiye girmek zorundamı ama eğer gerçekten seviyor ona değer veriyor ve 2 tarafta istiyorsa neden olmasın ben bekareti iki bacak arasında görenleri anlamıyorum kız senimi brkliyicek okadar sene geçiniz lütfen bunları eğer seviyorsa ve sizde gerçekten sevdiğine inanıyorsanız keyfinize bakınız

• quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

Sizi tebrik ederim, aklımdaki benim gibi düşünen var mıdır sorusuna cevap bulmamda bana yardımcı oldunuz

Aynen moruk lise 4'deyim aha universite sınavına girecem daha 1 tane kız arkadaşım olmadı .d
    Bak insanın beyni küçük olmasın diyorsun fakat abin yaşta bir insana kardeşim diye hitap edebiliyorsun. Karşındaki baban yaşında bile olabilirdi, saygıyı elden bırakmamalısın. Her haltı yeme işini genele vurdum ayrıca, üzerine alınman hoş değil. Allah affederse kuluna söz düştüğünü sanmıyorum

Namus sadece bacak arasında değil zaten, beyinde küçük dostum fikirlerde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.