Avantajix candir hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOYNER🔥🔥🔥🔥🔥 (8. sayfa)
-
-
Axess kampanyası bitmiş. Şimdi fark ettim. 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 29 Nisan 2022; 23:46:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bu hopilerin bazıları internette geçerlidir diyor ya mesela bende 100 internette 50 de mağazada geçerli diyor ben mağazaya gitsem bunu 150 paracık olarak kullanilir miyim? Birleşir mi yani hepsi bir bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her geleni 500 1000 lik alışveriş yapmadan bırakmıyo ne güzel sistem yapmışlar bide işine gelen ürünlerde indirim yapıyorlar zaman kaybı boyner
Ben Morhipodan alıyorum hatta mont aldım defolu geldi bağırdım çağırdım hediye çeki tanımladılar tekrar sipariş verdim daha ucuza geldi tabide montsuz kaldık 1 hafta neyseki hava ısındı gelen üründe defolu sağ kolu sol koldan dar dikmişler iyi mi
Şuan kışlık ürün almak lazım yoksa sezonunda ürün alcaksan pahalı oluyor.
İnternetten ürün alıp mağazada iade ederseniz, hediye çeki dökün demeniz gerekiyor. Sonra o hediye çeki ile mağazada geçerli hopiyi de kullanabilirsiniz.
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mağazadan hediye çeki aldığımızda online siparişte kullandığımız hopi paracığıda çeke dahil ediyorlar mı yoksa ödediğimiz para tutarı mı çeke dönüşüyor sadece bilginiz var mı ? Müşteri hizmetleri insanı yanıltıyor genelde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Örneğin sepet tutarınız 650 lira. Hopi indirimi veya boyner indirim koduyla 500/550ye düştü. Bir kısmı paracık, bir kısmı kartla, hatta bir kısmı gift kart ile ödediniz. İndirim sonrası olan tutar, hopi ve gift kart dahil olacak şekilde toplam ödemiş olduğunuz tutardır, dolayısıyla çek dökerken hopi de dahil olarak dökülüyor.
Bunu net olarak bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu hocam, teşekkürler.
Genel olarak boyner kampanyalarını çalışanlar ve müşteri hizmetleri bilmiyor. Mesela hediye çeki veya gift card kullandığınızda hopi kampanyalarından yararlanamazsınız demişlerdi mağazada ama müşteri hizmetleri ısrarla yararlanabilirsiniz demişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bilgilendirme. picodi para talep ettiğim gibi hesabımı sildi. Güvenmeyin, önermeyin.
-
boyner morhipo çok sık kullanıyorum. çok sayıda marka (beymen,tommy,newbalance,the north face,lacoste) aldım hopi ve parapuan komboları ile
en son beymen gömlek aldım 300 e
-
Merhaba, hopinin boyner.com.tr de 750 tl üzeri alışverişte geçerli 100 paracık kampanyası var. sepetim 2 parçadan oluşuyor ve 750 tl yi geçiyor. Ancak boyner tarafından sepetimdeki ürünlerden birinin iptal edildiğini düşündüğümüzde sepetim 750 tl nin altına iner. Bu durumda hopinin yapmış olduğu 100 tl indirim ne olacak bilgisi olan var mı?
-
Siz hopiyi uygulayinca fiyat oraninda 100 tl yi dagitip yeni fiyat cikariyor urunlere. Iptal edilirse o oranda kesiliyor.
Birinci urun 100
Ikinci urun 900
Toplamda 1000 tl
100 dustu
Yeni fiyatlar 90 ve 810 tl
Hangisi iptal edilirse bu ucretler yatar.
Arkadaşlar boynerde devam eden kampanya var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X