Şimdi Ara

Bozulan PS3'ü Teknosa'ya mı, yoksa Sony Yetkili servisine mi götüreyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 Aralık 2010(yaklaşık 2 ay önce) tarihinde Teknosa'dan aldığım PS3 cihazımı, oyun oynarken ciddi takılmalar olduğu için servise götüreceğim. Ancak forumdaki Sony Türkiye ve servisleri hakkında yazılanları okuyunca resmen dehşete düştüm

Cihazını Sony yetkili servisine verenler geriye bozuk cihaz vermelerinden, 30 günü hatta 45 günü aşıp 0 cihaz vermemelerinden, ilgilenmemelerinden, yalan söylemelerinden..... şikayetçiler. Şimdi ben bu cihazı doğrudan Sony yetkili servisine vermeyip, Teknosa'ya versem acaba işlerin daha yolunda ve hızlı ilerlemesini sağlar mıyım? Geçen gün Teknosa'yı aradım, isterseniz bize de getirebilirsiniz, biz servise yollarız dediler.

Bu konuda tecrübesi veya fikri olanlar yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-joy -- 15 Şubat 2011; 9:34:07 >

• hertürlü sony yetkili servisine gitçek o cihaz direk kendin git ver
  • teknosa'ya verde gör gününü
  • Aynen teknosa da ekstradan bekler cihazın imkanın varsa git sony servisine ver.Geçmiş olsun bu arada.
  • Bu arada bende teknosadan aldım cihazı arıza yaptığında bana sony yerkili servisine götürmemi söylediler götürdüm ve 2 haftada yeni cihaz verdiler daha önce kullanılmış bi cihazmıydı bilmiyorum ama bildiğin 0 gibiydi. Ve suana kadar en ufak problem çıkmadı.
  • Konsolu aldığın yerle hiçbir ilgisi yok onlarda sony servisine verecek en iyisi kendin ver derdini anlat.Servis olayı birazda gittiğin servise ve çalışanlarına bağlı bütün servisler aynı düzeyde çalışmıyor.
  • Sonuçta Teknosa 30 gün içerisinde yenilenmiş veya tamir edilmiş cihazı vermek zorunda değil mi? Okuduklarıma göre nasılsa Sony de 30 güne yakın bekletiyormuş. Eğer değişen birşey olmayacaksa Teknosa Sony'den daha ciddi ve sorumluluk sahibi bir merci gibi geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Aynen teknosa da ekstradan bekler cihazın imkanın varsa git sony servisine ver.Geçmiş olsun bu arada.
  • Teknosaya versenizde , alıp sony yetkili servise gönderecekler. Teknosa elemanları ilgileniyorlar bile , sadece sony'e kargo yapıyorlar bu kadar. Teknosada gidip gelirken ekstra günler geçecek...

Ben sony yetkili servise verdim . Denizli - İstanbul 4 Günde değişim yapılıp kargoyla teslim edildi .
  • Teknosaya güven olmaz .Hep sorunlular ordan bişe alınmaz..
  • teknosaya versen onlar depoda bekletecekler malı nezaman servise yollarlar allah bilir keza yolladılarmı aramazlarda ürünün akibetini binbir takla ile ögrenirsin gittimi kaldımı ne oldu degiştimi onardılarmı diye kendini yer bitirirsin sonra konu açarsın teknosa söle böle diye gereksiz aksiyon sinir stress e gerek yok adam gibi sony teknik servisine cihazını teslim et olsun bitsin internetten yetkili teknik servislerinin listesi var 30 iş gününüde geçse tüketici hakem heyetine başvurup paranıda alabilirsin o açıdan sıkıntıda pek yok gibi ama araya sakın teknosayı falan sokayım deme
  • sony...
  • 2 ucu .oklu değnek misali
  • Bencede kendiniz gidip sony servisine verin hem daha hızlı olmuş olur , hemde içiniz rahatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

2 ucu .oklu değnek misali

• Arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınız için ama sanırım hata ettim. Öğle arasına çıkmadan önce bu konularda tecrübeli olan ve geçmişte teknik servislerde çalışmış bir arkadaşımı aradım. Sony'e güven olmaz, sen yine Teknosa'ya ver. En azından arada 1-2 telefon açarsın, işin takibini onlar halleder, yollar alır seni ararlar. Sony servisleriyle doğrudan muhattap olmasan daha iyi dedi. Bende kararsızdım ve kararımı Teknosa'dan yana kullandım. Ama son yorum yazan 2-3 arkadaş saat 12'den önce yazsalardı emin olun Sony'e götürürdüm :)

Neyse sağlık olsun, umarım pişman olmam. Bu başlıkta benim durumuma düşenler için iyi bir referans olur :)
  • Keşke sony ye götürseymişsin
  • Hocam deme, pişman oldum zaten bunca yorumdan sonra. Telefon ettiğim arkadaşım kanıma girdi, eğer pişman olursam hesabını önce Teknosa'dan, sonra ondan sorarım :)

quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

Keşke sony ye götürseymişsin
  • Teknosaya servise yollamaları iki defa laptop verdim ikisindede aynı gün servis için yola çıktı ve sorunsuzca gerekli işlem yapılarak geri gönderildi. Ben servise yollamaları konusunda herhangi bir sorun yaşamadım yada benim şansıma öyle denk geldi.

Cihazı veriyorsun kayıt oluşturuyorlar herşeyle onlar ilgileniyor misler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 15 Şubat 2011; 18:41:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.