Şimdi Ara

Boyum Çok Kısa :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ya bi sorunum var sizlerle paylaşmak istedim benim yaş 15 lanet olsun ki 1.53 kendimden utanıyorum arkadaşlarımın yanında 7 8 yaşındaymış gibi görünüyorum bazılarıda dalga geçiyor bazılarıda tavsiyeler veriyo böle böle yap diye boyum neden uzamıyor ayrıca çokda zayıfım kiloda alamıyorum abim uzun boylu kardeşimin bile boyu benimini geçti kendimden nefret etmeye başladım :S bişeyler yapılabilirmi bi çaresi varmı boy uzatmanın ?

2 yıl sonra :)

2 yıl geçti başlığı açalı ve şuan yaşım 17 boyum 1.65 :) 2 yılda 13cm iyi bi rakam galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertc111 -- 29 Mayıs 2012; 23:18:15 >

• arkadaşlar yokmu bi öneriniz??
  • boy uzatma egzersizleri
    şeklinde google da kısa bir araştırma yap. kapsamlı kaynaklar bulabilirsin. üstelik panik yapmana gerek yok. yaşın, uzaman için müsait.
    egzersizleri düzenli olarak yaparsan aşağı yukarı yılda 5-6 cm uzama olacaktır.
    genetik ve beslenme şartlarına bağlı olarak bu rakam artabilir veya beklenenden daha düşük olabilir ama uzayacağın kesin gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgezer

boy uzatma egzersizleri
    şeklinde google da kısa bir araştırma yap. kapsamlı kaynaklar bulabilirsin. üstelik panik yapmana gerek yok. yaşın, uzaman için müsait.
    egzersizleri düzenli olarak yaparsan aşağı yukarı yılda 5-6 cm uzama olacaktır.
    genetik ve beslenme şartlarına bağlı olarak bu rakam artabilir veya beklenenden daha düşük olabilir ama uzayacağın kesin gibi birşey.
    Şimdi biri çıkıcak önemli olan işlevi dicek
  • Shire'de yaşa dikkat çekmezsin. :)
    espriyi anlayan anladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6B729B06B

Shire'de yaşa dikkat çekmezsin. :)
    espriyi anlayan anladı :)
    genetik olabilir ailenden veya sülalenden bbiride senin gibi kısamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Önemli olan işlevi boyu napıcan. Tr de kısa boylular götürüyor malı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Önemli olan işlevi boyu napıcan. Tr de kısa boylular götürüyor malı

Alıntıları Göster
    O boyun uzayacağına emin ol bir kere. Fakat tahminimce 1.67-1.68 civarı kadar olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

O boyun uzayacağına emin ol bir kere. Fakat tahminimce 1.67-1.68 civarı kadar olur.

Alıntıları Göster
    süt iç dicem ama olmayacak dimi
  • quote:

15 yaşındaki adam nasıl olurda 4 senede 20 cm uzuyacak ?

en fazla 160 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

en fazla 160 olur

Evet beyler handikap 162,5
    alt>1.55 üst>2.15

bence alt biter
  • quote:

quote:

en fazla 160 olur

Matematiğinde problem mi var? 167 diyorum. 153 zaten şu an. 14 cm civarı. Bizim okulda bir arkadaş 153'tende aşağıdaydı lise 1'de. Lise 3'e gelmeden ulaştı bu boylara.
  • Spor salonuna yazıl orda boy uzatma egzersizleri yaptırıyorlar. Arkadaş gidiyor o 2 ayda 2 cm uzadı. Senin yaşında daha genç daha hızlı uzayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

en fazla 160 olur

Alıntıları Göster
    yaşın 15 boyun 153 gerçekten de kısa boyun var. askere 150 boyu olanı almıyorlar. 3cm ile yırttın. şimdi normal bir insanın boyu 20 yaşına kadar uzayabilir. ancak senin boyun biraz anormal. anlaşılan gende olan birşey. o yüzden uzaman biraz zor. ancak 20 yaşına gelene kadar bazı egzersizler yaparak uzayabilme şansın olabilir. asla isyan etme sonuçta allah vergisi. bazen bende kendime kızıyıroum neden bu kadar uzunum diye benim boyum 190. dediğim gibi kendini sıkıntıya sokma. sana hayatta başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

Spor salonuna yazıl orda boy uzatma egzersizleri yaptırıyorlar. Arkadaş gidiyor o 2 ayda 2 cm uzadı. Senin yaşında daha genç daha hızlı uzayabilirsin
    bende 16 yaşındayım boy 1.70 acaba 20 yaşına kadar 10 cm daha atarmıyım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 27 Temmuz 2010; 12:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

bende 16 yaşındayım boy 1.70 acaba 20 yaşına kadar 10 cm daha atarmıyım :(

Alıntıları Göster
    Bilgiler için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertc111

Merhaba arkadaşlar

ya bi sorunum var sizlerle paylaşmak istedim benim yaş 15 lanet olsun ki 1.53 kendimden utanıyorum arkadaşlarımın yanında 7 8 yaşındaymış gibi görünüyorum bazılarıda dalga geçiyor bazılarıda tavsiyeler veriyo böle böle yap diye boyum neden uzamıyor ayrıca çokda zayıfım kiloda alamıyorum abim uzun boylu kardeşimin bile boyu benimini geçti kendimden nefret etmeye başladım :S bişeyler yapılabilirmi bi çaresi varmı boy uzatmanın ?

15 yaşında 1.50 anca vardım lise başlangıcında inanılmaz kısa duruyordum.Tabi benim bütün arkadaşların hayvanı durumda olmasınında bunda etkisi olduğu su götürmez bir gerçek tabiki :)
    şuan 18 yaşımı doldurdum çıplak ayak 170 filanım ayakkabı ile 1-2 cm kazancı ile göze batmayacak uzunluğa ulaştım gibi kısayım hala ama.
    sana tek önerim doktor yardımı al bir endokrin servisine başvur hormonal sorun olması muhtemel bu sayede 20 cm e yakın uzamışım 3 senedeki bence azımsanacak bir oran değil benim sorunum hormonal idi ayrıca kilo problemim var bence ilk yapman gereken doktora görünmek.
    iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Genetikse yapabileceğin pek birşey yok eğer genetik değilse uzarsın zaten bende o yaşlarda o boydaydım
  • quote:

quote:

quote:

en fazla 160 olur

Matematiğinde problem mi var? 167 diyorum. 153 zaten şu an. 14 cm civarı. Bizim okulda bir arkadaş 153'tende aşağıdaydı lise 1'de. Lise 3'e gelmeden ulaştı bu boylara.

bende dıyorumki uzasaydı 170e kadar yolu var.Arkadaşın boyu 153 olduğu için 5 sene sonrada değişmez onu demek ıstıyorum aileden gelen genetik bozukluk var heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

quote:

quote:

en fazla 160 olur

bende dıyorumki uzasaydı 170e kadar yolu var.Arkadaşın boyu 153 olduğu için 5 sene sonrada değişmez onu demek ıstıyorum aileden gelen genetik bozukluk var heralde

Alıntıları Göster
    ya babam 180 civarında annemde 170 e yakın abim de baya uzun babamın boylarda kardeşim bile beni geçti benim boy uzamıyo ama :S

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.