Azim eden sıcak fırsatçı stok bekledi ve taşı deldı az önce üstadım kampanyanın kaçıncı gününde 😄 teşekkür ederim emeğinize kaleminize sağlık ...😄👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOYNER🔥🔥🔥🔥🔥 (6. sayfa)
-
-
Gule gule kullanin ustadim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Secili urun dışında, genel bir kod var mi arkadaşlar? Bir ayakkabı bakiyordum, secili urunlerde yok. Denedigim indirim kodlari dusmedi. Genel gecer bir indirim kodu var mi?
Diyelim boyner seçtiniz diğerleri içinizde kaldı ana sayfaya dönüp sayfayı yenileyin tekrar yapabiliyorsunuz, toplamda 3 kez verdi farklı markalardan, bugunku hakkınız doldu dedi. Demekki günde 3 tane hakkımız var. Algidadan 20, boyner 50, morhipo 50 aldım. Ama 500tl üzeri
Şimdi benim ürünler geldi ama ayakkabı büyük mağzadan değişim yaptırabilir miyim
Evet yapılır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkğrler
Sepete 600 liralık ürün attım, ancak ödeme ekranında hopi çıkmıyor bende. Hopi cüzdanda 200 boyner hediye paracık birikmiş. Kullanayım diyorum ödeme ekranında mastercarda kayıtlı kartlar çıkıyor, başka kartla öde falan diyorum hopi ile ilgili bir şey çıkmıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba?
Iyi de sepete 600 atar hopiyi kullanirsaniz axess kampanyasindan faydalanamassiniz ki
Hopi odeme adiminda degil sepetteyken asagida var kupon uygula altinda da hopi kullan var ona basin
Varsa yaparlar yoksa iade
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyner.com.tr'den satın almış olduğunuz ürünlerde ürünün yeniden satılabilir özelliğini kaybetmemiş olması ve iade koşullarına uygun olması halinde değişiklik işlemlerini Boyner ve YKM Mağazaları'ndan yapabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz ürünün stok durumunu "Hangi mağazada var" alanından görüntüleyebilirsiniz. İnternet üzerinden değişim işlemi yapılamamaktadır.
-
Sepete ekliyorum hopiyi seçince daha çok fiyatı artıyor 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar boyner axess alınca giyim diyemi geçiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
900 liralık ayakkabı 550 ye düşüyor ve yinede alamıyom
-
200 hopi yüklenmiş, 720 TL lik tutar kendi indirimi ile 500 tl düştü ve
500 TL 'lik alışveriş için 300 tl param kart ile ödeme yaptım,
24 TL iade aldım,
ayrıca picodi de yüzde 20 iade ile 60 tl geri yatırılacak, yani alışveriş
720 TL iken 216 TL ye geldi,
buna indirim derim. yüzde 50 nin aşağısında olmayan indirime gerçek indirim demem:Ç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 24 Nisan 2022; 1:22:40 > -
Teşekkürler bı sepet yapayım umarım uygun olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam iyi geceler rahatsız ediyorum. Picodi ile bu konu sayesinde tanıştım. Alışveriş yapıyorum fakat sistemde görünmüyor, nerede hata yapıyorum? Ya da daha sonra mı düşecek anlamadım. Linke tıklayarak daha önce oluşturduğum sepete gidip ödeme yapıyorum.
200 hopi nasıl yükleniyor hocam?
Bu kampanya indirim rekorum oldu 1050 tllik ayakkabı ( 227 hopi boynerin kendi indirimi 150 axess 100 +15+50 picodi 180) 408 tlye geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X