< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOYNER🔥🔥🔥🔥🔥 (7. sayfa)
-
-
Bu picodiden hiç iade alan var mı? Güvenilir gelmiyor buralar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artiway kullandım ve iade aldım, hala daha kullanmaya devam ediyorum. Davetiye ve artırılmış bonus günleri felan oluyor bazen, o zaman daha avantajlı oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam picodi 100+15+50 nasıl oluyorquote:
Orijinalden alıntı: asetatlikalem
Bu kampanya indirim rekorum oldu 1050 tllik ayakkabı ( 227 hopi boynerin kendi indirimi 150 axess 100 +15+50 picodi 180) 408 tlye geldi
bende yapabilirdim axess vs ama gerek duymadım, 1000 tl üzerinde 200 hopi 350 tl oluyor onu unutmussun heralde:)
-
hopi kendısı yuklemiş hocam
-
gereklı tıklamaları yaptıysanız hemen gorunmuyor hocam 1-3 gun arası değişir gorunmesı
-
-
Axess %20 nerde var hocam
axessHemen Akbanklı olup, İlk Kez Cebe İnen Axess'e Başvuranlar, 500 TL’ye Varan Chip-Para Kazanıyor!https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15121/hemen-akbankli-olup-ilk-kez-cebe-inen-axesse-basvuranlar-500-tlye-varan-chip-para-kazaniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sizin için herhangi bir koşulda durum değişmezmiş hocam zaten :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
picodi tıklayarak satın aldım ancak gözükmedi. belirli bir zaman mı geçmesi gerekiyor?
-
Bu picodi’den emin misiniz arkadaşlar? Kolay kolay 165₺ verir mi, bilemiyorum. Daha öncesinde buraya kullanip banka hesabina kadar iadeyi alan oldu mu, merak ediyorum, dogrusu. Tecrübe eden biri yeşillendirirse iyi olur.
-
799 luk eşofmanı 550 e kadar düşürüp 2 gün önce almıştım. Yalnız teslimatlar bayağı gecikecek gibi.
-
Bildiğim kadarı ile seçili ürünlerde 500/150 var. 500/150 bannerının üstüne tıklayıp seçili ürünler gözükür.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, sayesinde Boyner'den değil ama Morhipo'dan düz indirimle başka bir üründen faydalandım araştırırken.
Güncel durumu kendi açımdan anlatmam gerekirse:
500/150 kuponu sadece boyner veya morhipo satıcılarında geçerli başka satıcıdan bişi varsa sepette işlemiyor, ayrıca aynı şekilde sadece o bağlantıya tıkladığınızda çıkan ürünlerde geçiyor.
Boynerde geçen 50 atmış dilimden de 50 geldi.
Morhipo'da aynı şekilde hopi doğum günü pasta dilimiyle kod aldığınız zaman bana 75 tl verdi toplam (geçende 25 kendi atmış), bunu 750 üzeri sepette 200 tl olarak kullanabiliyorsunuz yine satıcı morhipo olmak zorunda.
Akbank axess ve diğer kart fırsatlarına gelince:
Ben oldum olası bunları ciddiye almadım çünkü size kredi kartı vermek için her daim bu fırsatları zaten veriyorlar, kendi açımdan fırsat olarak görmem ancak ilk defa bu konuyu açan arkadaşın düzgün indirim oranına gelmesiyle bende gaza gelip axess karta başvurdum ancak saatlerdir kartı onaylamadılar, kendi açımdan indirimden faydalanamadım, naçizane tavsiyem kredi kartınız yoksa ve seri şekilde ürünü almak istiyorsanız boşuna uğraşmayın, günü geldiğinde size daha büyük tekliflerle kredi kartı aldırmaya çalışacaklardır emin olun.
Örneğin boyner'de nike airmax alpha'ya baktığımda 100 TL hopi + 500e 150 kuponu ile birlikte aşağıdaki gibi oluyor sepet
Bence buradaki en büyük olay picodi'nin 300 tl maks olmak üzere %20'ye kadar bonus sağlaması. Misal 1000 tl de 200tl geri iade vermesi en büyük olaydır.(90 güne kadar uzayabiliyor süre ve misal bende D&R alışverişinde görmemişti, satın aldığıma dair ekran görüntüleriyle falan desteğe mail gönderip eklettirdim)
picodi en verimli şekilde 1500 tl de 300tl verecek şekilde kullanabilirseniz + hopi + (500 e) 150 kuponuyla birlikte güzel bir indirim olacaktır. İmkan varsa tabi banka indirimini de eklemeyi unutmayın.
Dip not: Picodi'nin sitesinde bu %20 ye kadar olan dönüşü ilk alışverişte demiş bu noktada ben neyin ilk alışverişi olduğunu çözemedim. Picodi ilk alışverişi de olabilir, morhipo-boyner ilk alışverişi de olabilir. Ona dikkat edin isterseniz yeni bir üyelikle falan almak daha kesin olmasını sağlayabilir.
Eğer uğraşamam yeni üyelikle derseniz yine picodi veya artiway gibi siteler üzerinden ref link alıpta alışverişinizi yapın, boynerde %6 diyor 1000 lirada 60 lira hiç yoktan iyidir.
buraya picodiden ref link bırakıyorum, üye olduğunuzda size de bana da 20tl atıyor, ama dediğim gibi dönüşler çok uzun, bizler o paraya ulaşana kadar TL ne olur bilmiyorum, yinede hiç bişi olmamasından iyidir.
-
Picodiye uye olup yapacagin ilk alisverisi kast ediyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X