|
Böyle Kız Var mı (7. sayfa)
-
-
2 yıl sonra gelen yeni edit
Ayrıldık sonra yine birileri oldu yine bitti, bu sevda işlerini istemez olduğum gibi, biriyle konuşmak sıkıcı geliyor artık beyler nedir çözümü bilen varsa bir anlatıversin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be hocam büyüdünüz konuyu açalı 7 sene olmuş. Çözümü nedir bilmiyorum da bütün bu zaman, bunca emek , birbirini tanıma nedendi diye soruyor insan. Anlamsız amaçsız bir şey gibi geliyor
Şu çağda artık kimseyle sevgili olmamış bir kız bulmak fikir olarak saçma. Eskiden telefon bile yoktu ama şimdi internet var.
Rekabet globalleşti, onu söyliyim. 1998-2004 arası bir kıza telefonla ulaşabilirdin şimdi her türlü yazıyorlardır. Kızların profilinde bazen görürsünüz
inboxta yüzlerce mesaj var. Onlar da zengin, okumuş, yakışıklı birine yanaşıyorlar işte, neden olmasın ki zaten? Kızlar elbet en geç 23-25-28 evlenmeyecek mi?
Kısmet ayağına gelince, doğru yer doğru zaman doğru kişi olunca evlenip çoluk çocuğa karışacaktır.
Kızlar küçüklüğünden beri kendisine sayısızca yaklaşılan kişidir, küçükken kendi yaş aralığında birileri yanaşır, lisede ayrı birileri yanaşır
kızların kendisine durduk yerde hep onlarca yüzlerce arz vardır. Bu durumda beğendiği birine yanaşır ister istemez.
Bence tipsiz, parasız erkekler boş yere ağlıyor, doğanın seçilim kanunudur bu, millet sizler için kızlarını fanusta mı büyütecek?
Böyle bir şeyi anca molla kafalarda bulabilirsiniz. Mal gibi kızları alıp verirler, kız görmesin, kız konuşmasın vs vs.
-
Katılıyorum hocam, böyle bir durum yok, 7 yıl önceki konu, aslında buraya arada bir gelip değişimime şahit olmak istiyorum, bir yandan da bir ilişki ihtiyacı gördüğüm halde bu kadar uzak durmak istememin sebebini anlamaya ve çözüm üretmeye çalışıyorum, eğitimsiz Bir toplumun gelişememiş bir bireyi olduğum korkusuna kapılıyorum bazen, bazen de zamanı gelmedi diyorum. Göreceğiz her şeye olduğu gibi buna da zaman cevap verecek.
Zaten şahane bir toplumduk demiyorum ama, hem dünya genelinde hem de bizim toplumumuzda sosyal medya insan ilişkilerini mahvetti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X