Şimdi Ara

BP BENZİN İSTASYONLARI NEDEN KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda ikamet ediyorum cevremdekı bp istasyonları sureklı kapanıyor acaba sıkıntımı var bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü BP kendi bünyesine alıyor tüm istasyonları. Mevcut sahibiyle anlaşabilirlerse istasyonu BP satın alıyor ve hizmete devam ediyor. Ancak anlaşamazlarsa BP ile anlaşmaları bitiyor kapanıyor. Muhtemelen başka marka ile anlaşıp devam ediyor sahipleri aynı yerde. Ha bu arada bazı kapandı sanılan istasyonları BP satın almış ve standart istasyon düzeninde olması gereken eksiklikleri düzeltmek için tadilata sokmuş da olabiliyor.
  • kavacıktaki bp de değişmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sızıntı faciasıyla ilgili başları dertten kurtulaması sürekli küçülüyorlar diye biliyorum ben. Bununla alakalı olabilir mi acaba?

• Ödemiş'te 2 adet shell istasyonu firma ile anlaşamadıklarından gulf e geçiş yaptı. Shell bayilerden bakiyeleri kısa süreli aralıklarla nakit olarak talep ediyormuş. Buna benzer bir durum da olabilir.
  • shelldeki durumun aynısı olmuş
  • Bence nedeni doların yükselmesı,ekonomik kriz falan daha çok duyarız kapatanları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opet mi Petrol Ofisi mi - Benzin
    3 yıl önce açıldı
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bp tercih eden az. Çevremde hiç BP den yakıt alırım diyeni duymadım. Kendimde öncelikle Shell, PO, Opetten yakıt alırım. Onlar yoksa ancak bp öyle uğrarım. Dizel yakıtı nedense motoru daha sesli çalıştırıyor.

• Hakikaten ya, Cemil Meriç'in oradaki Bp'de çalışma vardı, tabelaları indirmişlerdi, Dudullu faal haldeydi hala, zaten orası Bp'ye ait yanılmıyorsam.

• Bütün yakıtları kalitesiz de ondan.

• yabancı büyük mağazalar ve petrol istasyonları 10 yıl içinde yavaş yavaş çekilirler türkiyeden. adamlar vergiden dolayı benzın satamıyokı daha cok magaza acsın yayılsın tam aksine satamadıgı ıcın zarar edıyor bu zarara ne kadar katlanabilirler , 1.5 lira benzın 3 lira devlet vergi alıyo bayiye 50 kuruş kalıyor litre başına ,1lt benzin 5 lira oldummu halkta az benzın alıyor bayi yine zararda...
  • Bp nin mazotunu kullanmiyorum hem daha pahali hem cabuk bitiyor. Şu ana kadar tum araclarima hep shell kullandim. Tercih eden pek yok ancak filolarda otomatik yakıt sistemi sayesinde is yapıyorlar. Normal kullanici kitlesi az.

• ben de BP yi sevmiyorum. dizeli sorunlu. bir de ucuz olan dizel euro dizel değil deyip duruyorlar. habire tartışıyorum. total shell opet favorim.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Ben yakıtlarının Shell'den kaliteli olduğunu düşünüyorum şahsen.
  • peki şuan en kaliteli ve uzun yol yaptıran benzini hangi firma satıyor?

• elcas kullanıcısına yanıt
    Kim diyorla onu

satılan diizel yakıtların hepsi eurodizel

2-3 kuruş oynayanda sadece katkı var fark o

• bp anlaşabildiği bayileri kendi bünyesine katıyor hatta bu bayilerde "bu istasyon bp petrolleri tarafından işletilmektedir" pankartı asıyorlar
  • Bizim buradaki (Ankara-Antares avm) deli gibi iş yapıyor gidince sıra beklediğim bile oluyor o kadar çalışana rağmen

• turkerr_83 kullanıcısına yanıt
    LPG BP'nin Dizel Totalin Benzin Opet Shell'in

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Kim diyorla onu

satılan diizel yakıtların hepsi eurodizel

2-3 kuruş oynayanda sadece katkı var fark o

4.19-4.10 civarına satılan mazotlardan alsana sen hepsi öyleymiş ya araba kiralik diye 50 liralık aldım bin pişman oldum ne araba gider oldu nd rolantisi kaldı oynaya oynaya dansöz oldu. Gittim shellden dizel aldımda kendine geldi araba boş laf aynı vs demek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.