Şimdi Ara

Boyum Kısa:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1998 doğumluyum 15 yaşıma ekimde giricem boyum 1:50 nasıl uzar çok kafaya takıyorum lütfen gerçekten bilenler yazsın birilerinin ağzından konuşmalarından duyan kişiler lütfen yorum atmasın :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral16649 -- 24 Haziran 2013; 19:10:49 >

• Ben 97 doğumluyum boyum 1.72 amacım 1.80 olmak, yapman gereken şeyi söyliyeyim yaşın genç daha 20 ye kadar yolu var sabahları erken kalk koşu yap yüzme yap esneme hareketleri yap onun dışında basketboll oyna ip atla ancak bu şekilde uzar ve çok dikkatli beslen sabah kahvaltından yumurta ile sütü eksik etme bol bol protein al ve düzenli uyu
  • daha yaşın 15 ergenliğin başındasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

daha yaşın 15 ergenliğin başındasın
    çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınızın hepsini deniyeceğim başka yorumu olan yokmu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral16649

çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınızın hepsini deniyeceğim başka yorumu olan yokmu??

Alıntıları Göster
    Bende 97liyim . Boyum 1.82 Aileden de kaynaklanıyo biraz . Basketbol oyna . Süt iç . İp atla . Yüzme yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

Bende 97liyim . Boyum 1.82 Aileden de kaynaklanıyo biraz . Basketbol oyna . Süt iç . İp atla . Yüzme yap

Alıntıları Göster
    hacı öylesine geziyodum mesajını gördüm.. ben 94lüyüm.. 16 yaşındayken boyum 1.51 di 17 yaşıma geldiğimde boyumun 1.81 olduğunu farkettim herşey bi senede oldu.. şuan 19 yaşındayım boyum 1.93 .. bence dert etme herşey zamanla olur.. (baba 1.88 anne 1.65) iyi günler dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nash1883

hacı öylesine geziyodum mesajını gördüm.. ben 94lüyüm.. 16 yaşındayken boyum 1.51 di 17 yaşıma geldiğimde boyumun 1.81 olduğunu farkettim herşey bi senede oldu.. şuan 19 yaşındayım boyum 1.93 .. bence dert etme herşey zamanla olur.. (baba 1.88 anne 1.65) iyi günler dilerim..

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYUM NEDEN UZAMIYOR!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    hacı bende senle yaşıtım ama şu da var geçen sene 1,71 dim şuan 1.82 yim geçen ay 1.78 hala uzamaya devam et anlık olur
  • quote:

Hocam aynı yastayız, benim boy 1.87 ama aileden kaynaklanmiyor bence. Annem babam cogu akrabam kısa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RagnarL888

quote:

Hocam aynı yastayız, benim boy 1.87 ama aileden kaynaklanmiyor bence. Annem babam cogu akrabam kısa

Alıntıları Göster
    başka önerisi olan yokmu lütfen bütün arkadaşlarım uzun boylu

• quote:

başka önerisi olan yokmu lütfen bütün arkadaşlarım uzun boylu

Alıntıları Göster
    bundan başka nasıl öneri verebilirizki doğal yollar bunlar :) doktora git bence en güzel cevabı o sana verir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITeodor

bundan başka nasıl öneri verebilirizki doğal yollar bunlar :) doktora git bence en güzel cevabı o sana verir :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben de 94 lüyüm.94lü olan arkadaş yazmış uzadım diye ama malesef ben 1.65 boyundayım. liseye başlarken belki 2-3 santim daha kısaydım ama ancak o kadar uzadı .Basketi ortaokulda 2-3 yıl iyi oynadım diyim sana yarışmalara felan gittim.Lisede de haftada 1-2 kere olarak oynadım.Yüzme yok yani yazdan yaza, denizsiz yerde yaşadığım için, zaten havuzda çok yok okul felan derken olmadı. Benim gibi olan arkadaşlar vardı.Ama (nash 1883) gibi lisede bir yılda süper uzayan arkadaşlarda oldu öyle basketle yüzmeyle felan değil resmen bir anda diyebilirim. Ama annenin ve babanın boyuna da bağlı olduğunu düşünenelerdenim benim anne 1.50 baba 1.60 .Ben ailennin uzunuyum hatta diyim sana .Ama tabi benim gibi olcaksın diye bir şey yok ama benimde uzun arkadaşlarım var ama boyumla dalga geçmezler artık etrafındaki insanlar gerçekten iyiyse sana önem veriyorsa boyuna takmazlar ama zaten her dakka boyunla dalga geçen insanlar varsa onlara takılma ve mümkün olduğunca uzaklaş bence.Çünkü zamanında ben yaşadım boyumla dalga geçilmesini çok olmadı ama sınıfın hep en kısa erkeği idim diyim sana ilkokul,ortaokul,ve lisede .Yani böyle olan sadece sen değilsin diye söylüyorum bunları(Kusura bakma uzun oldu ama amacım sana yardım etmek). Yani herkes yazmış uzarsın daha gençsin diye ama malesef uzayamayada bilirsin bende olduğu gibi ama emin ol hayatta daha önemsiyeceğin çok fazla şey olacak ve zamanla bunu takmıyacaksın ve de takmamalısın ben de takardım bi ara lisenin ilk yılları felan ama sonra unuttum gitti.Yani herkes uzun diye düşünüyorsun ama öyle sanma.Eğer takıldığın kız konulşarı felan ise ona ben de hala bir çözüm bulamadım . Ama tüm kızlarda 1.80 değil heralde kısaları daha çok uzunlardan bence gözlemlerimce.Biraz içimde birikmiş şeyler varmış yazarken anladım ama dediğim gibi hayatta takacağın çok fazla şey olacak emin olabilirsin. Ama sen yinede yüzme,basket felan yapmaya çalış hem boyuna hem sağlığına hemde kendine olan güvenine katkısı olur ama takma artık bence ( Olduğu kadar olmadığı kader diye bir söz vardır dimi )

• quote:

Orijinalden alıntı: gringo10

Arkadaşım ben de 94 lüyüm.94lü olan arkadaş yazmış uzadım diye ama malesef ben 1.65 boyundayım. liseye başlarken belki 2-3 santim daha kısaydım ama ancak o kadar uzadı .Basketi ortaokulda 2-3 yıl iyi oynadım diyim sana yarışmalara felan gittim.Lisede de haftada 1-2 kere olarak oynadım.Yüzme yok yani yazdan yaza, denizsiz yerde yaşadığım için, zaten havuzda çok yok okul felan derken olmadı. Benim gibi olan arkadaşlar vardı.Ama (nash 1883) gibi lisede bir yılda süper uzayan arkadaşlarda oldu öyle basketle yüzmeyle felan değil resmen bir anda diyebilirim. Ama annenin ve babanın boyuna da bağlı olduğunu düşünenelerdenim benim anne 1.50 baba 1.60 .Ben ailennin uzunuyum hatta diyim sana .Ama tabi benim gibi olcaksın diye bir şey yok ama benimde uzun arkadaşlarım var ama boyumla dalga geçmezler artık etrafındaki insanlar gerçekten iyiyse sana önem veriyorsa boyuna takmazlar ama zaten her dakka boyunla dalga geçen insanlar varsa onlara takılma ve mümkün olduğunca uzaklaş bence.Çünkü zamanında ben yaşadım boyumla dalga geçilmesini çok olmadı ama sınıfın hep en kısa erkeği idim diyim sana ilkokul,ortaokul,ve lisede .Yani böyle olan sadece sen değilsin diye söylüyorum bunları(Kusura bakma uzun oldu ama amacım sana yardım etmek). Yani herkes yazmış uzarsın daha gençsin diye ama malesef uzayamayada bilirsin bende olduğu gibi ama emin ol hayatta daha önemsiyeceğin çok fazla şey olacak ve zamanla bunu takmıyacaksın ve de takmamalısın ben de takardım bi ara lisenin ilk yılları felan ama sonra unuttum gitti.Yani herkes uzun diye düşünüyorsun ama öyle sanma.Eğer takıldığın kız konulşarı felan ise ona ben de hala bir çözüm bulamadım . Ama tüm kızlarda 1.80 değil heralde kısaları daha çok uzunlardan bence gözlemlerimce.Biraz içimde birikmiş şeyler varmış yazarken anladım ama dediğim gibi hayatta takacağın çok fazla şey olacak emin olabilirsin. Ama sen yinede yüzme,basket felan yapmaya çalış hem boyuna hem sağlığına hemde kendine olan güvenine katkısı olur ama takma artık bence ( Olduğu kadar olmadığı kader diye bir söz vardır dimi )

Alıntıları Göster
    Benim bir iki tane sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Benim yaşım 16 boyum 175. Bu saatten sonra boyum max kaç cm uzar. (180 civarı olabilir miyim)? İkinci sorum ise bodybuilding ile omuzlar max kaç cm gelişir.

• 16 yasindayim ve su an boyun 1.71 gecen sene 1.60 dim ve senin yasindayken 1.55 dim. Bu isler genetik bence babam derdi hep lise 2 yazda uzayacaksin diye bende senin gibi dert ederdim simdi uzamaya devam ediyorum onereceklerim yemek ye ekmek ye mutlaka ben cok sut icerdim hergece yatmadan balli sut ic basketbolda oynayabilirsin ben oynamistim kisa bir sure yuzmeyede gidebilirsin. Kisaca kafana cok takma dostum gelisirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataberk3612

16 yasindayim ve su an boyun 1.71 gecen sene 1.60 dim ve senin yasindayken 1.55 dim. Bu isler genetik bence babam derdi hep lise 2 yazda uzayacaksin diye bende senin gibi dert ederdim simdi uzamaya devam ediyorum onereceklerim yemek ye ekmek ye mutlaka ben cok sut icerdim hergece yatmadan balli sut ic basketbolda oynayabilirsin ben oynamistim kisa bir sure yuzmeyede gidebilirsin. Kisaca kafana cok takma dostum gelisirsin
    merhaba arkadaşlar acil bana cevap verirsenizzzz ( Benim yaş 16 4 ay sonra 17 girecem kilo 65 boy .171.172 arası yeni barfikse başladım hem barfiks çekiyorum hemde kardeşim ayağımdan tutuyor asılı kolıyorum kendimi salıyorum elimden geleni yapıyorum bunu 2 3 yıl uygularsam 185.190 olurmuyom

• quote:

Orijinalden alıntı: neden4747

merhaba arkadaşlar acil bana cevap verirsenizzzz ( Benim yaş 16 4 ay sonra 17 girecem kilo 65 boy .171.172 arası yeni barfikse başladım hem barfiks çekiyorum hemde kardeşim ayağımdan tutuyor asılı kolıyorum kendimi salıyorum elimden geleni yapıyorum bunu 2 3 yıl uygularsam 185.190 olurmuyom

Alıntıları Göster
    Ben hiç bir şey yapmadım, basketi bırak hayatımda hiç topa bile vurmadım, yüzde senede belki bir hafta tatile giderse, orda da yüzmeyi hiç sevmem, 99 eylül ayında 1.70'im, 99 aralığında 15'tim(3 ayda 5 santim), 2000 ocak ayında 1.80 oldum(1 ayda 5 santim), 2000 yılı eylül ayında 1.85 oldum(sekiz ayda 5 santim)... :) Biraz şans işi sanırım. Anne baba kısa ama dedelerim uzun. yani bazen olay genetik olabiliyor. Çok takma kafana. Bir de 1.90 olur muyum diye sormuşsunuz. Etraftaki kızlar genelde çok kısa ben 32 yaşıma geldim halen bekarım, sor bir neden? Çünkü boyuma göre yanıma yakıştırabileceğim bir kız bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

Ben hiç bir şey yapmadım, basketi bırak hayatımda hiç topa bile vurmadım, yüzde senede belki bir hafta tatile giderse, orda da yüzmeyi hiç sevmem, 99 eylül ayında 1.70'im, 99 aralığında 15'tim(3 ayda 5 santim), 2000 ocak ayında 1.80 oldum(1 ayda 5 santim), 2000 yılı eylül ayında 1.85 oldum(sekiz ayda 5 santim)... :) Biraz şans işi sanırım. Anne baba kısa ama dedelerim uzun. yani bazen olay genetik olabiliyor. Çok takma kafana. Bir de 1.90 olur muyum diye sormuşsunuz. Etraftaki kızlar genelde çok kısa ben 32 yaşıma geldim halen bekarım, sor bir neden? Çünkü boyuma göre yanıma yakıştırabileceğim bir kız bulamadım.

Alıntıları Göster
    boy kesinlikle genetiktir yani bazilari hic basket oynamayan kosmayan asosyal takilanlar bile 190 oluyor bi arkadsim var surekli oynadigindan su an 2.05 ama sikayet ediyor mu evet, boy uzamasini genetik haricinde en fazla birkac santim daha uzatilabilir basket vb sporlarla ama 165 olacak adam basketle 190 olamaz uzgunum

@SosyalNet
    hocam senin boy baya iyi ya sahsen ben unide kisa kizlara hic bakmiyorum zaten zarafet uzun boydadir cok ta alimli duruyorlar ki onlarada malum kisa erkeklerle takilmiyor uzun boylu olmak kadar guzle bisey yok bence ama bi 188 87 civari daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

boy kesinlikle genetiktir yani bazilari hic basket oynamayan kosmayan asosyal takilanlar bile 190 oluyor bi arkadsim var surekli oynadigindan su an 2.05 ama sikayet ediyor mu evet, boy uzamasini genetik haricinde en fazla birkac santim daha uzatilabilir basket vb sporlarla ama 165 olacak adam basketle 190 olamaz uzgunum

@SosyalNet
    hocam senin boy baya iyi ya sahsen ben unide kisa kizlara hic bakmiyorum zaten zarafet uzun boydadir cok ta alimli duruyorlar ki onlarada malum kisa erkeklerle takilmiyor uzun boylu olmak kadar guzle bisey yok bence ama bi 188 87 civari daha iyidir
    En Fazla Kaç Santim Uzarım 3 yılla kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: neden4747

En Fazla Kaç Santim Uzarım 3 yılla kadar

Alıntıları Göster
    yüz ve basket oyna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

@SosyalNet

Hiç spor yapmadım, dediğim gibi ne olduğunu bilmiyorum 1 senede aniden boyum uzadı, sınıfın en kısalarındayken bir anda en uzunlarından biri oldum.

Ama çok süt içerim, halen hemen her gün kendimi bildim bileli en az yarım litre süt içmişliğim vardı... Süt bardağım yarım litrelik. ve hemen her gün onunla en az 1 bardak içerim...

Sakalım daha tam olarak çıkmamıştı, hafif bıyık vardı o zamanlar...

Bizim oralarda zaten o yaşlarda o kadar çok sakal çıkmaz. Gerçi artık sakal bayağı bir var tabi... Bir de dediğim gibi anne-baba kısa ama dedelerim uzundu...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.