selamlar.1998 citroen saxo aracıma brc fast takıldı.kalkışlarda araba gaz yemiyor ve istop ediyor.aynı zamanda rölantide çalışırken de istop ediyor. taktırdığım yerde bana fransız markalarda bu sorun yaşandığını ve sorunun giderilemeyeceğini söylediler.acaba benim gibi bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı
Arkadaşım kalkışlardaki sorununun çözümü çok kolay regülatör basıncını 1200 den 900 veya 1000 e düşürt sorun kaybolacak ama bununla beraber kendiliğinden benzine geçme sorunu başgöstereck onuda alt değeri 400 e indir zararlı falan derlerse inanma 40000 km dir böyle kullanıyorum kolay gelsin ..
Sn atli regülatör basıncını değiştirdiğin taktirde yeniden proğram yaptırmanız gerekir.Saygılar sunarım
Olurmu öyle şey.Fransız markalarda bu sorunlar varsa niye baştan uyarmamışlar.Bence siz montaj yaptırdığınız yeri değiştirin. Bu modeller böyle olur mantığı hala bitmedimi
saiy usta lpg ye taktırdım.taktırmadan önce internetetten bakarak lpgye uyumlu olduğunu söylediler. taktırdıktan sonra araba bahsettiğim şikayetleri yapmaya başladı. söküleceğini söyşled,ler. ben de arabanın orjinalliği bozulduğu içn söktürmedim.bu şekilde kullanıyorum.başka lpg dönüşüm yerlerine de gösterdim. hiçbiri sorunu gideremedi.size tavsiyem citroen marka arabanız var ise lpg taktırmadan önce iyice araştırın sonra geri dönüşü olmuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme