Şimdi Ara

Bozuk yollarda civic kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 km otomatik vites civic almayı, nasip olursa uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
    Bozuk yollarda konforu nasıldır, masraf acar mı orasından burasından ses gelmeye başlar mı?
    Mıcırlı asfalt(köy yolları) ve toprak yolda(çok nadir).
    Bu yollarda aracı test etme imkanım yok kullananların yorumlarını bekliyorum. Sürüş sitilim sakindir.

• Bozuk yolda konforu iyi değil. Masraf cıkarmaz ama. Bakımdan bakıma gidersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • resvo kullanıcısına yanıt
    masraf çıkarmazsa çok problem değil benim için, konforu clioya göre kıyaslıyorum cliodan iyidir herhalde
  • arka amotisorden tak tak diye gelen seslere alışırsan,aha lan tekeri bıraktık bu sefer demezsen sorun yok:)
  • yeni bir civicmi , yoksa eski kasa bir civicmi...

Hepsi kendine göre farklı...
  • ahun A kullanıcısına yanıt
    0 km 2013 ya da 2014
  • 2008 honda civic kullanıyorum kasis lerde içinde hissedersin ama yol tutuşu mükemmel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2012 ve sonrası modellerde bu durum bayağı düzeltilmiş...
  • YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    fd6 dediniz durum vardi ama yeni kasa fb7 de bu durum yok.
  • eyvallah sağolun
  • Kasislerde hissettiriyr malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuzluk diyorsan civic bir numara, konforda iyidir ama bozuk yol tecrübem yok maalesef.
  • arkadaşlar bende epeydir araç araştırıyorum ve sanırım son kararım civic olacak...bu kasiste gelen seslere gelince sebebi gazlı amortisör kullanılmasıdır.araç testlerinden edindiğim izlenime göre bu sistemi kullanan tüm araçlarda ( ceed,volvo v40,aveo...) bu sorun var mağlesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisak

masraf çıkarmazsa çok problem değil benim için, konforu clioya göre kıyaslıyorum cliodan iyidir herhalde

hocam forumda clio civicten daha konforlu diyen arkadaşların da görülmüşlüğü vardır... kendileri sizi daha iyi bilgilendirebilirler, ikisini de kullanmış olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chacal19 -- 10 Aralık 2013; 10:20:02 >
  • chacal19 kullanıcısına yanıt
    tümseklerde, çukurlarda yada bozuk yollarda Clio kesinlikle Civic ten daha iyi tabiki bana göre
  • artemisak kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce 2012de 0 olarak aldığımız full dizel Clio'yu satip 2010 Elegance Civic aldik çokta begendik keske daha önce alsaydik dedik :) Allah daha iyilerini olmayanlara nasip etsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır clio ile sıfır civic i bozuk yolda karşılaştıran arkadaşa sadece saygı duyulabilir, fakat sürekli bozuk yolda gidiliyorsa bi 6 ay sonra muhtemelen clioda karşılaştırılabilecek hal kalmayacaktır. Birde Civic in sedanı hatchback e göre bozuk yolda daha konforludur.
  • değişik araçlar sürmüş ve 2007 honda civic elegance sahibi biri olarak tecrübelerimi paylaşayım.
    sürdüğüm araçlar ford fiesta 2008, Hundai accent 2010, Citroen c3 2013, Golf 7 2013. accent ve golf 7 yi ikame araçlar olarak 1 er hafta kullandım. citroen şirket arabası, gün içinde kullanırım. ford fiesta da arkadaşın arabası değişik zamanlarda sürmüşlüğüm vardır.

araçları sürdüğüm şehirler ankara ve istanbul. ana yollar düzgün fakat iç yollar oldukça bozuk, bildiğiniz Türkiye.

bozuk yollar için, bu 5 değişik marka ve model içinde en kötü araç kesinlikle civicti. civicte yavaşça geçerken bile hissettiğim tümsekleri, accent ve c3 le gaza basarak geçiyorum, bana mısın demiyorlar. çok konforlu değiller, koltuklar seni sarmıyor belki ama hiç mi hiç tümsek filan hissettirmiyorlar. fiesta, biraz daha hissettriyor ama yine de civic den daha başarılı. civic kesinlikle türkiye yolları için yapılmış bir araç değil. sürüş ve kalite olarak da civici, accent-c3-fiesta gibi araçlarla kıyaslayamazsın zaten ama işte bozuk yollarda onlar bile daha iyi. ayrıca accent ve c3 le 120-130 u geçtiğin anda korkuyu hissediyorsun, yüksek hızlarda kesinlikle güven vermiyorlar. civice ise o konuda hiç birşey diyemezsin. yol tutuşu, yüksek hızlardaki stabilitesi oldukça iyi.

golf 7 ise, hem bozuk yollarda iyi hem de düzgün yollarda yükse hızlarda iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WilliamBillMunny -- 2 Ocak 2014; 21:28:49 >

• WilliamBillMunny kullanıcısına yanıt
    Yanliz dikkatinizden kacan bir konu olmus burda kimse civic butun araclardan daha rahattir daha konforludur diyen olmadi kabul dediginiz de dogruluk payiniz olabilir fakat arac bozuk yollarda da gittiginde oyle iki gunde bozulabilecek bir yapida degil bizim anlatmaya calistigimiz bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O.n.u.r. kullanıcısına yanıt
    ben de tamamen bozuk yollardaki tecrübemi paylaştım. burada bire bir bi karşılaştırma söz konusu değil. ki araçalr aynı sınıfın araçları değiller zaten. diğer araçları kendi aracım gibi uzun süre kullanmadım. diğer araçlar km ilerledikçe ne gibi sorunlar çıkartır, mekanik arıza verirler mi bilmiyorum.

mesela benim civic 100.000 e geldi. aracı kullanırken çok da özenmem. normal bakımlar dışında sadece motor kulağı koptu. (motorun sabit durmasını sağlayan bir parça. usta, civic lerde, yüksek km lerde bu olayı sık gördüğünü söylemişti, onun dışında pek bir sorun olmaz demişti). 300 tl bir fiyatı vardı. zaten civic de sorunsuzluğuyla bilinir genelde. bana göre, civic in en kötü yanı maalesef süspansiyonları, özellikle bizim memleketin yollarına göre olmayan süspansiyonları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.