Şimdi Ara

BP mi Mage mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pvp oynuyorum pvp için battle priest mi mage mi daha uygundur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zad06 -- 1 Ağustos 2012; 15:43:12 >

• up upupup
  • party halinde olucaksan mage tavsiye ederim pvpde eğer bp oynucaksanda db ol sc takıl solo iyi olur kendi görüşüm bu yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • PvP yazısını gördüm ya,yine aklıma oyuna girmeyi getirdiniz ya,bi server bulup başlıyorum ben :))
  • turkempire gel kardeşim yardımcı olurum sana.
  • Solo takılacaksan BP değil de DB olmalısın, team'in varsa mage her türlü akar.
  • nasıl bi pvp server ona bağlı ama.
    str mage ol arkanada sağlam bi pri ile akarsın.
    turkko gelin beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PVP serverde item satışı yoksa asas oyna akarsın solo.Turkko oynuyorum Asasım prolu arkadaşım var onla ikimiz akıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEragon

PVP serverde item satışı yoksa asas oyna akarsın solo.Turkko oynuyorum Asasım prolu arkadaşım var onla ikimiz akıyoruz.

tamam

• mage her zaman akar gerek tp gerek team la ama solo bp ama player lik onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asas oynamakta herkezin harcı degil pedal kullanan asas player oluyor

• hocam bp oynamak her yiğidin harcı değildir bp de undy açana bp bile demem diğerlerinden çok farklıdır vs atmasını bilmen lazım aa hadi bp açayım demekle olmuyor malesef
  • Pvplerde bp ölü char olur genelde (dmgler orj ise) , nedeni ise assassların 10/3 olması ve cpnin pvplerde direk atak vermesi . İnt mage açın keyfinize bakın .

• quote:

Orijinalden alıntı: zad06

Arkadaşlar pvp oynuyorum pvp için battle priest mi mage mi daha uygundur ?

Pvp'de oynucaksan dene ikisinide zaten 5 dakikanı almaz.İtem dizme exp kasma vs derdi yok gir 5 dakika dene ikisinide hangisi sana yatkınsa onu oyna.
  • server kolaysa yarı bp yap. chitin set +8 veya üstü, hb +8 veya üstü. yanına da yedek olarak güzel bir kalkan ve tek el silah iş görür. safkan bp arkadaşlarında belirttiği gibi zor olur.
  • Pvplerde priest ekmek olur , başka bir konuda da yazmıştım 2 gün önce . Pvplerin neredeyse hepsinde (1-2 server hariç) crit direk olarak atak verir , bu nedenle priestin assas karşısında şansı kalmaz . Ayrıca privateler +10 / +3 olduğu için priestin yine hiç şansı yok . Dmg ile oynama yapılmadıysa privatelerin en sağlam charı warriordur sonrasında ise assassin gelir . Ama genellikle dmg ile oynanır ve assass - warrior - mage düzenlenir . Priestin üstün olduğu normal bir private görmedim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.