Şimdi Ara

Bronz IV'e nasıl Düşülür? Peki Oradan Çıkmak Muhtemel mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
21.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

quote:

quote:

Yaklaşık 1 ay sürdü Bronz 3'den Bronz 2 ye.

sen önce farm yapmayı öğren gardaşım

Kennen alıp daha AP yi beceremezken ADC oynayan arkdaşım sen bi sus hele

kennen becerememek? ilk kez almışım ilk 2 oyunu göz önüne alıyorsan sana 20. dakika 40 cs derim.

Sen kennen vs kennen istiyosun galiba adamım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kennen becerememek? ilk kez almışım ilk 2 oyunu göz önüne alıyorsan sana 20. dakika 40 cs derim.

http://images.wikia.com/leagueoflegends/images/c/c8/Rengar.W1.ogg

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ulan gece gece o ne öyle ses te açıktı baya korktum.Neyse yarın atarız bi vs musluk

Neyse bu şarkıda benden sana gelsin oyun giriyorum çıkıcam :

Çocukları pistten alalım

• TR sunucusunda dereceli oyunlar gerçekten çok zorlayıcı. rün mün hikaye oynayamıyorsan direk düşüyorsun bronza. sadece adc rün sayfam var (o da tam değil) ilk 10 maçımın 4 ünü kazanarak bronz 1'de başladım. herkes hakettiği yerde bunu unutma. neden mi ? bronz 1'e yerleştiğimden beri hiç kaybetmedim. 0 LP başladım. 6 maç ard arda kazanarak şu an BO5'teyim ve ilk 2 maçı kazandım. Bir maç daha kazanırsam silver olacağım. neden mi ? bronzu haketmiyorum çünkü.
    not:bronzdan çıkmak için jax-malphite-tristana-ezreal iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

açmayın bağıran rengar
    hoparlörden geldi ödüm koptu lan

• Buyur ben bronz 5 ten bronz 2 ye çıktım şu anda önünde tecrübeli şahit var sana söyliyim yanına gerçekten iyi oynayan bir arkadaş al 2 niz oyunu taşıyın.Ama gerçekten işin zor ama istikrarlı olursan en azından bronz 2 ben çok uğraştım gerçekten o arkadaşı neren bulacaksın onuda söyliyim oynadığın oyunlarda gerek karşı takımdan gerek kendi takımından oyunu taşıyan adamları ekle konuş girelim mi filan de sonrası gelir yavaş yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirymarbles

Kabul ediyorum ilk dereceli oyunlarımda başarısız olduğum oyunlar olmuştur. Yavaş yavaş ısınmamın ardından genelde karşı takım tarafından dahi takdir edilecek maçlarda çıkardım, lakin gene kaybettik. Sonra Bronz 2'den hoop Bronz 3'e.

Bronz 3'te neden bilmiyorum çok enteresan oyuncular denk gelmeye başladı sıklıkla. ilk pick middle herosu alıp bile bile lades diyenler, "solo da hiç kaybetmedim solo yu bana bırakacaksınız" emirleri yağdırıp oyunu 0/12/1 skoruyla bitirenler. En ufak bi olayda kendi hatası bile olsa ana bacı düz gidenler. Hiç sinirli bi insan olmamama karşın, o küfür kıyametinden sonra emektar klavyemi parçaladım en sonunda ve hooop bronz IV'e düştüm. Bu adamlar rapor etmeme karşın hiç birisinin banladığına şahit olmadım.

Bronz 4'teki oyuncular tam bir şaka. herkez mid yazıp herkez adc alıyor, sup herom yok deyip 2. mid heroyu alıyor v.s. v.s. Yani Bronz 3'ü mumla arar oldum niyeyse.

Ben kendimi geliştirmeye çalışan, etrafımdakilere saygılı bir oyuncu olmaya çalışıyorum. Hatalı olduğum zaman bunu en başta kendim görüyor ve bu hatalardan ders çıkarıp tekrarlamamaya çalışıyorum. Ama 10 oyundan en az 7'sinde tabiri caizse troll dediğimiz, saygısız, küfürbaz, bilgiçlik taslayıp cahil cühela oynayan tiplerle oynamak oynama isteğimi iyicene baltalıyor. Ve artık üst liglere çıkma ümidim neredeyse kalmadı, 5. terfi maçına çıkma hakkı sadece son 3 günde ve hepsi hüsran.

Var mı bi fikri olan? Yok sil şu oyunu daha fazla sinirlerini yıpratma mı dersiniz :)

Aynı olaylar kendi başımdan da geçti dostum çok iyi anlıyorum seni.Ama dişini sıkarsan emin ol çıkarsın En mantıklısı jungle oynamak ne kadar troll noobda olsa en olası oyunu taşıyan jungledır.Tüm laneler senin kontrolün altında sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: mirymarbles

Kabul ediyorum ilk dereceli oyunlarımda başarısız olduğum oyunlar olmuştur. Yavaş yavaş ısınmamın ardından genelde karşı takım tarafından dahi takdir edilecek maçlarda çıkardım, lakin gene kaybettik. Sonra Bronz 2'den hoop Bronz 3'e.

Bronz 3'te neden bilmiyorum çok enteresan oyuncular denk gelmeye başladı sıklıkla. ilk pick middle herosu alıp bile bile lades diyenler, "solo da hiç kaybetmedim solo yu bana bırakacaksınız" emirleri yağdırıp oyunu 0/12/1 skoruyla bitirenler. En ufak bi olayda kendi hatası bile olsa ana bacı düz gidenler. Hiç sinirli bi insan olmamama karşın, o küfür kıyametinden sonra emektar klavyemi parçaladım en sonunda ve hooop bronz IV'e düştüm. Bu adamlar rapor etmeme karşın hiç birisinin banladığına şahit olmadım.

Bronz 4'teki oyuncular tam bir şaka. herkez mid yazıp herkez adc alıyor, sup herom yok deyip 2. mid heroyu alıyor v.s. v.s. Yani Bronz 3'ü mumla arar oldum niyeyse.

Ben kendimi geliştirmeye çalışan, etrafımdakilere saygılı bir oyuncu olmaya çalışıyorum. Hatalı olduğum zaman bunu en başta kendim görüyor ve bu hatalardan ders çıkarıp tekrarlamamaya çalışıyorum. Ama 10 oyundan en az 7'sinde tabiri caizse troll dediğimiz, saygısız, küfürbaz, bilgiçlik taslayıp cahil cühela oynayan tiplerle oynamak oynama isteğimi iyicene baltalıyor. Ve artık üst liglere çıkma ümidim neredeyse kalmadı, 5. terfi maçına çıkma hakkı sadece son 3 günde ve hepsi hüsran.

Var mı bi fikri olan? Yok sil şu oyunu daha fazla sinirlerini yıpratma mı dersiniz :)

Tek çaren annie fizz gibi inanılmaz damager olan herolar al.

Zaten focus bilmeyecek oradakiler.Önden girsin takımın, gir tibersi kırılgan heroların ortasına bırak bitane w çak kalanada q at taşırsın oyunu.

Yani assasin gibi focus odaklı değilde oyunu tamamen taşımaya odaklı herolar al.

Annie fizz fiddle gibi herolarla oyunu ap carry olarak taşıyabilirsin.

gold'a çıkınca zaten herkes her hero ortalama oynadığı için aman oyunu taşıyım gibi bir derdin olmayacak neden olsa diğer oyuncularda oyunu taşıyacak zeka ve güçte olur.

Kısaca low elodan çıkmanın tek yolu.

Nuke almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 25 Haziran 2013; 11:28:50 >

• westte iyi olan kazansın durumu türkiyede takımında noob olan kaybetsin :(
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt
    O annie, fizz olayına katılıyorum hocam botta 5/0 giderken junglerımız ganke geldi, ardından midden annie geldi triple alıp gitti ne olduğunu anlamadan. Üstelik 3v2 idi... Çok iyi iş yapıyor. Laningde kasınca hiçbir şey yapamıyorum yanına bile yaklaşamıyorum
  • Abi Trde oyun taşımakta bi yere kadar. Sen oyunu taşımak için ne kadar uğraşırsan uğraş yanında ki adam senin kadar iplemiyorsa bronzdan çıkmak o kadar kolay olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

O annie, fizz olayına katılıyorum hocam botta 5/0 giderken junglerımız ganke geldi, ardından midden annie geldi triple alıp gitti ne olduğunu anlamadan. Üstelik 3v2 idi... Çok iyi iş yapıyor. Laningde kasınca hiçbir şey yapamıyorum yanına bile yaklaşamıyorum

Annie ile 2 tane kill aldım.Gang yedim hecarimden Duble kill alıp base attım :D Bide %70 canla gelmiş :D deyus.

Neyse westte çokta işe yaramıyor bü yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Annie ile 2 tane kill aldım.Gang yedim hecarimden Duble kill alıp base attım :D Bide %70 canla gelmiş :D deyus.

westteyim hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

westteyim hocam

Temple run diye bir oyun var knk koridor oyunu oyunu oyna yapacak birşey yok :D Ben şuanda o kadar yerlerdeyimki daha yeni başlayan first rankedlerle oynuyorum.

Adamları gördük.e ağlıyorum.Her oyunda birtek ben oynamışım skor tablosunda görünüyor.

E ben burayı haketmiyorum demek neden hala oradayım :D

Tamamen şans bir kere elo hellden çıktınmı hayatın kurtulur ama birde düştünmü şansın yoksa sittin sene çıkamassın.

• Trde ranked işi değişik iyi oynaman lazımki sana küfür edip bilerek feedleyen adamları taşıyabilesin ee tabi birazda şans işi çünkü bu adamlar herzaman sizin takımınızda değil karşıdada olabiliyor
  • hiç kasma s4 ü bekle
    ilk 10maçta sağlam bir premade bul öyle gir en az 7 win al üstünde alırsan belki goldda başlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

çıkarsın ama taşıman lazım maçı kazanmanın %70-80 i sende golda kadar.Golddan sonra tek sen yetmiyosun.Önerim jungle falan oyna snowball karakterler al mid git.Akali,Katarina,Zed,Kha'Zix gibi.Jungle da hecarim,volibear,vi oynayabiliyosan lee sin alıp surrender çektir.

+ olarak permade girin,jungle mid,bot,top mid,jungle top gayet etkili oluyor
  • 30 olup ranked girmeye basladıgım zamanlarda adc nin ne oldugunu bilmiyordum (ciddiyim) tabi bunun ustunden 7-8 ay kadar geçti...
    ilk ranked oyunumda (yerlestirme maclarının ilk macı) bana adc kalmıstı sonra hangisini alıyım dedim cunku adc nedir onu bilmiyorum ki :/
    Varus aldırdılar bana ilk oynadıgım adc varus oldu halbuki ben varusla mid gidiyordum ne güzel :DDD neyse bu günleri hatırladım simdi konuyu okuyunca...

Yerlestirme maclarında kötü sonuc elde edip bronze 4 de baslamıstım ta o zamandan beri adc oynarım...
    1-2 ay oncesinde aynı sorunları yaşıyordum oyunun amacını kavradım ama benim ilk zamanlarımdaki gibi oyuncular benim takımıma geliyor beni deli ediyordu :P
    son 2 haftadır bronzedaydım ben de
    ama bir arkadasım ile her gece duo girmeye basladık beni suppluyor. Şu an silver 1 oldum hızla golda dogru ilerliyorum. en son 17/17 win streak yaptık.

-Arkadasım geneldee saldırgan supplar tercih ediyor ve oyunun ilk dakikalarında adamlara beklemedigi şekilde veya savunmasız anlarında (draven baltasını fırlatmış tutmaya giderken,vayne q ile takla atmıs miniona vururken vb.) saldırıp ve bunu tekrarlayıp surekli olarak kill alıyoruz...
    bütün gank gelebilecek yerler de wardlı oldugundan rahat ediyoruz. Hatta jungler + mid geldiginde 4v2 girdigimiz fight ı 1 kill verip (supportum :P) 3 kill alıp çıktıgımız da çok oluyor.
    -Birbirinize çok alıştıgınız bir duo bulun yani nerede ne yapacagınızı ezberleyin zamanla.
    sonra oyun taşımak çok kolay oluyor

-Baktınm diger lane lerdeki takım arkadaşlarım feedliyor bot lane deki kuleyi alır mide topa tüm mapı sürekli dolanır düşmanların kasmasınnı önlerim
    -Adc olarak tfde güzel yer aldın mı,zaten tr de focus olayı sorunlu o tf yi kazanmak kaçınılmaz oluyor :)

Edit: Konuyu hortlatmışım dikkat etmedim özür dilerim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanwetrust -- 9 Ağustos 2013; 5:46:00 >

• Bence çıkmak o kadarda zor değil, çok abartılıyor. Bende bronz 5 tım west zamanında. Hani 30 olup ilk 10 rank macima girmiştim direk konudan haberim yoktu. Sonra rank girmedim 3-4 ay full arkadaşlarla draft pick normal girdik, twitchi probuildsi lolkingi vsvs. keşfettim. Neyin ne olduğunu anladığım zaman rank girmeye başladım ve 1 hafta gibi bi sürede bronz 3e çıktım hani kendimi taşıma seviyesine geliştirmiş sayilirdim. Sonra hoop 3-4 arkadaş trye geçtik bu beni yine direk attı bronz 5 0 puana. El insaf demiştim sonra Adc arkadaşım bana all night duo onerdi. Oda birlikte geçerken bronz 4emi ne düşmüştü. Sadece diana oynadim ama sadece. Bronz 1e kadar. Gerek solo gerek mid cosmatos oyunu taşıyarak 1 gecede bronz 1r geldim 18 mac streak yapmıştık sanirsam. Sonra bi şekilde silvera çıktım ve sonrasinda kendimi gelistire geliştire oynamaya devam ettim şu an gold 3teyim sezon bitmedende plat olabilicem inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abicim aynı durumdayım bronz 5'te tıkıldım kaldım. Sana Tek tavsiyem Oyunu Taşıyabilcek herolar alman. Mesela fiora darius lee khazix gibi. Oyunu senin taşıman lazım yoksa zor. Hayatta win alamıyorsun. Solo Rengarla 21 kill alıp 2 kere öldüğümü bilirim . Ama yinede kazanamadık etkili karakter al. Onlar trollse sen onlardan troll ol. Görmezden gel küfürleri adam gibi oyununu oyna çıkarsın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.