< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOYNER🔥🔥🔥🔥🔥 (4. sayfa)
-
-
Akbank Fav 300/60 ile de kombo oluyor (üniversite öğrencileri özel)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 tl lik birsey daha atin sepete bedavaya gelir limiti doldurmamissiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pastadan 50 verdi
-
Gerçek deri montu 450 TL' den bulunca 4 adet stokladım.
Şimdi 585 TL olmuş...
-
585 de iyi hocam hangisiymiş o
ekrandaki animasyon geçsin diye rastgele basınca teknosa seçmiş oldum istemeden, 200/5000 teknosa indirimi verdi
-
Saka gibi
Napacaksiniz usradim o kadar montu
Kazanılan hopide alt limit var mı ? Bana morhipo 300/150 geldi kullandım gelen paracıklar 500 alt limitli idi iade ettim siparişi böylr durum yaşayan var mı
Var ve genelde 500 alt taban oluyor
Hangi deri ceket 585 tl. Link atabiliri misiniz?
Morhipo'da verilen 150 hopi 500 lira alt limitli mi? Bende alışveriş yapmayı düşünüyordum. Öyleyse hiç uğraşmayayım.
-
Avrupa yakası burhan ın deri ceket muhabbeti gibi olmuş , maviyide alayım 100 tele olsun hacımmm (hatırlayan varmı ) 😄
Şaka bir yana deri ceket hele ki pu olanlar benim fikir olarak çok uzağımda ,50 TL ye görsem almam ,deridir kürktür kaldı mı bunlar ya 😄😄
İste siradan olan tommy ler 389 dan baskiyor daha yeni 2 tane aldim fiyatlari cok iyi biliyorum
Valla bende öyle oldu hocam ama başka kodla mj yaptım emin olamadım, kimse kazanmadı mı bu hobileri?
Mağazadan 50 TL çıkan arkadaşlar tekrar girsinler bu kez internetten veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en geç 3 ay içinde
-
Picodi nasil yapiliyor hocam kart mi alacagiz maşallah komboda yeni kesifler baslamis ☺
Gift card alabilir miyiz bu yontemle?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 18 Nisan 2022; 21:41:7 >
Picodi.com TurkeyBütün indirimler tek bir noktada - Picodi.com'u ziyaret et, fırsatları yakala!https://www.picodi.com/tr/
üye olun hocam, ilgili sitenin adını yazıp linki tıklayın alışveriş yapın.
-
Avantajix iade.com gibi site yani geri odemede birikirken belli komisyonu alip oyle mi yatiriyor
O sekildeyse 3 senedir avantajix uyelik borcunu almis hatta daha yetmemis de daha da alacak beni bekliyor 😃
tabi bende surekli ordan girmedigimden birikmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X