Şimdi Ara

Boyum Çok Kısa :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • % 75 genetik % 25 çevre faktörü pek fazla yapacak bir şey yok
  • ya aslında boyumun kısa olması umrumda deil fazla dışarıya çıkmıyorum zaten ama dışarıya çıktığımda çok utanıyorum kendimden aslında utanacak bişey yok ama arkadaşlarımın yanında çok küçük duruyorum :S
  • bak beni dinle boy uzama genetikdir ama sende uzatabılırsın hergun 15 kere en yukarı zıpla 40 tane merdiven in çık hızlı hızlı 2-3 gectıkce bunu 80 100 yap beslenmene dikkat et boyun uzuyacaktır =)
  • Tek yapman gereken bi doktara gitmek, hepsi bu
  • Genetik !

Babam 1.80 civarı

Abim 1.75 civarı

Ben 1.74 (Yaş 14)

Üzgünüm ama bana göre genetik bu iş.
  • hergun 250 defa zipla
  • Babam: 170 civarı

Abim:174 falan

DiğerAbim:182

Ben:165 Yaş 14 Sizce ben normal miyim?
  • Yaş 13 boy 156.5 (:D)kilo 48 kilom fazlamı beyler
  • yaş 13 boy 165 kilo 45
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINT

yaş 13 boy 165 kilo 45

Sana boyunu soran oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

quote:

yaş 13 boy 165 kilo 45

arkadaşım herkes yazmış iyi bakarsan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

quote:

yaş 13 boy 165 kilo 45

arkadaşım herkes yazmış iyi bakarsan

Sen veya başkası, fark etmez. Neden biri boy konusu açınca boyunuzu yazarsınız ki Adam derdini anlatmış yardım istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

boy uzatma egzersizleri
    şeklinde google da kısa bir araştırma yap. kapsamlı kaynaklar bulabilirsin. üstelik panik yapmana gerek yok. yaşın, uzaman için müsait.
    egzersizleri düzenli olarak yaparsan aşağı yukarı yılda 5-6 cm uzama olacaktır.
    genetik ve beslenme şartlarına bağlı olarak bu rakam artabilir veya beklenenden daha düşük olabilir ama uzayacağın kesin gibi birşey.

Kardeşim Sana Katılıyorum.
    Kardeş Senin Boyun Uzamaya Müsait Babanın Boyuunun %75 in ulaşıcaksın sonrası senin elinde

1.Süt İç
    2.Süt iç
    3.Basketbol Oyna
    4.Kiloluysan kilo ver
    5.DANONE Ye.!

• Tom Cruise'un Gizli Topuk'u Türkiye'ye Geldi

Tom Cruise'la gündeme gelen, kısa boylu erkeklerin kurtarıcısı "gizli topuk" satışları patladı.
    Ünlü aktör Tom Cruise'un da son filmindeki rol arkadaşı Cameron Diaz ile aynı boyda görüntülenmesi nedeniyle giydiği konuşulan 'gizli topuklu' ayakkabılar Türkiye'de de yayılıyor. Yeşil Kundura yetkilileri Türkiye'de kısa boylu erkeklere şimdiye kadar 10 bin ayakkabı sattıklarını belirttiler.

KISA BOYLU ERKEK 'GİZLİ TOPUK' PEŞİNDE
    Kısa boylu erkeklerin kurtarıcısı boyu uzatan yüksek ökçeli ayakkabılara Türkiye'de de ilgi artıyor. Yeşil Kundura'nın Pazarlama Müdürü Deniz Toprak, haftada bin çift boyu uzatan ayakkabı sattıklarını söyledi.

Başta dünyaca ünlü Aktör Tom Cruise olmak üzere tüm kısa boylu erkeklerin kurtarıcısı olan boyu uzatan yüksek ökçeli ayakkabılara Türkiye'de de ilgi artıyor. Gizli ökçeyle yapılan bu özel topuklu ayakkabılar dışarıdan bakıldığında kesinlikle belli olmuyor ve boyu 5 ila 10 santim arasında uzatıyor. Yeşil Kundura'nın Pazarlama Müdürü Deniz Toprak, erkeklerin boyunu 5, 6.5 ve 8 santim arasında uzatan 3 farklı seçenekte satışa sundukları bu ayakkabılardan haftada bin çift sattıklarını söyledi.

İLK HAFTA TALEP PATLAMASI YAŞANDI
    Yaptıkları araştırmalarla bu ayakkabılara Türkiye'den çok fazla talep olduğunu gördüklerini belirten Toprak, bunun ardından haziran ayında seri üretime başladıklarını dile getirdi. Toprak, "Türkiye'de ayakkabı sektöründe şu anda bizden başka bu ürününün seri üretimini gerçekleştiren yok" dedi.
    Boyu uzatan ayakkabıların fiyatlarının 129 TL'den başladığını söyleyen Toprak şöyle devam etti: "Türkiye'de bu tarz ayakkabılara yoğun ilgi olduğunu gördük. Boyu uzatan ayakkabılar yurt dışından getirtiliyordu ya da özel olarak ayakkabıcılarda yapılıyordu. Biz de sektördeki bu boşluğu gördük ve seri üretime geçtik. Satışa başladığımız ilk hafta talep patlaması yaşandı ve telefonlarımız susmadı. Şu anda kadar 10 bine yakın ayakkabı sattık."

Boy uzatan ayakkabı koleksiyonunu sürekli olarak geliştirdiklerini söyleyen Toprak, "Şu anda 15 farklı modelde 50 farklı renk seçeneğimiz var. Kışlık modeller üzerinde çalışıyoruz bu modeller içinde kışlık bot da olacak" dedi.

Gündüz Gece filminin galasında bir araya gelen 1.73'lük Tom Cruise'la 1.79'luk Cameron Diaz'ın aynı boyda olması dikkatleri çekmişti. Diaz topuklarına rağmen Cruise'u geçememiş Cruise'un gizli topuklu ayakkabı giydiği iddia edilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 27 Temmuz 2010; 11:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

puhahaha cüce ben 3 e giderken bie daha uzundum

• bastı bacak
  • ben 7 yaşımdan beri hiç süt içmedim 15 yaşımda boyum benim 171 di.ahh eski günler ne güzeldi sınıftaki herkesteen uzundum.
  • Forumda ne kadar çok 14 yaş var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

ben 7 yaşımdan beri hiç süt içmedim 15 yaşımda boyum benim 171 di.ahh eski günler ne güzeldi sınıftaki herkesteen uzundum.

Siz mi anormalsiniz, biz mi? O zamanlarda bizim sınıfta 1.80 öküzleri vardı cüce kalırdım. Sen nasıl o boyla en uzun oluyorsun?
  • Konuyu açan arkadaşım. Ben de senin durumundayım. Yaşımız aynı ve hatta senden daha da kısayım. Yemin ederim beni gören lise 1'e geçtiğime inanmıyor Ama benim genetik. Babam da kısa boylu. Hani cücelik gibi kalıcı bir sorun falan var diye ailem küçüklüğümde şüphelenmişler bir sürü testler falan yaptırmışlar, Allah'a şükür hiçbir sorun yok. Doktor babamı görünce " eee böyle bir babadan böyle çocuk olması çok normal" demiş. Ama uzun zamandan beri görüşmediğim kişiler beni görünce " vay be baya büyümüşün , boyun uzamış" diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 27 Temmuz 2010; 13:20:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.