Şimdi Ara

Boyum Çok Kısa :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatimdegisti.com telkinle boy uzatma konusuna bir göz at belki işine yarar
  • dostum sen boyu birak tipten kaybetmissin.. donanimhaber bile senin attigin mesajlari mesajdan saymiyor.. 2 mesaj atmissin hala 0 yaziyor

gelelim konuya.. o yaslarda herkez kisa olur bu sorun degil.. sorun olan askere gidene kadardir.. sana tavsiye al eline bir basktbol topu durmadan sut ic ve basket oyna.. ben 15 yasimdayken amcamin kizi bendne uzun diye deli olurdum aramizda ay farki var ayni yastayiz.. ne yapsam etsem derken ozamanlar ne donanimhaber var sorabilecek neden bir internet kafe.. oretmene sordum bana dediki olm ne yapacam boyu boy kavaktada var ama ise yaramiyor.. felsefe yapti .. sonra dediki al eline bir basket topu durmadan oyna ve sut ic.. 18 yasimda 180 olmustum simdi yas 30 ve 187 yim cok iyi basketbool oynuyor ve hala sut iciyorum..
    kolay gele ve beni unutma sakin boyun uzayinca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 27 Temmuz 2010; 19:53:54 >

• aynı doğuştaki atalay gibisin
    çocuk hiç yemeklerini yemiyo fln yemek ye bende 158dim sene başı ve kilom yaklaşık 38 idi şimdi 168boyum ve 44kg 6pack omuz kol kası flnda cabası tabi yatılı okul adamı böyle yapıyo(3 ay sürdü sm=icon_smile_disapprove.gif] ) neyse diğceğim boy birden uzuyo yemek yiycen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 27 Temmuz 2010; 21:35:22 >
  • bende ayniyim, ama babam bende lise sonlarinda uzadim diuo boyuda uzun bizim aile boyleymis
  • bol bol zıpla,protein tüket,basketbol oyna.klasik şeyler işte,geri kalanda genetik
  • bir atalay daha üzülmeyin arkadaşlar (çok saçma oldu biliyorum) cennete herkeze yer var
  • O yaşlarda olabilir. Büyük ihtimalle ergenliğin bir devresinde uzarsın.
  • Barfiks yapmanı öneririm , Ne kadar genetik de olsa Yaş 18 boy 1,91
  • devre arası mola H-A-H-A evet arakdaş haklı haydi haklayalım onu
    (bugün iğrenç ötesi espiri yapma günündeyim(bunun içi(dans(boş demek dans değil(( )))) niye boş))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious27

Tom Cruise'un Gizli Topuk'u Türkiye'ye Geldi

Tom Cruise'la gündeme gelen, kısa boylu erkeklerin kurtarıcısı "gizli topuk" satışları patladı.
    Ünlü aktör Tom Cruise'un da son filmindeki rol arkadaşı Cameron Diaz ile aynı boyda görüntülenmesi nedeniyle giydiği konuşulan 'gizli topuklu' ayakkabılar Türkiye'de de yayılıyor. Yeşil Kundura yetkilileri Türkiye'de kısa boylu erkeklere şimdiye kadar 10 bin ayakkabı sattıklarını belirttiler.

KISA BOYLU ERKEK 'GİZLİ TOPUK' PEŞİNDE
    Kısa boylu erkeklerin kurtarıcısı boyu uzatan yüksek ökçeli ayakkabılara Türkiye'de de ilgi artıyor. Yeşil Kundura'nın Pazarlama Müdürü Deniz Toprak, haftada bin çift boyu uzatan ayakkabı sattıklarını söyledi.

Başta dünyaca ünlü Aktör Tom Cruise olmak üzere tüm kısa boylu erkeklerin kurtarıcısı olan boyu uzatan yüksek ökçeli ayakkabılara Türkiye'de de ilgi artıyor. Gizli ökçeyle yapılan bu özel topuklu ayakkabılar dışarıdan bakıldığında kesinlikle belli olmuyor ve boyu 5 ila 10 santim arasında uzatıyor. Yeşil Kundura'nın Pazarlama Müdürü Deniz Toprak, erkeklerin boyunu 5, 6.5 ve 8 santim arasında uzatan 3 farklı seçenekte satışa sundukları bu ayakkabılardan haftada bin çift sattıklarını söyledi.

İLK HAFTA TALEP PATLAMASI YAŞANDI
    Yaptıkları araştırmalarla bu ayakkabılara Türkiye'den çok fazla talep olduğunu gördüklerini belirten Toprak, bunun ardından haziran ayında seri üretime başladıklarını dile getirdi. Toprak, "Türkiye'de ayakkabı sektöründe şu anda bizden başka bu ürününün seri üretimini gerçekleştiren yok" dedi.
    Boyu uzatan ayakkabıların fiyatlarının 129 TL'den başladığını söyleyen Toprak şöyle devam etti: "Türkiye'de bu tarz ayakkabılara yoğun ilgi olduğunu gördük. Boyu uzatan ayakkabılar yurt dışından getirtiliyordu ya da özel olarak ayakkabıcılarda yapılıyordu. Biz de sektördeki bu boşluğu gördük ve seri üretime geçtik. Satışa başladığımız ilk hafta talep patlaması yaşandı ve telefonlarımız susmadı. Şu anda kadar 10 bine yakın ayakkabı sattık."

Boy uzatan ayakkabı koleksiyonunu sürekli olarak geliştirdiklerini söyleyen Toprak, "Şu anda 15 farklı modelde 50 farklı renk seçeneğimiz var. Kışlık modeller üzerinde çalışıyoruz bu modeller içinde kışlık bot da olacak" dedi.

Gündüz Gece filminin galasında bir araya gelen 1.73'lük Tom Cruise'la 1.79'luk Cameron Diaz'ın aynı boyda olması dikkatleri çekmişti. Diaz topuklarına rağmen Cruise'u geçememiş Cruise'un gizli topuklu ayakkabı giydiği iddia edilmişti.

Bu ayakkabıları gördüm, sekiz santim uzatanını giyecektim geyiğine ancak numara bulamadım (boy 190 cm)

• bende aynı durumdayım 16 yaş 1.65 felen boy okulda en kısa olmaktan korkuyorum. doktora gittim ama bileğimdeki bi kemiğimin kapandığını ve boyumun uzamıycağını söyledi. artık o kadar da kafaya takmıyorum. böyle olucaksa böyle gider diyorum ve kutuma gidiyorum
  • adam uzamissss..

o anlamda degil konuyu acmis ve uzamis yani gitmis.. belki okuyordur ama bisi yazmiyor
    yazssada mesajarai sayilmiyor iki mesaj atmis sifir yaziyor
  • ya bişi olmaz bende lise 1 de 159 dum şimdi lise 3 1 78 boyum var ailede en uzunlardan biriyim + boyum dahada uzuyor ayda 2 cm atıyorum nerdeyse :) bide go girl baby arkadaşımız söylediği gibi yetişemediğin yere değmeye çalışırsan çok iyi uzuyorsun ben hergün 200-300 kere yapıyorum sıkıntıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakir38

adam uzamissss..

o anlamda degil konuyu acmis ve uzamis yani gitmis.. belki okuyordur ama bisi yazmiyor
    yazssada mesajarai sayilmiyor iki mesaj atmis sifir yaziyor

fırsat buldukça girip okuyp cevap yazıyorum :)

verdiğiniz fikirler için teşekkürler arkadaşalr saolun..
  • liseye başladığımda 1.55 boyum vardı şimdi 1.75 boyum 20 yaşıma kadar yavaş yavaş uzadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

Orijinalden alıntı: barman

O boyun uzayacağına emin ol bir kere. Fakat tahminimce 1.67-1.68 civarı kadar olur.

15 yaşındaki adam nasıl olurda 4 senede 20 cm uzuyacak ?

en fazla 160 olur

kesin değil.ben lise bir de 1.51 di boyum şuan 20 yaşındayım 1.82 öyle hiçte uzamak için bir çaba harcamadım.
    takma kafana dostum erkeklerde bildiğim kadarı ile kemik gelişimi 21 yaşına kadar devam ediyor hadi yanlış biliyorsamda 20 olsun yani anlayacağın uzarsın takma kafana
  • 15 yaşındayken 1.52 boyum vardı. Şimdi 18 yaşıma girmek üzereyim ve boyum 1.74 . Yaz tatillerinde bol bol uyu uzarsın.
  • Bu kadar kafaya takacagın yere en yakın köprüden atla dostum Hem tek kısa boylu sen değilsinki beklersen belkide uzayabilirsin ?
  • 16 daha yeni bitti boy 1.71 daha 18'in bitmesine 2 sene var acaba 1.80 olurmuyum

kardeş bu arada danino+süt iç işe yarıyor
  • 15 yaşındayken boyum 1.59'du ,şimdi 18 yaşındayım ve boyum 1.73 .Bence kendine daha çok güvenmelisin başkalarının konuşmaları seni etki altında bırakmamalı ,etkilenirsen senin için kötü olur kendine güvenmemekten toplum içinde rahat edemezsin ,herkesin bakışında mana ararsın . (Kendimden biliyorum ,tavsiye olarak dedim . )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.