Şimdi Ara

Bozulan Save dosyası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunu oynarken birden elektrik gitti ve save bozuldu açılmıyor bir türlü bunu kurtarmanın bir yolu varmıdır. 3 gundur oynuyordum 3.sezon bitmek üzereydi save bozuldu Pastore'yi getirmiştim Galatasaray'a bidaha çok zor

• Hocam valla save dosyasının bir yedeği vs yoksa yandı demektir geçmiş olsun. Başıma birkaç defa geldi eskiden.

Ama, nette şöyle birşey görmüştüm, oyunun kayıtlı olduğu games klasörüne sağ tıklayınca Önceki Sürümleri Geri Yükle diye bir seçenek var, oraya girince en yakın tarihi seçersen oyunu kurtarabilirmişiz. Ancak bu bahsedilen klasör bazı Win7 ve Vista sistemlerde varmış, öyle söyleniyor. Ne kadar doğrudur bilemem çünkü ben o bahsedilen Önceki Sürümleri Geri Yükle kısmına girdiğimde boştu.
  • Bende de bos o kisim.Baska hicbir yol yok mudur?
  • Ne yazık ki. Eğer elektirk sorunu başını ağrıtıyorsa, bundan sonra hep çift kayıt yap derim. Garantiye almış olursun en azından. 3 sezon bir şey değil hem gelirsin en fazla 1 haftada, ben 2030'dayım Galatasaray'la, yandığını düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real D

Ne yazık ki. Eğer elektirk sorunu başını ağrıtıyorsa, bundan sonra hep çift kayıt yap derim. Garantiye almış olursun en azından. 3 sezon bir şey değil hem gelirsin en fazla 1 haftada, ben 2030'dayım Galatasaray'la, yandığını düşünemiyorum.

hacı 2030'a kadar nası geldin ben 2020'ye kadar dayanabildim fener'i 9 0 yenmiştim bi takıma da 13 gol atmıştım hiç zevki kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_garnett

quote:

Ne yazık ki. Eğer elektirk sorunu başını ağrıtıyorsa, bundan sonra hep çift kayıt yap derim. Garantiye almış olursun en azından. 3 sezon bir şey değil hem gelirsin en fazla 1 haftada, ben 2030'dayım Galatasaray'la, yandığını düşünemiyorum.

hacı 2030'a kadar nası geldin ben 2020'ye kadar dayanabildim fener'i 9 0 yenmiştim bi takıma da 13 gol atmıştım hiç zevki kalmıyor.

Açık konuşmak gerekirse birkaç saat önce aşağıda gördüğün sonucu elde ettikten sonra kariyeri noktalamaya karar verdim çünkü cidden zevk eskisi kadar zevk, heyecan vermiyor. Muhtemelen bugün-yarın İngiltere 7. ligten bir takımla yeni kariyere başlayacağım.

Bozulan Save dosyası !

• fenerin 5 şutu var 1ri kaleyi bulmuş oda gol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

fenerin 5 şutu var 1ri kaleyi bulmuş oda gol

Benim kaleyi bulan 13 şutun 10'unun gol olması da etkileyici. O değil de kariyeri sonlandırıp yeni kariyer açacağım demiştim ama yok olmuyor denedim bırakamıyorum. Bu play-off sisteminden de sıkıldım adeta, sırf bu yüzden Galatasaray'la yeni kariyer açıp bu noktaya gelmek için uğraşırım belki karar veremedim. Devam edersem de yeni hedef koyacağım kendime lider olmadığım tek bir alan var o da zengin kulüpler sıralaması. Şu an durum bu:

Bozulan Save dosyası !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFY -- 25 Mart 2012; 23:24:24 >

• quote:

quote:

fenerin 5 şutu var 1ri kaleyi bulmuş oda gol

Benim kaleyi bulan 13 şutun 10'unun gol olması da etkileyici. O değil de kariyeri sonlandırıp yeni kariyer açacağım demiştim ama yok olmuyor denedim bırakamıyorum. Bu play-off sisteminden de sıkıldım adeta, sırf bu yüzden Galatasaray'la yeni kariyer açıp bu noktaya gelmek için uğraşırım belki karar veremedim. Devam edersem de yeni hedef koyacağım kendime lider olmadığım tek bir alan var o da zengin kulüpler sıralaması. Şu an durum bu:

Bozulan Save dosyası !

başka takımlardan teklif gelmiyor mu ? avrupaya açıl , fantastik kadrolar kur

• quote:

Gelmez mi hocam en son Man City ve Real Madrid'ten geldi, her ikisini de kabul ettim farklı zamanlarda, ama ayrılmadan önce save yapmıştım, biraz oynadım ama tat vermedi her ikisi de, hatta Real bana 500 milyon sterlin transfer bütçesi vermişti. Sonra eski save'e geri döndüm. Dediğim gibi hem finans rekoru kıracağım hem de yeni bir kariyer açacağım, iki oyun birden sürdüreceğim.

• quote:

Aynen benimde gitmisti bi kere ondan beri çift kayıt yapıyorum korkudan :D
  • quote:

quote:

Gelmez mi hocam en son Man City ve Real Madrid'ten geldi, her ikisini de kabul ettim farklı zamanlarda, ama ayrılmadan önce save yapmıştım, biraz oynadım ama tat vermedi her ikisi de, hatta Real bana 500 milyon sterlin transfer bütçesi vermişti. Sonra eski save'e geri döndüm. Dediğim gibi hem finans rekoru kıracağım hem de yeni bir kariyer açacağım, iki oyun birden sürdüreceğim.

benimde bu kadar olmasada buna benzer bi kariyerdi.Türkiyede büyük kluplerle başlamak zevk veriyor ama sonradan sıkıcı bi hal alıyor.Şuanda brezilya ligindeyim , avrupa ile cok farklı şeyler var . İyi sarıyor tavsiye ederim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

quote:

quote:

benimde bu kadar olmasada buna benzer bi kariyerdi.Türkiyede büyük kluplerle başlamak zevk veriyor ama sonradan sıkıcı bi hal alıyor.Şuanda brezilya ligindeyim , avrupa ile cok farklı şeyler var . İyi sarıyor tavsiye ederim. :)

Tavsiye için eyvallah dostum. Oradaki genel kurallardan bir iki tane örnek verebilir misin örneğin kadroda oyuncu bulundurma kuralı gibi. Ya da uyuz olduğun bir kural var mı mesela o ligde. İyi kötü yönlerden bir iki tane yazarsan sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiye için eyvallah dostum. Oradaki genel kurallardan bir iki tane örnek verebilir misin örneğin kadroda oyuncu bulundurma kuralı gibi. Ya da uyuz olduğun bir kural var mı mesela o ligde. İyi kötü yönlerden bir iki tane yazarsan sevinirim.

Benim brezilyalı oyunculara karşı bi ilgim vardı zaten Fenerbahce kariyerim latin dolu :) En fazla 3 yabancı alabiliyosun ilk 11 ' e . Bende daha yeni açtım diyebilirim kariyeri. İşsiz başladım Sao Paulo'dan teklif geldi . Alt yapı olayı brezilyada muazzam.Bildiğim kadarı ilede transfer bütçeleri bu kıtadaki takımlar için çok düşük.Avrupadan büyük bi futbolcu almak çok zor, kendin yolluyorsun avrupaya büyük futbolcuları. Herkes herkesi yenebiliyor bu ligde :)

Yılın 365 günü maç oluyor nerdeyse. 3 ay sezonluk tatil yok şuanki fikstüre göre.

Bundan tam emin değilm galiba ama bi eyalet ligi var, bi ulusal ligi .Onlardan sonra 2-3 çeşit kupa maçları . Hepsi aynı Sene içinde.

Şuan ilk senedeyim fikstürde ocak 2011 den aralık 2011 e 70'e yakın maç var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim brezilyalı oyunculara karşı bi ilgim vardı zaten Fenerbahce kariyerim latin dolu :) En fazla 3 yabancı alabiliyosun ilk 11 ' e . Bende daha yeni açtım diyebilirim kariyeri. İşsiz başladım Sao Paulo'dan teklif geldi . Alt yapı olayı brezilyada muazzam.Bildiğim kadarı ilede transfer bütçeleri bu kıtadaki takımlar için çok düşük.Avrupadan büyük bi futbolcu almak çok zor, kendin yolluyorsun avrupaya büyük futbolcuları. Herkes herkesi yenebiliyor bu ligde :)

Yılın 365 günü maç oluyor nerdeyse. 3 ay sezonluk tatil yok şuanki fikstüre göre.

Bundan tam emin değilm galiba ama bi eyalet ligi var, bi ulusal ligi .Onlardan sonra 2-3 çeşit kupa maçları . Hepsi aynı Sene içinde.

Şuan ilk senedeyim fikstürde ocak 2011 den aralık 2011 e 70'e yakın maç var.

Oy oy tam fantezi yani bu ligde oynamak, en son ihtimal düşünürüm belki. Eyvallah dostum iyi oyunlar sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.