Ana sayfasa sola dogru cekin cikoyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOYNER🔥🔥🔥🔥🔥 (2. sayfa)
-
-
Pasam kullandim iste. Hemde iki hesaptan birden. Yukariya kullanacagin hopi miktarini gir asagidende 500e 150 kampanyasina tik koy dusuyor ikisi de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_Webster -- 17 Nisan 2022; 23:16:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanılıyor da işte arkadaşın dediği gibi 150 indirimden sonra hala hopi alt limitini karşılaman lazım.
Önceden böyle değildi bu işler tabiki. 500 liralık sepete 200 ödeniyordu. 200 /50 veya 20 gibi kampanyalar ile 150 180 arasına geliyordu.
Aynı oranlar şuanda yok. Tabiki hiç bir yerde yok eski oranlar. Adamlar (bankalar) 50/10 ile hala 200/10 diyor.
Hepsi bozdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E ben bunu anlattim zaten. Enaz 900 sepet olmasi lazim dedim ustadim
Dediğiniz gibi hopiden 100 verse önceden de 50 hopi olsa o şekilde kombolardım ama sadece 50 hopi var hediye malesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesajım çok tutmuştu:
Alışveriş belki yapmayacağım ancak konu ve anlatım için teşekkür ederim.
-
Biliyorum hocam ben arkadaşa diyorum, kullanılıyor. Ama eskiden eğer kampanya olarak hopi kullanıyorsan sepet tutarı 500 se 300 düşürebiliyordun.
500/150 inidirim
150 de hopi kullanarak.
Her kampanya gibi eskidenn....
Hocam bana verdiği hopi sadece boyner mağazalarında geçiyor bizim günahımız ne
Estagfurullah ustadim birine faydali olabilirsek ne mutlu. Buradaki arkadaslar sayesinde cok hesapli alisverisler yaptik. Bizimde tuzumuz bulunsun dedim
Hiçbiri yok bende sebebi de ;migros almıştım birde bende 50 hopi önceden de yüklü değil tek axess var toplam alacağım indirim 250 oluyor
Ölücünün Mastırı arkadaş..
Herkese neden 100 tl vermiyor şu pastadan. Bana gelmiş 50 vermiş üstelik de mağazada geçerli. 100 tl karta veriyor diye de extra kart çıkartalım bir de ona borçlanalım o da güzel. Yani herkes benden 150 tl ucuza alabilirken ben neden alayım enayi miyim der insan.
-
500/150 hopi indirimi ve 150 hopi paracığı kullanmak için sepeti 650 yapmak gerekiyor. Ama indirim kodu olan ürünlerde indirim kodunu kaldırıp, 150 paracık kullandıktan sonra kodu tekrar girerseniz, çok daha güzel bir indirim olacaktır. Net oran veremiyorum çünkü kullanacağınız indirim kodlarının oranı farklı olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 17 Nisan 2022; 23:38:25 >
Bu arada 6 farklı hopi hesabımın 2 tanesinde 150 paracık var, diğerlerine malesef gelmemiş.
Üye oldum yükledim 50 tl hopicik geldi oda mağazada geçerli. Boşa zaman kaybı yinede sağolasın.
-
ben sana daha uygun yol göstereyım, 500 tl lik sepet yap, 150 hopi düşüyor, geriye 350 kalıyor, param kart yuzde 8 iade, picodi de yüzde 20 iade, 500 tl lik alışveriş 250 ye düşüyor.
-
Üstad bana geçen haftadan gelen paracık yok. Şimdi de pastadan 50 lira geldi sadece. Yani 150 de indirim desek etti 200 lira. 100 de chip gelecek. Bu durumda 300 lira indirim oluyor 800 lira sepete. Değer mi sence?
Arkadaşlar bana gelen sadece 50 paracık var doğum gününden. 500/150 de düşüyor. Param, Axess bu kartlar var elimde yeteri kadar. Alışveriş listesi de kabarık. Hangisinde yüzdesel olarak kâr daha fazla olur. Var mı hesaplayabilecek arkadaşım? Şimdiden teşekkürler
Mart ayında 650 ye 250 TL indirim oluyordu. Yüzdesel olarak bakınca yine aynı miktarda indirim oluyor. Ama bu sefer benim hesaba paracık gelmedi ve axes kartım da olmadığı için sıcak gelmedi. Konu için teşekkürler
-
Picodi %20lik iadeyi ne zaman hesabımıza alabiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X