Şimdi Ara

BOYNER🔥🔥🔥🔥🔥 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
14
Favori
40.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçek deri mont derken? Ürün suni deri güzel arkadaşım:) yani orjinal deri değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya sayesinde piyasa değerinin yarısına alışveriş yapmış olduk, teşekkürler boyner, her zaman ki gibi mutlu ettin. Picodi avantajix vs kullanmadım, paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

İlk sipariş, toplam 370 lira (+20 lira banka kampanyası) 3 ürün, hepsi orijinal deri.
    https://www.boyner.com.tr/f-by-fabrika-bot-1087352
    https://www.boyner.com.tr/f-by-fabrika-bot-1087397
    https://www.boyner.com.tr/f-by-fabrika-gunluk-ayakkabi-1092019

İkinci sipariş de şapka iade olacak (59.90 lira), alt limit için ekledim. Ödeme toplam 360 lira (+20 lira banka kampanyası, +35 lira şapka iade), sonuç olarak 305 liraya 2 çift günlük ayakkabı, şu devirde muazzam.

https://www.boyner.com.tr/hammer-jack-sneaker-1129647
    https://www.boyner.com.tr/hammer-jack-sneaker-1120596

• storm kullanıcısına yanıt

bende bunun cevabını merak ediyorum kazan kullan yapan oldu mu ? Morhipo da

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

avantajixten iadelerim yattı hep, bu site de aynı mantıkla çalışıyor, daha profesyonel sanki

• 500/150 hep seri sonu ürünler ne yaptım sa 900 liralık sepet yapamadım indirimler için ..400 liralık ihtiyaç varsa sistem sana 900 lira harcayıp 400 lira indirim yapıyor sonuçta 200 lira zarar

• NSN22 indirim kuponu ile 146 tl indirim uyguluyordu ancak hopiyi ekleyince aynı anda indirim olmuyormuş. hopi ile de 200 tl indirim oluyor zaten. ikisini bir arada kullanabilseydik iyi olurdu.

• Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt
    Dün Trendyoldan 2500 liralık alışveriş yaptım. Getirisi ne kadar olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte gerçek bir sıcak fırsatçı 👏🏼😊

• milliacar M kullanıcısına yanıt

Bir tik otesi ölücü diyelim biz ona 😀

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hahaha

• hiç uygun değil, 150 hopi var axess de var ama zarar ediyorum, oran orantı sonuç vermiyor. acil ihtiyacınız varsa hiç yoktan iyidir. 

• benim hopide mi sorun var anlayamadım. bana 3 kere pasta aldırdı. sabah morhipoyu seçince 50 verdi. diğerlerini boyner seçtim. 50+50 100 paracık var boynerde kullanabileceğim. 50 de geçen verdiği var 150. ama sepette sadece 50 paracık gösteriyor.

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Verdiği Hopi sadece mağazada geçerli olarak veriyor puan detaylarından kontrol edebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

bana lo lo yani. neyse sağlık olsun. tekrar verirse morhipo seçeceğim, bakalım orada da eksik gösterecek mi..

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

Poliüretan kesinlikle almayın ben 2 mont aldım birinin omuz kısmı suni deriydi döküldü kumaş yaptırdım bu seferde mont eskidi ama model güzel olduğu için sakladım ısmarla olarak sıfırdan yaptırcam aynısı diğeride komple suni deri Loft markaydı yakalar döküldü kesinlikle almayın.

Aynı şey kemerde de geçerli hemen kopup yırtılıyor %100 deri kemerden şaşmayın dandik deri olsun ama gerçek deri olsun lüks marka almaya gerek yok.

Morhipoda çok indirim var bu ara 1000 tl lik mont şuan 400 ün altında favoriye eklediğim çoğu ürün sağlam indirime girmiş Reebok ayakkabı aldım 729 tl di Flo burda 500 tl ye denk geldi eylülde jean şort aldım 100 tl ye Aeropostale marka kararsız kalıp iade edecektim iyiki yollamamışım aynı şort 300 tl şuan.

Kışın yazlık alın yazında kışlık alın bu enflasyon ve alım gücüyle marka giyinmek çok lüks bence basit bi kot şort 150-200 tl olmuş şaka gibi ya 100 tl den aşağı tişört yok giyinmek bile lüks oldu.

• Deneme için 560 tl lik sepet yaptım. Hopi kullan dedim ordan 50 paracık kullan alttan 150 de düş deyince sepet 360 tl oldu. Bir dockers t shirt, bir mavi jeans gömlek. Tanesi 180 tl ye gelmiş oldu. Almadım çok para

Bu arada hopiliye deichmann da yüzde 15 indirim var. Benim baktığım ayakkabı 809 dan 688 e düştü. Sonra trendyol a baktım. Orda kodsuz filan 688 e düşmüş. Satıcı yine deichmann.
    Koda gerek yokmuş dedim. Almadım para yok. 200 tl üzeri geçerli arayıp tarayıp ucuzsa alırsınız işte. Mesela runfalcon almıştım. 629 tl ye. Yüzde 15 le 588 e geliyor. Ben pahalıdan almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldshd -- 20 Nisan 2022; 2:26:28 >

• bldshd kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi yapmaz zaten. Sepet 650 olmalıydı hata verir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 944 liralık siparişi 150+50 hopi indirimi üzerinde Akbank 100+15 chip para ile 629 liraya getirmiş oldum. Konuyu açana teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.