Şimdi Ara

Boyum kısa arkadaşlarımın yanında ezik hissediyorum tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar erkeğim boyum 164 yaşım 16 uzarsın diyecekler için doktora gittim epifiz plaklarım kapanmış yani uzamam durmuş zaten babam 156 annem 152 arkadaşlarım ise 175 ve 180 üstü olanlar var yanlarında kendimi ezik gibi hissediyorum sanki onlar benim babam elimden tutmuş okula götürüyorlar gibi hissediyorum bildiğin ne önerirsiniz bana bu durmundan nasıl kurtulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Machoo_

Bu mesaj silindi.

adama boş yere umut verme,babası 156ymıs baksana

• Acısına dayana bileceksen kemiklerinne plaka taktır ama en acılı ameliyatlardan biridir acısı geçsin diye kolunu bile kesebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Babam 18 7 ben 180im 15 yaşındayım daha uzarmıyım ?

• Babana göre iyi bile uzamışsın boşver takma baban nasıl anneni bulmuşsa sen de 1.50-60 arası birini ayarlarsın

• Spor yapıyormusun genç adam , düzgün besleniyormusun? Genetik tabi ki altyapıyı oluşturur ama senin büyüme döneminde yaptıklarında çok önemli. Önündeki 4 yıl boyunca protein ağırlıklı beslen , sigara kesinlikle kullanma birde esneme ağırlıklı egzersizler yap , bütün bunlara dikkat edersen belki 1.80 olamazsın ama 1.70in üzerine kesinlikle çıkarsın

• Baban 156 imiş babana göre 8 cm uzunsun biraz da genetik bu işler 5 cm civari daha uzayabilirsin 20 yaşına kadar uzayabilir erkekler az da olsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 2:55:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 2:54:46 >
  • Babam 1.65 ben 1.80im.

allahtan yırttım ya Allah sabır versin zor iş

aptal aptal insanlardan laf işitmek çok zordur az da olsa anlıyorum

• Başbilen kullanıcısına yanıt

Belli olmaz. Ben mesela 15 yaşımda 182 filandım. Şu an 19 um 2 yıldır neredeyse hiç uzamıyor boyum. 187 filanım şu an.

Eğer ki bodybuilding tarzı şeylere girişirsen uzamaz, ama eğer bu tarz şeyler yapmazsan uzama ihtimali çok yüksek. Ben mesela 17 yaşımda filan bundan dolayı sonra çok fazla uzama olmadı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bateren -- 16 Eylül 2020; 14:10:46 >
  • Kanka yapacak bişi yok basket oyna yüzmeye git ama zor yani bu işler genetik briaz da

• 1.65 insanlar da olacak ki 1.90 uzun bir boy olsun. Hereks uzun olursa zaten uzun kavramı olmaz

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

İmkansız değil dostum yaşın kaç olursa olsun omurganı esneterek 5 cm'e kadar boyunu uzatman mümkün. Tabi bu 2 günde olacak iş değil yaşam tarzını tamamen değiştirmen gerek. Bunu gerçek anlamda iyi eğitim almış bir pilates eğitmeniyle görüşerek teyit alabilirsin. Tabi ki bu 40 yaşında 160 olan adamı 180 yapma gibi algılanmasın, yoga ve pilates ile gözle görülür ölçüde boy artışı sağlanabiliyor. Ayrıca boy problemi yaşayanların çoğunda skolyoz , kifoz gibi omurga rahatsızlıkları oluyor bu rahatsızlıkların ameliyatsız tek çözümü pilates olduğunu doktorlar da doğruluyor. 16 yaşında 165 olan birinin genetiği nasıl olursa olsun doğru beslenme ve egzersiz ile 170ler civarına çıkması hayal değil.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Mesajımın ilk 2 cümlesinde anlatmaya çalıştığım şey buydu zaten. ''Yaşam tarzını tamamen değiştirmen gerek'' , bundan kastım bahsettiğiniz durumu kalıcı hale getirmek için yapılacakların bütünüdür. Arkadaşın yaşı daha çok küçük ciddi olarak bu konuya özen gösterirse başarılı olur

• Dostum üzmek istemem fakat çok kısa ebeveynlere sahipsin. Çevre aile fertleri de böyle ise eğer(dayın, amcan vs.) daha uzayacağını sanmam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.