merhaba arkadaşlar aşağıdaki linkte bulunan resimdeki gibi kartı monte edip nasıl çalıştırabilirim özel aparatları falanmı var acaba kullandığım sistem imzamda görülüyor
Pci-X X16 uzatma kablosu alıp yaparsınız da görüntü çıkışını nasıl almayı düşünüyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Pci-X X16 uzatma kablosu alıp yaparsınız da görüntü çıkışını nasıl almayı düşünüyorsunuz ?
cevabınız için teşekkür ederim cosmos 2 nin arkasında tek slotluk dikine konumlandırılmış bir çıkış var bende ise zotac gtx 780(fanlarının turuncu ışıklı olduğunu yeni farkettim) var ama belki biraz kesip biçmeyle bir slotluk yer açabilirim peki bu kablo ile performans kaybı yaşanmaz değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: çakır_16
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
cevabınız için teşekkür ederim cosmos 2 nin arkasında tek slotluk dikine konumlandırılmış bir çıkış var bende ise zotac gtx 780(fanlarının turuncu ışıklı olduğunu yeni farkettim) var ama belki biraz kesip biçmeyle bir slotluk yer açabilirim peki bu kablo ile performans kaybı yaşanmaz değilmi
Performans kısmını bilemiyorum , işin ehli üstadlar yorum yaparsa daha iyi olur.
onların kasası özeldir biz takamayız öyle
çakır_16Ç
kullanıcısına yanıt
HOcam o tek çıkışlık slotlara genelde fan kontrolcü takılıyor. Bence uğraşmayın kesip biçme falan kasayı bozarsınız birde olmazsa moraliniz bozulur
quote:
Orijinalden alıntı: nacker
onların kasası özeldir biz takamayız öyle
cosmos 2 de zaten tek slotluk dikine çıkş var belki yanına bir slotluk yer daha açabilirim diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: nacker
HOcam o tek çıkışlık slotlara genelde fan kontrolcü takılıyor. Bence uğraşmayın kesip biçme falan kasayı bozarsınız birde olmazsa moraliniz bozulur
evet olabilir onu düşünmemiştim zaten resimdeka kartta çalışmıyor ve görüntü çıkışları boştu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme