Şimdi Ara

Brand hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar brand oynarken Tfde napmalı.Skill kombom nasıl olmalı ? İlk hangi item fullenmeli ? Nasıl bir build gidilmeli ?
    Laneda napılmalı ?

Yardımlarınızı beklıyorum.

• Çok rahat feedleniyorsun zaten brand ile az item kastığın zaman w ile bol bol minyon kesebilirsin. İtem olarak da klasik ap carry git.
    Tf'de de önce ilk w at sonra q ile stunla gerisi de artık onlara bağlı rakipler çok yakınsa ulti at gg
  • 1-) Tf de w ve ultisini yararlı kullanmalı
    2-) E,W,Q olarak biliyorum ben kombosunu
    3-)İtem fullenmez ama ilk w'yu fulle.
    4-)Penetration Bot-Rod Of Ages-Rylai-Rabadon-Archangels-Void Staff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Of Lotus .

1-) Tf de w ve ultisini yararlı kullanmalı

hem roa hem rylai gereksiz bence.ilk iki doran al rabaddon bitir sonra rylai wotada gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • item normal ap carry. teke tekte kombinasyon E-W-Q yada E-Q-W . Teamfight'ta ilk önce ultiyi ad carrye at.çünkü ona yeniden gelme ihtimaali daha yüksek olur. TF2da ilk önce ulti,sonra W çückü ultiye kapılanlar pasiften dolayı W'den %15 fazla dmg alıcaktır.Sonra E çünkü rakiplere sıçrıcak.sonra rakipte ap carry yada ad carrye Q ve stun
  • E-Q-W combo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Of Lotus .

1-) Tf de w ve ultisini yararlı kullanmalı

eqw olması gerek
    e at q stun gelir %25 damage tutturmak daha kolay olur bence
  • -w ve r skillerinin harika alani var, rylai kesinlikle cikilmali.
    -harika bir burst damage var, ++ ad carry icin dfg rush yapilabilir.
    -ilk levellarda bir mejai cikilabilir, bol burster ve aoe skilleri oldugu icin oyunun gidisatiyle orantili assist ve kill alarak kolay stackleyebilir.

en alinabilicek itemler bunlar, abbysal disinda cikilmayan bir item yok sanirsam.

tf de yapabilecegin en buyuk sey e ve q yu birden carrylerden bir tanesine tutturmak. CC yedikleri anda 1 kisi eksik basliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemmsrolls -- 28 Ekim 2012; 21:55:59 >
  • Brand mainimdir. Oyunda en zevk aldigim champ. Allah izin verirse vandalin yanina zombie almak istiyorum. Neyse yardimci olmaya calisacagim.

Bot 3 pot basla. İlk base gidisinde 2-3 kill alabildiysen ve farminda iyiyse 1110 luk hp ve 860 lik ap itemini almis olman lazim isinlerini unuttum. Cunku direk rylai rush. Eger o kadar paran yoksa 2 dorans stack. Core itemin rylai passive ile full slow atiyorsun adamlara. İkinci itemin rabandon. Ayakkabiyi sorcorers a tamamlamalisin rylai dan sonra. Ardindan rabandon abysall wota void staff diye bir siralaman olmali. Abysall i rabandon dan once alabilirsin early de daha cok isine yarar. Tf de ise adamlar birbirine yakinsa ve minion yada jungle wave inden uzak ise tf ilk ulti ardindan hemen w atmalisin. Boylece w nun ablaze pasifinden yararlanmis olursun ve tf %70 sizin olur. Combo soyle olmali: r-w-q-e. Skill dagilimin r>w>e>q olmali. Benden bu kadar umarim yardimci olabilmisimdir.

Not: brand oyundaki en iyi farmerlarin arasindadir bu avantajini iyi kullanip full farm yapmalisin. İlk lvl larda farm combon su olmali: cani fazla olan miniona q sonra e bundan sonra e nin alevinin yayildigi minionlara w at. Boylece farmin kolaylasir. 10-11 lvlda direk w-e yapsan ranged minionlari zaten alirsin. Benden bu kadar iyi oyunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.