Şimdi Ara

BRC,PRINS,LOVATO-MOCAN-YILDIZ OTOGAZ-RIZA'NIN GARAJI VS.VS. ŞİMDİ SIRA SİZLERDE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tüm LPG dönüşümü işi ile uğraşan firmalara,burada ve hizmet noktalarında her türlü sorunumuzla ilgilenen değerli usta ve mühendis arkadaşlarımıza ayrıca LPG kullanan-kullanmayan tüm DH üyelerine selamlarımı sunarım.

Uzun zamandır forumdaki LPG dönüşümüyle ilgili paylaşımları,fikir ve önerileri takip etmekteyim, bu sayede gerek aracıma LPG dönüşümü yaptırıp-yaptırmamak, gerek hangi sistem veya kiti tercih edip-etmemek, gerekse de hangi firmada montajlatmak konusunda yeterli fikir sahibi olup karar verdim ve bir çok konudaki merakım da giderildi.

Ancak en çok merak ettiğim konu ile ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım;

Çok değerli DH üyesi firma sahipleri ve ustalarımız, sizlerden ricam mümkünse şahsi kullanımdaki araçlarınızın marka,model,km bilgileri ile kullanılan yakıt cinsi ve varsa kullanılan LPG Kit markasını bizlerle paylaşabilir misiniz?

Sizler bizlere göre bu işin duayenlerisiniz ve ben bu duayenlerin kendi araçlarında yakıt veya kit olarak ne tercih ettiklerini gerçekten çok merak etmekteyim.
    Eminim ki diğer tüm DH üyeleri de bunu öğrenmek isterler.
    Bizleri bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Herkese sevgiler, saygılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedici_BuLuT

Öncelikle tüm LPG dönüşümü işi ile uğraşan firmalara,burada ve hizmet noktalarında her türlü sorunumuzla ilgilenen değerli usta ve mühendis arkadaşlarımıza ayrıca LPG kullanan-kullanmayan tüm DH üyelerine selamlarımı sunarım.

Uzun zamandır forumdaki LPG dönüşümüyle ilgili paylaşımları,fikir ve önerileri takip etmekteyim, bu sayede gerek aracıma LPG dönüşümü yaptırıp-yaptırmamak, gerek hangi sistem veya kiti tercih edip-etmemek, gerekse de hangi firmada montajlatmak konusunda yeterli fikir sahibi olup karar verdim ve bir çok konudaki merakım da giderildi.

Çok değerli DH üyesi firma sahipleri ve ustalarımız, sizlerden ricam mümkünse şahsi kullanımdaki araçlarınızın marka,model,km bilgileri ile kullanılan yakıt cinsi ve varsa kullanılan LPG Kit markasını bizlerle paylaşabilir misiniz?

Sizler bizlere göre bu işin duayenlerisiniz ve ben bu duayenlerin kendi araçlarında yakıt veya kit olarak ne tercih ettiklerini gerçekten çok merak etmekteyim.

toyota rav 4 prins

• quote:

Orijinalden alıntı: sönmez usta-yıldız otogaz

quote:

Orijinalden alıntı: Sedici_BuLuT

Öncelikle tüm LPG dönüşümü işi ile uğraşan firmalara,burada ve hizmet noktalarında her türlü sorunumuzla ilgilenen değerli usta ve mühendis arkadaşlarımıza ayrıca LPG kullanan-kullanmayan tüm DH üyelerine selamlarımı sunarım.

toyota rav 4 prins

İşte ustası olduğu işinin ürününü kullanan bilinçli bir ustamız :)

Cevabınız için teşekkürler Sönmez Usta

Evet diğer ustalarımız sizlerden de cevap bekliyoruz, acaba bayisi olmadığı ya da müşterilerine taktığı kitlerden kendisinin kullanmadığı ustalarımız var mı acaba

• 2013 Hyundai İ20 otm 1.4 ve LPG markasııııı /100 yerli sermayenin gururu otogazın amiral gemisi sektörün olmazsa olmazı Atiker Gold 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla araç değiştirmişliğim oldu. Mesela, scenic aracım benzinliydi lpg takmadım. Sırf yol bilgisayarı yüzünden. Honda da keza öyle. Aldığım araç lpg li ise gördüğüm ve tehlike arz eden eksiklerini halleder,binerim. Yoksa aldığım araç benzinli ise (orjinal hastasıyımdır) bozmam aracı. 528i manuel aldım benzinli ona bile takmadım. Genelde aslında dizel kullanıcısıyım. Yazılım yapar sürpriz yapmayı severim. Saat toledo 1.9 tdi arl 150hp stock. Yazılım ve turbo büyütme sonrası, 221hp 487 tork. Çok araç ile yolda dalga geçtiğim oluyordu. Abartmadan ama... (çünkü uzasak birazdan boy boy kovboy yapacaklar)
    Ben dizelciyim. (cinsim biraz)
    Hayat 150 hp den sonra başlar...
    Çok dizel araç kullandım, hepsi ile de oynadım. Bana çok zevkli geliyor hala. En verim aldığım dizel ise, tdi wv grup motorları. Turbo benzinli de oldu tabi, audi fiat vb
    Dizel başka tabi... (hp araç sattırır, tork yarış kazandırır. Enzo Ferrari)
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFB -- 12 Nisan 2016; 9:48:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2012 1.4 TSI motor Seat Leon FR kullanıyorum aracı lpg takmak için 2011 Kasım ayında aldık, Lovato Direk Enjeksiyonlu lpg sistemi takılı üstünde araç 145000 km'ye ulaştı, 0 problem, Maşallah
    Aşağıda geçen sene lpg de yaptığım beygir gücü ölçüm sonuucunu görebilirsiniz, o zaman araç 127000 kmde idi. Düzgün bir montajın ve doğru bir ayarın motora herhangi bir zararının olmadığının ve Tsi motorda lpgnin hiç bir sıkıntı yaratmadığının birebir ispatıdır aracım

Saygılar
    Bu mesaja eklenen görseller:

BRC,PRINS,LOVATO-MOCAN-YILDIZ OTOGAZ-RIZA'NIN GARAJI VS.VS. ŞİMDİ SIRA SİZLERDE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.