Şimdi Ara

Brava Lpg YARDIMM ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar 2000 model bravam var km de 34.0 kuruştan aşagı yakmıyor gayet sakin ve devirli kullanmıyorum,aracım benzinde km de 31.8 kuruş yakıyo atiker servisiene haftada bir gidiyorum hala buılamadılr sorunu bu ay gazdan çöktüm resmen haftada bir defo dullüyorum :S

ankarada bildiginiz saglam atiker servisi iyi usta varsa yardım edin lütfen şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: vj_gok

iyi günler arkadaşlar 2000 model bravam var km de 34.0 kuruştan aşagı yakmıyor gayet sakin ve devirli kullanmıyorum,aracım benzinde km de 31.8 kuruş yakıyo atiker servisiene haftada bir gidiyorum hala buılamadılr sorunu bu ay gazdan çöktüm resmen haftada bir defo dullüyorum :S

ankarada bildiginiz saglam atiker servisi iyi usta varsa yardım edin lütfen şimdiden teşekkür ederim

km'de 34 kuruş yakman için baya bi gaza yüklenmen lazım ben atiker safe fast kullanıyorum 2 ay oldu taktıralı işim gereği haftada bir yada 2 sefer kullanırım aracımı ilk ölçümüme göre 23 kuruş yaktı şehir işi istanbul dur kalk trafik rampalar falan otobana çıktığım zaman düz yolda 5 nci vites 90'ı geçmem ve bu şekilde uzun yola çıksam tahminim 18 yada 19 kuruş yakar diye hesaplıyorum ve hiç bir performans kaybım yok benzinli gibi gidiyor aynen hatta benzindeyken neredeyse arabadan soğuyacaktım gazı bi taktık lpg kitini icat edene bile dua ediyorum

• quote:

iyi günler arkadaşlar 2000 model bravam var km de 34.0 kuruştan aşagı yakmıyor gayet sakin ve devirli kullanmıyorum,aracım benzinde km de 31.8 kuruş yakıyo atiker servisiene haftada bir gidiyorum hala buılamadılr sorunu bu ay gazdan çöktüm resmen haftada bir defo dullüyorum :S

Ostimde Üstün otogaz var çok güzel gaz ayarı ve işçilik yapıyorlar oraya gitmeni tavsiye ederim intten adresini bulabilirsin
  • kazım karabekirde bosch servisi var yakınındaysa orayada gidebilirsin opetten ilk sağa girince solda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth630

quote:

Ostimde Üstün otogaz var çok güzel gaz ayarı ve işçilik yapıyorlar oraya gitmeni tavsiye ederim intten adresini bulabilirsin

valla hergün işe gidip geliyorum gaza gereginden fazla yükleniyorum :))
    üstün otogazga gittim zaten en son aracımla areket halindeyken kullanımımıa göre gaz ayarı yaptılar bakalım bu hadatada ve diger haftada denicem inş olur :))

• valla bndede 2000 model brava 1.6sx var istanbul trafiğinde 80 tl gaz ile 250 km yol yaptı bende ne yapıcam bilmiyorum bu hafta gaz ayarı için gidicem bi yere aracın gidişi süper ama yakıtıda güzel içiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat marea hareret sorunu??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.