Şimdi Ara

Boyum 1.66 Kilom 78 15 yaşındayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, abiler lütfen bana yardım edin 12-13 yaşından beri kiloluyum ve veremiyorum. 10. sınıfa gidiyorum arkadaşlarım arasında sürekli alay konusu oluyorum ve moralim çokük depresyonlara giriyorum. Daha önce diyetisyenede gittim. 2 hafta uyguladım diyetini hiçbir fayda göremeyince onuda bıraktım. Okul yürüme mesafemde (10-15 dakika) 4 kez o yolu yürüyorum ve de çayıma kahveme felan şeker atmıyorum. Bana yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekküler

• bişey olmaz koy ... rahvan gitsin :)
  • 15 yılda aldığın kiloyu 2 haftada vereceğini mi düşünüyordun da bıraktın?
  • Sevdiğimle göz göze bile gelemiyorum. Onun karşısına çıkmayada cesaretim yok bu fızıkle
  • Boyun da kısa ama ailedekiler uzunsa uzayabilirsin belki, kilo olayına gelirsek 6 ay en az ugraşman lazım ideal kilona ulaşman için, iki ayda gözle görülür fark oluşur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle 2 hafta uyguladım işe yaramadı vs. olmaz,gerçekten istesen o kiloları verirsin.spor yap,düzgün beslen.hem de öyle 2 haftayla olmaz maalesef
  • diyetisyene gideceksin anneni falan al yanına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 yaşındayım boyum 165
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

Velede bak 2 hafta gitmiş,işe yaramayınca bırakmış
    Sen ne sandın zayıflama olayını? Vücudun 2 günde değişebilceğini falan mı

2 hafta gitmiş ? Konuyu adam akıllı okumadan yorum yapma
    Ailemin boyu uzun sayılır 1.80 babam flan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter07 -- 29 Kasım 2014; 19:18:07 >
  • Harbiden yemezsen verirsin.Boğazına hakimmisin mesela.tek şekerle olmaz.neler yiyip içiyosunda veremiyosun.bide test ıvır zıvır tiroid muhabbeti var tüm testleri yaptırdınmı.hastada olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Harbiden yemezsen verirsin.Boğazına hakimmisin mesela.tek şekerle olmaz.neler yiyip içiyosunda veremiyosun.bide test ıvır zıvır tiroid muhabbeti var tüm testleri yaptırdınmı.hastada olabilirsin

diyetisyene gittiğimde yaptırmıştım testler temiz çıktı. Arkadaş ortamında bazen oturuyoruz kola cips felan alıp geliyorlar mecburen bende yiyorum. ekmeği istesem hiç kullanmam . Aşırı şekerli şeylere ilgi duymuyorum dediğim gibi birazda tuz kullanıyorum. Lütfen yardım edin nelere dikkat etmeliyim.
  • Müthişsin.
  • Mecbureni falan yok katiyyen yememen lazım.işleri sıkı tut verirsin.Canın istiycek çok ama sabredicen böyle kilo verirsin

• Hiç ekmek yemezsem verebilirmiyim ? Bazıları saçmalama falan diyolar bazıları da ekmek yersen kilo veremezsin diyor. @mobilephone yardımcı oldugun için saol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter07 -- 29 Kasım 2014; 19:29:40 >
  • Spora başla protein meyve ağırlıklı ve aralıklı beslen bi anda yükleme yemekleri 12.sınıfta uzun ve fit biri olursun

• kanka fitnesse başla bende 4 kilo verdim 1 ayda tavsiye ederim senle aynı yaştayım
  • Yağlı yiyeceklerden abur cuburdan uzak dur, kola vs tüketme, ekmek yeme

sebze meyve ağırlıklı beslen

yaşın daha küçük olduğu için boyun uzar hergün basket oyna
  • Fitnessa başlamayı düşünyorum küçük bi sakatlık geçirdim iyileştiğimi hissediyim başlıycam. Tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinize uymaya çalışacağım umarım hayallerime ulaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk.03.07

Fitnessa başlamayı düşünyorum küçük bi sakatlık geçirdim iyileştiğimi hissediyim başlıycam. Tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinize uymaya çalışacağım umarım hayallerime ulaşırım.

salona gitme imkanın varsa git ama herşey kendinde bitiyor. okuldan dönerken cips alıp yiye yiye dönersen akşama kadar kanepede döt büyütürsen bu iş olmaz. isteyeceksin ve başaracaksın.

imkansız diye bir şey yoktur:  Boyum 1.66 Kilom 78 15 yaşındayım

• çok da fena değilsin bence.şuan ne yaptın? kaç kg sin bıraktın mı diyeti devam mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.