Gecen ay Basket Oynamaya Yeni Başladım.. Ve Bol Bol Süt İçiyorum, Süt Olmadıgı Zamanlar ise Kalsiyum Hapı İçiyorum.. Arkadaşlar Arasında Normal Boydayım.. Ama Kankaların ve sınıfın Nerdeyse Hepsi Hemen Hemen en Kısa 1.70 (8. Sınıf) SİZCE NE KADAR ZAMANDA NEKADAR UZARIM?? SİMDİDEN TESEKKÜRLER..
benim yaş : 16 boy : 173 çok kısayım dellenecem kafayı yiyecem ya
ßoyun İyi Yaşına Göre Uzunsun ßiLe Ama Az Kg ALsan İyi OLru ßoy İLe Kg SabitLe.
bencede
Yaşına göre boyun iyi ama biraz kilo almalısın
Hocam kusura bakma da bi alakası olduğuna inanmıyorum.
Ben eskiden beri kiloluydum hele boy attığım zamanlarda 110'un altına düşmedim. 20 yaşında 190 cm'i çoktan geçmiştim. Şu an 194 cm'im. Kilomda normal çok şükür.
quote:
Orjinalden alıntı: ßaTıKaN
quote:
Orjinalden alıntı: Sulphur
Hocam kusura bakma da bi alakası olduğuna inanmıyorum.
Ben eskiden beri kiloluydum hele boy attığım zamanlarda 110'un altına düşmedim. 20 yaşında 190 cm'i çoktan geçmiştim. Şu an 194 cm'im. Kilomda normal çok şükür.
quote:
Orjinalden alıntı: ßaTıKaN
Senin İçin Dememiştim Zaten.
Süt iç ama kalsiyum hapları alma. Sonuçta ne kadar zararsız da olsa yabancı bir madde alıyorsun vücuduna, doğal kalsiyum değil, yapay bir kalsiyum.
Ayrıca boyunu sorun etme. Önemli olan sağlıktır, düzenli beslen, spor yap. Boy uzunluğu daha çok genetik bir konudur. Boyun, düzenli beslenme ve sporla 3-5 cm ancak uzar, daha fazla değil, geri kalan genetiktir.
Merak etme boyun birkaç yıl daha uzar, sonuçta herkes uzun boylu olacak, zeki olacak, hızlı koşacak, iyi şarkı söyleyecek vb. diye bir kural yok. Herkesin belirli özellikleri vardır, bu insanların zenginliğidir. Örneğin dünyada kısa boylu olup çok iyi piyano çalan insanlar, çok büyük çalışmalara imza atmış bilimadamları vs. var. Aynı şekilde uzun boylular arasında da böyle insanlar var. Boyunu sorun etme, uzun ya da kısa oluşu önemli değil.
Kendine iyi bak.
Dogal Boy uzatma urunleri Satogrowth ve Supergrowth mevcuttur. Urun Siparisi ve urunlerle ilgili bilgi edinmek icin asagidaki adreslerden irtibata gecebilirsiniz.
Emre Urak 0534 291 38 29 emre-urak@hotmail.com
Boyun pek kısa değil zaten. Bol bol basket oyna. Lisede arkadaş vardı. 1,60 ile okula başladı. Hergün okul sonrası bile neredeyse 4-5saat basket oynuyorduk. Mezun olurken 1,72 idi. En azından hobbit lakabından kurtulmuştu. Okulun basket takımına girmesi de cabası tabii.
Yağsız süt içmeni tavsiye ederim.
Evet, bolca kalsiyum ve protein alman lazım.
Bence kilosu da iyi yaşına göre.Kasma sen kardeşim.Protein,kalsiyum,vitamin veren şeylerden tüket ek bir kasma yapmana gerek yok.Takma kafana bunu da
Evet kafana takma ve basketbolu kesinlikle bırakma :)
Bu işler Allah vergisi geninde uzun boyluluk varsa uzarsın.Ondan bunlar için kendini üzmen bişeyi değiştirmez.Boşver hayatını yaşa.Tabii süt ve basketbolada devam
Normal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme