Şimdi Ara

Bp Priest Nasıl Dizilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bp Priest Yani Attack Priest Diziorm.Sadece 2 GoldBar'ım war Çok Aptalca konuşuorm 2 Gb ile iş olmaz Ama Tüm Bp Priest Combolarını Bildiğim İçin Sorun Yaşıcağımı Zannetmiyorum.Nasıl Dizebilirim Yardımcı Olmanızı Rica Ederim...Ama Şunu Ön Plana Çıkartmak İsterim Adamda İron İmpact +8 Olsun Bende +1 Reb Olsun O Normal Playerlar Gibi Oynasın Ben Combo İle Vs de Alcak Kadar Kararlıyım. Çünkü 10 Yıldan Beri Ko Oynuom 7 Yıl Önce Çıktı Diyorsanız...İlk 3 Sene JapKo Bilen Bilir Japon Knight i Oynadım.Ve Fikirlerinizi Bekliyorum...Nasıl Dizebilirim ?

Server : Beramus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProtectoR053 -- 5 Mart 2010; 22:19:35 >

• Kucuk dusurmek gibi algilama asla oyle bi niyetim yok.2 gb ile dizdigin BP ile allahina kadar combo bilsende Spike + Thrust ile yiyecegin +2.5 k damage ye bi halt yapamazsin.
  • 10 yıllık bi oyun qeçmişin war madem bi Bp pirest nasıl dizilir onu örenemedin mi 10 yıl içinde Yazık o zaman harcdağın seneye zamana

2 gb ile affedersin ama bi b*k yapamazsın adamlar +9 setlerle qeziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiraG3ShadoW

10 yıllık bi oyun qeçmişin war madem bi Bp pirest nasıl dizilir onu örenemedin mi 10 yıl içinde Yazık o zaman harcdağın seneye zamana

En Son 1,5 Sene Önce Oynadım Geldim Oyun Değişmiş An**nı satiim Önceden Bi Md alan Kingdi Shell 3 Gb idi.Oyun İyce b*k a döndü Artık oyuna parasını yatıran king. Önceden oyunu bilen oynuodu.Oyun kalabalık olunca chaos fln yapmışlar b*ku çıkmış öle deilmi yawh ?? :S

• quote:

Orijinalden alıntı: ProtectoR053

quote:

Orijinalden alıntı: MiraG3ShadoW

10 yıllık bi oyun qeçmişin war madem bi Bp pirest nasıl dizilir onu örenemedin mi 10 yıl içinde Yazık o zaman harcdağın seneye zamana

En Son 1,5 Sene Önce Oynadım Geldim Oyun Değişmiş An**nı satiim Önceden Bi Md alan Kingdi Shell 3 Gb idi.Oyun İyce b*k a döndü Artık oyuna parasını yatıran king. Önceden oyunu bilen oynuodu.Oyun kalabalık olunca chaos fln yapmışlar b*ku çıkmış öle deilmi yawh ?? :S

oyun su haliyle Bp pri yapcaksan en az bi 20 gb den asagı saqLam pri yapamazsın sen hiç bulasma sat o 2 gb yi ytl olarak bozdur bozdur harca oyun b.ka sarıyor zaten bulasma

• Üzgünüm ama 2 GB ile hele beramusda 7 cleaverli adamlardan tek yersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimoSity

Üzgünüm ama 2 GB ile hele beramusda 7 cleaverli adamlardan tek yersiniz.

Hele beramusda yı niye belirttin özellikle kardeş ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtectoR053

quote:

Orijinalden alıntı: AnimoSity

Üzgünüm ama 2 GB ile hele beramusda 7 cleaverli adamlardan tek yersiniz.

Hele beramusda yı niye belirttin özellikle kardeş ??

oyunnun en başak lı serverlarından birisi onun için belirtmiştir
    ha gelelim senin olay a bp priestler +8 Fp str set yapıyorlar bu moda oldu son zamanlarda birde +7 hell breaker alıyor lar süper oluyor
    2 gb ile beramusda bişey yapamaz sın int priest ol elinde birde Dol al + kaç ederse artık oda şekil verir ondan yani anladın demi

• 2 gb nin 1 gb siyle üstüne +8 fabriclerden alırsın kalan 1 gb ilede +7 ms yada para yeterse +7 ii alırsın takılarıda görev takısı olarak kullanırsın yapabileceğinin en iyisi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IISONII

2 gb nin 1 gb siyle üstüne +8 fabriclerden alırsın kalan 1 gb ilede +7 ms yada para yeterse +7 ii alırsın takılarıda görev takısı olarak kullanırsın yapabileceğinin en iyisi bu

Saolasın Bro
  • 2 gb ile ardream asas dizdiğimi hatırlarım ey gidi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

2 gb ile ardream asas dizdiğimi hatırlarım ey gidi günler

Ya knk sen eski ko playerine benziorsn eskiden ne güzel oyundu yawh :S Oyunun içine etmişler eğer eski ko playeriysen bi cwp bekliorm snden
  • 2 gb ile bence int diz. Çünkü malice yedigin zaman Spike + r de yamulabilecek bir potansiyele sahip oluyorsun. İnt olsan en azından biraz daha ayakta kalabilme imkanın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

2 gb ile bence int diz. Çünkü malice yedigin zaman Spike + r de yamulabilecek bir potansiyele sahip oluyorsun. İnt olsan en azından biraz daha ayakta kalabilme imkanın var.

Attacker oynamak istiorm.Defansları hiç sewmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.