Şimdi Ara

Uzun zamandır boyum uzamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 16 boyum 175 şuan.Lise 2 ye gidiyorum 8.sınıfta 172 falandım o zamandan bu zamana 3 cm uzamışım çok az.Herkes liseye geçerken yada 1 den 2 ye geçerken uzadı kimisi 10 cm falan kimisi 5.Ben senede 1 cm uzamışım.Sakalım falan az çok var bacaklarımda aşırı kıllı.Babam 183 annem 170 kardeşim 184.Dayılarımda uzun 182 ve üstüler.Son umudum 1 den 2 ye geçerken uzamaktı olmadı ne yapayım ? Daha uzamayacak mıyım ? 17 yaşında da birden boy atılmaz heralde.Önerileriniz neler ? Doktora gitmek istemiyorum ya uzamazsın derse diye çekiniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilon var mı?
    Aslında boyun gayet iyi çokta sorun etme.
    Yüzmeye gitmeye çalış ya da başka bi sporla iliglenmeye bak bi de beslenmene dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

Kilon var mı?
    Aslında boyun gayet iyi çokta sorun etme.
    Yüzmeye gitmeye çalış ya da başka bi sporla iliglenmeye bak bi de beslenmene dikkat et

Hocam beslenmeme dikkat ederim süt yumurta peynir et falan.Barfiks çekmeye başladım birde.Kilom 62-63.Ama bunları yapmasam genetik olarak en az 180 olmam gerek diye düşünüyorum.Annem en kısamız 170 bayan olmasına rağmen.Bence 170 bayana göre uzun bir boy.Annemle aramızda hiç yokmuş gibi neredeyse.

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYUM NEDEN UZAMIYOR!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.