Şimdi Ara

Bozuk Ses dosyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Akıllı telefonumla kaydettiğim çok önemli bir ses kayıt dosyası var 550MB boyutunda. dosya aslında mp3 dosyası ama bilgisayar BsPlayer ile açmaya çalışıyor yani video dosyası olduğunu zannediyor. BsPlayer, MediaPlayer, VLC vs. hepsi ile denedim ama dosya açılmıyor. Eksik Codec hatası veriyor. Adobe Audition ya da Cowon Media da dosyayı göremiyor. İçeriği çok hayati olduğu için vazgeçemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

• K-lite codec pack ile deneyin dener misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulgunes

Arkadaşlar merhaba,
    Akıllı telefonumla kaydettiğim çok önemli bir ses kayıt dosyası var 550MB boyutunda. dosya aslında mp3 dosyası ama bilgisayar BsPlayer ile açmaya çalışıyor yani video dosyası olduğunu zannediyor. BsPlayer, MediaPlayer, VLC vs. hepsi ile denedim ama dosya açılmıyor. Eksik Codec hatası veriyor. Adobe Audition ya da Cowon Media da dosyayı göremiyor. İçeriği çok hayati olduğu için vazgeçemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşın dediği programı kur. Yine çalışmazsa formatını diğer ses formatlarına çevir. Format factory, any video converter vb programları kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.