Şimdi Ara

Boyum 190 26' lastikli bisiklet sürüyorum seleyi bacak boyum ile pedal arası olarak ayarladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerde yanlış yaptım???? bisiklet sürerken sanki çok dengesiz hissediyorum kendimi tamamen belimi bükerek mi gitmeliyim.Bugün çok hızlı gitmezken gözüme sinek kaçtı taşlı yolda tek elimle sineği çıkarırken yere uçtum resmen.29' almamakla hata mı ettim?Tek elle giderken sanki çok sağ-sol oluyor lastik küçükken hiç böyle olmazdı?

• Mammalia kullanıcısına yanıt
    Bisikletin kadro boyu ne? O bahsettiğiniz durumda herkes düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JerryDrake

Bisikletin kadro boyu ne? O bahsettiğiniz durumda herkes düşebilir.

Kadro boyunu bilmiyorum yarın ölçüp yazayım bacak boyumla birlikte.Çok kötü denk geldi tam köşeyi döndüm büyük sinek geldi gözüme lakalı yol taş bide ,yeri öptüm sonra.
  • Selenin üstündeyken bacakların yere değiyor mu, değiyorsa fazla büküyor musun?
  • Parmak uçlarıyla değebiliyorum anca
  • Seleye otur ve pedalı en alt seviyeye getir. Bacağın biraz kırık durmalı, biraz ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten öyle ayarlamıştım.Bisikletçi alırken onu anlattı ama direk selenin üzerindeyken fren sıkıp durduğumuzda ayaklarımızın tabanının yere değmesi gerekmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

Parmak uçlarıyla değebiliyorum anca

O zaman bisiklet büyük değil size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Aynen tekerler 26 ama kadro boyu büyük herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Aynen tekerler 26 ama kadro boyu büyük herhalde.

Yanlış ölçmediysem kadro boyu 48 cm. bisikletim kron xc 250 .Bacak boyum 88 cm.
    Hayır ayak tabanınızın yere değmemesi gerek. Parmak uçları yeterli. Verdiğiniz ölçülere göre bırakın büyük olmayı o bisiklet size küçük olmalı.

Şuraya bakabilirsiniz:http://cyclingtr.com/blogs/rss_destekli_son_makaleler/archive/2011/10/29/bisiklet-se-231-imi-ve-kadro-boyu-hesaplama_2E00_.aspx
  • 51-54 cm olması gerekiyor boyuma göre ama sele borusu çok fazla uzun onu iyi ayarlarsak kadro boyundaki açığı kapatabilirmiyiz?
    Gidonu da ona göre yükseltmeniz gerekebilir o durumda. Ben çok sorun olacağını düşünmüyorum. Bence uzun süre binmediyseniz endişeniz ondan. Mümkün olduğunca çok binin. Rahatsızlığınız devam etmezse sorun da yok demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JerryDrake -- 18 Ağustos 2013; 23:25:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.