Şimdi Ara

Boyum Çok Kısa :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben anormalsiniz demedim.180 lik öküzler bizde yoktu. en uzunum derken 1 kişi vardı 175lik okadar şimdiki okullarda belki vardır bilmiomkişimdi boyum 180 lerde bişey
  • Annenle baban o boydalarsa boy atacaksın demektir. Merak etme ;)
  • Anne baba boyuna göre yaş hesaplaması yapanlar gerçekten komik.Neslinde ufak boylu kişiler varmı?Örneğin dedesinin dedesi bile ufak boyluysa bu senin genetiğini etkiler.Yani genetikle boy hesaplaması yapmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

Shire'de yaşa dikkat çekmezsin. :)
    espriyi anlayan anladı :)

Oha nası bi espiri lan bu. Olm kimse anlayamaz bunu naptın sen ?
  • Şu an 14 yaşındayım (ocak 96) ve boyum 1.62 falan. Geçen sene bu aylarda boyum 1.50 civarındaydı. Yani bir anda çok fazla boy atabiliyorsun.
  • yuh benim birader 13 yasinda 1.61.

ben 14 yasindayken 150 idim, boyum 15 yasinda 170 i gecti. lise ilk sinifta benden uzun olanlar kisa olmustu. su an 25 yasina basicam boy 1.76 idare eder.

takma kafana kardes uzarsin daha. 165 i gecersin, kemik liflerindeki kan ve boyunu uzatan hucreler 22 yasina kadar gelistiriyor kemiklerini. yani boyun uzar daha ...
  • 20 yaşına kadar uzarsın merak etme. 1.66 1.67 olursun
  • Her gün ulaşamadığın bir yere 30 kere zıpla.
    Her sabah basketbol oyna ardından koşu yap.
    Uyumadan önce süt iç.
    Her gün 300 gram yoğurt ye.
    Sabah kalkınca iyice bir vücudunu ger.

2 ayda 2 cm uzarsın.Ama hergün yaparsan.Zaten okullarda tatil.Bol bol spor yap.Ve moralini bozma.Sen gelecek sene 1.70 olursun.Erkekler 16 yaşında uzuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Her gün ulaşamadığın bir yere 30 kere zıpla.
    Uyumadan önce süt iç.

2 ayda 2 cm uzarsın.Ama hergün yaparsan.Zaten okullarda tatil.Bol bol spor yap.Ve moralini bozma.Sen gelecek sene 1.70 olursun.Erkekler 16 yaşında uzuyor

basket boyu en fazla 5cm filan uzatır istediğin kadar oyna uzamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINT

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Her gün ulaşamadığın bir yere 30 kere zıpla.
    Uyumadan önce süt iç.

basket boyu en fazla 5cm filan uzatır istediğin kadar oyna uzamazsın

Zıplama sporu her zaman boyu uzatır bende keşke o çağlarda amatör kümede futbol oynatacağıma basketbol oynasaydım şimdi en an bi 5,10 cm daha uzun olurdum o da bana yeterdi

Arkadaşlar ergenlik döneminde top oynamayın çarpık bacak, fiziki gelişimi yavaşlatıyor

• canını sıkma bende birden uzadım şuan 1.80 nim basketbol oyna ve süt iç
  • 14 yasında 1.71 santim ailenin en uzunuyum...!)Süt çok içmem....!Çok basketbol oynamam genetik diyecem ailenin hepsinden uzunum...!Neden ben uzunum...?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderBorn -- 27 Temmuz 2010; 17:05:14 >
  • Artık Yaşın geçmiş en fazla 10 cm uzarsın.. İyi akşamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

Orijinalden alıntı: barman

O boyun uzayacağına emin ol bir kere. Fakat tahminimce 1.67-1.68 civarı kadar olur.

15 yaşındaki adam nasıl olurda 4 senede 20 cm uzuyacak ?

en fazla 160 olur

Bilmiyorum yaş kaç oluyor ama ben lise bire başladığımda boyum 1.58 falandı en fazla ; lise bitti şu anda 1.76 hocam.
  • basketbol oyna, ben 1 yılda 15 cm civarı boy atmıştım, tabi o sıralar ergenlik dönemimdi minimum bi 7-8 cm uzayacağım kesindi fakat o zamanlar basketlede çok uğraşırdım tam 15 cm herkes şaşırmıştı.

bu arada boyu değil işlevi önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal.Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: I can

Shire'de yaşa dikkat çekmezsin. :)
    espriyi anlayan anladı :)

Oha nası bi espiri lan bu. Olm kimse anlayamaz bunu naptın sen ?

Sonuçta herkes yüzüklerin efendisini baştan sona bilmez değilmi.Inciciye legolas de sensin o der döver seni :)
  • Uzamak için daha zamanın var boyu kafana takmamalısın bence tavsiyelerim:sigara içiyosan bırak, bol bol süt iç danone vs yemelisin ve oldukça zıpla internette zıplama programları var onlarıda uygulayabilirsin
  • bende 15 yaşındayken boyum o civarlarda birşeydi. şuan yaşım 16 ve 1.65 boyundayım. hiçbirşey yapmana gerek yok. sadece bekle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Join ~
    bende 15 yaşındayken boyum o civarlarda birşeydi. şuan yaşım 16 ve 1.65 boyundayım. hiçbirşey yapmana gerek yok. sadece bekle :)

Senide gören uzun sanıcak.O nasıl moral
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Şimdi biri çıkıcak önemli olan işlevi dicek

Önemli olan işlevi boyu napıcan. Tr de kısa boylular götürüyor malı

böyle sanmaya devam et
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.